Supervuoro

Kansallispeli-podcast

Viestejä
31
Kansallispeli-podcastin avausjaksossa kaikenkattava kausiennakko

Kansallispelin ensimmäisessä jaksossa ennakoidaan keskiviikkona 9.5. Suomessa alkavien naisten ja miesten Superpesiksen voimasuhteita. Vieraana Juha Antikainen.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Kansallispeli-podcast on nyt kuultavissa Supla-palvelussa! Voit myös ladata Supla-applikaation älypuhelimellesi ja kuunnella sitä kautta!

Ensimmäinen jakso kuunneltavissa tästä: https://www.supla.fi/supla/3232938
 
Viestejä
11
Ihan hyvää yritystä nämä väsyneet podcastit, mutta kannattaisi laittaa ensiksi perus hommat Superissakin kuntoon ennenkuin alkaa tuottamaan ns. ylimääräistä materiaalia.

Missä tulokset? Missä kierrosten nostot? Miksei jaeta seurojen tuottamaa materiaalia? Saatiinhan sitä palkattua Superin palkkalistoille Haapasalo, mutta mitä hänkään on saanut aikaan, no ei mitään. Yhdet väsyneet podcastit, jotka ei kiinnosta ketään.

Perus hommat kuntoon!

Kierrosten tulokset yms.. ja kiinnostavien pelien nostot.

Samaa paskaa eri paketissa.
 

Rudu

Todella mielenkiintoinen ohjelma. Hyvällä intohimolla ja asiantuntijuudella toteutettu.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,062
Kansallispeli - On on kesä ja yö

Kesä- ja talviaika sekä kellojen siirrot ovat taattu puheenaihe vähintään kahdesti vuodessa. Viime syksynä Euroopan Unionissa keskusteltiin kellojen siirtelystä luopumisesta, mutta nyt asiassa on otettu aikalisä. Kansallispeli-podcast käsittelee tätä kuumaa perunaa pesäpallon ja liikunnan harrastamisen näkökulmasta.
Toisena puheenaiheena on viikonloppuna pelattavan naisten halli-SM-lopputurnauksen pureskelu ja ennakointi. Vieraana Mira Kolehmainen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös