Supervuoro

Kansallispeli-podcast

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,062

Etukentän sanavalmis sähikäinen Emma Sallinen eksyi vahingossa pesiksen pariin, juurtui lajiin ja kasvoi tähtipelaajaksi. Nyt hän nauttii pesiksestä täysin siemauksin.

Manse PP:n etukenttäpelaaja Emma Sallinen kertoi Kansallispeli-podcastille, miten syrjäisen Liperin kunnan kasvatista kasvoi pudotuspelisyksyn arvokkain pelaaja ja kaksinkertainen Suomen mestari. Puheenaiheena on myös naisurheilun arvostus ja se, miksi naisten peliurat loppuvat keskimäärin miesten uria aiemmin.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,062

Miltä tuntuu, kun syöttö ei vaan enää pysy laudalla? Huippulukkari Topi Kosonen sen tietää, mutta hän tietää myös, kuinka siitä tunteesta päästään eroon.

Koko pääsarjauransa Pattijoen Urheilijoita edustanut Topi Kosonen käy Kansallispeli-podcastissa läpi, miten Etelä-Karjalasta kotoisin olevasta liikunnallisesta pojasta kasvoi Pohjois-Pohjanmaan pesäpalloilun kasvot 2000-luvulla. Tämän lisäksi kaudella 2008 vuoden lukkariksi valittu Kosonen puhuu suoraan myös urallaan kohtaamastaan lautaskammosta sekä siitä, kuinka hän onnistui pääsemään tuosta lukkareiden ammattitaudista yli ja palaamaan huipulle lautasen äärellä.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,062

Miesten runkosarjan loppu ja puolivälierien valintakierros häämöttävät edessä ensi viikolla. Kuka saa vastaansa kenet puolivälierissä?

Miesten Superpesiksen runkosarjaa on jäljellä enää pari kierrosta. Miehet valikoivat puolivälierävastustajansa ISTV:n livelähetyksessä keskiviikkona 2.9. samaan tapaan kuin naiset. Ketkä joukkueet selvittävät tiensä pudotuspeleihin? Minkälaisia puolivälieräpareja valintakierros voi tuoda tullessaan? Jaksossa tulevaisuutta yrittävät parhaansa mukaan ennustaa aisapari Haapasalo & Hautala.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,062

Neljä joukkuetta taistelevat paikasta loppuotteluissa naisten ja miesten Superpesiksessä.

Pesäpallokausi etenee kohti huipennustaan. Miesten ja naisten välierät ovat käynnissä ja tottahan toki myös Kansallispeli-podcast työntää lusikkansa sihisevään soppaan: ketkä etenevät loppuotteluihin ja miksi? Studiossa spekuloimassa parivaljakko Haapasalo & Hautala.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,062

Kumpi joukkue juhlii Suomen mestaruutta: Sotkamon Jymy vai Kouvolan Pallonlyöjät?

Pesäpallokausi saa arvoisensa huipennuksen Hiukan pesäpallostadionilla 26.9. lauantaina, kun Sotkamon Jymy ja Kouvolan Pallonlyöjät kohtaavat Jim-kanavalla ilmaiseksi nähtävässä ratkaisufinaalissa klo 14 alkaen. Mitkä ovat voimasuhteet? Mihin peli ratkeaa? Loppuottelun lisäksi parivaljakko Haapasalo & Hautala käyvät läpi siirtouutisten täyteistä viikkoa ja pohtivat Jussi Viljasen menestystä naisten Superpesiksen pelinjohtajana.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,062

Pesiksen "Grand old man" Arto Ojaniemi antaa läpileikkauksen pesiksen 80-90-luvun hulluihin vuosiin, romahdukseen ja 2000-luvun uuteen elpymiseen omasta näkökulmastaan. Ensimmäinen osa kaksiosaisesta erikoishaastattelusta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös