Tietoa Supervuorosta

Supervuoro.com on vuonna 2012 perustettu pesäpallokansan ykkössivusto. Vuoteen 2018 asti sivusto toimi Pesisforumin nimellä, kunnes siirtyminen uuteen ylläpitoon ja omistukseen toi myös nimenmuutoksen mukanaan.

Uusi nimi juontaa juurensa siitä, että Supervuoro on luonnollisesti pesisväen jatkopaikka, missä voidaan käydä jälkipelit.

Kaudelle 2023 siihen asti pelkästään keskustelufoorumina toimineelle sivustolle avautui myös uusi pesisverkkolehti. Supervuoron tavoitteena on edistää pesäpallon mediakulttuuria sekä tyydyttää pesiskansan sisältöjanoa ja halua lukea mielenkiintoisia artikkeleita lajista.

Teemme verkkolehteä ennen kaikkea rakkaudesta lajiin ja urheiluun. Pesisväki ansaitsee enemmän, sillä mielestämme pesäpallosta ei kirjoiteta läheskään riittävästi. Sen lisäksi, että pesäpallo on luonnollisesti ihana peli, kiinnostaa se suurta määrää ihmisiä niin paikan päällä katsomoissa, kotisohvilla kuin päätelaitteiden ääressä.

Supervuoron toimitus kaudella 2023
Matti Liljaniemi, toimitusvastaava
Joonas Kauppinen, toimittaja
Aki-Petteri Pulkkinen, toimittaja

Paras mainoskanava pesäpalloväen tavoittamiseen

Pesiskauden aikana Supervuorossa vierailee joka viikko 20 – 35 000 eri kävijää. Vilske on kovaa niin verkkolehdessä kuin keskustelufoorumilla.

Supervuoron kävijöistä 85 % on miehiä, mutta muuten lukijakuntamme on hyvin heterogeeninen ryhmä: väkeä mahtuu makuun ympäri maata, kaikista ikäryhmistä, ammateista ja tuloryhmistä.

Kävijätutkimuksessamme peräti 88 % vastaajista suhtautui Supervuorossa esitettyyn mainontaan positiivisesti tai neutraalisti. Verkkolehden aloituksen jälkeen mainonta Supervuorossa tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden näkyä tukemassa mediaa, jonka pesäpalloyleisö on ottanut vastaan erittäin positiivisesti ja innostuneesti.

Tarjoamme mainosratkaisuja kaikkiin tarpeisiin ja lähtökohtiin, isolle pesäpallosta kiinnostuneelle yleisölle. Olemme joustavia ja innovatiivisia, joten keksitään yhdessä sopiva markkinointitapa juuri sinulle.

Ota yhteyttä mainostamisesta, sisällöistä ja muista ajatuksista yllapito@supervuoro.com