Supervuoro

JymyJussit 2021

Viestejä
75
Jymyjusseille ensimmäisestä pelistä 2-0 voitto! Jaksoin 4-3 5-2, ottelua en nähnyt, joten isompaa raporttia ei pysty kirjaamaan, ehkä sellainen luettavaksi viimeistään huomisen pelin jälkeen saada
Lehtiseltä loistava peli nolla- ja takatilanteessa. Nuorempi Kettunen häikäisi linjassa. Jukkikselta takuuvarmaa lyöntipeliä. Hotakaiselta selkeää johtajuutta sekä pilkahduksia kadotetun potentiaalin palaamisesta.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,062
Viestejä
2,719
Viestejä
1,859
Eihän tuolta voi ostaa lippua.JoMan lippuja on myynnissä viikon päästä pelattaviin otteluihin. Pupujusseilla on mennyt pupu pöksyyn!

 
Viestejä
2,719
Voitto kotareissa. Kovasti kokeilupitoista. Kuka oli tämä lukkari edes? Ritola ja Mäkelä pelasi ulkokentällä. Oliko muuten Kytömäki ollenkaan kokoonpanossa, Marjamäki ainakaan ei ollut.
 
Viestejä
2,719
Raunio Marjamäki Hotakainen Lieto Sillanpää Tyynelä Anttila S.Kettunen Lehtinen
Jukkis Viita Kontio

Siinä tän päivän kokoonpano. Kankaanpää aloitti sisältä ja saikin yhden juoksun aikaiseksi.
 
Viestejä
2,719
Tänään Vekseli-turnauksen finaalissa Vimpeli voittaa niukasti jaksoin 2-1 3-3

Kokoonpanoa ei missään ilmoitettu, mutta ainakin nuorempi Kettunen oli ulkokentällä. Rauniolla myös hyvä päivä mailassa. Twitterissä oli seurantaa kotijoukkueen taholta. Kysymysmerkiksi jäi näkyikö ottelu ilmaisena Vimeosta vaiko ei?
 
Viestejä
2,719
Eiiih. Nyt on väärä joukkue sijalle 10 rankattu tässä. En ole vielä katsonut mutta jos haluatte niin tästä alkaa.

 

Elk

Viestejä
566
Älköötten siellä Pohjanmaalla huolestuko, kuten Kuosmanen ja Koski tämän shown muistaakseni ekassa jaksossa totesivat, sarja jakautuu kolmeen osaan, ja nyt tässä samassa jaksossa hypättiin alimmalta tasolta seuraavalle, kun tosi asiassa tuohon sijojen 11 ja 10 väliin pitäisi vetää pitkä väliviiva, ja aloittaa tavallaan uuden sarjatason spekulointi. Tähän keskimmäiseen kolmannekseen tulee kuulumaan viisi joukkuetta - Seinäjoki, Pattijoki, Kempele, Hyvinkää ja Kitee - ja niiden väliset erot tullevat olemaan hyvin pienet ja siten keskinäiset sijoitukset voivat heitellä melkein miten vain. Aika hyvät joukkueet joutuvat tyytymään tänä vuonna sijoihin 9-10, toisin kuin monena muuna vuotena.

Meni noiden joukkueiden välinen järjestys miten vaan, mitään en toivo enempää alkavalta sarjakaudelta kuin, että jotkut näistä joukkueista tai vaikka kaikki pystyisivät kuromaan eroa kärkiviisikkoon pienemmäksi ja haastamaan heitä kunnolla. Luulisin, että jollain heistä se jopa olisi mahdollista, mutta kenellä, sitä on vaikea etukäteen sanoa, koska tuon tempun tekeminen vaatii kuitenkin jotain etukäteen tietämätöntä tason nostoa tai yllättävää takataskutekijää, vähän sellaista, minkä Kitee sai aikaan viime kaudella.
 
Viestejä
218
Täsmälleen näin. Kolme kastia. Mielenkiintoista nähdä mitkä herroilla
on sijoilla 9 ja 8. Veikkaan että Kitee on kumminkin 6. Ja heillä varmaan kärki 1. SoJy, 2. ViVe, 3. Manse, 4. JoMa, 5. KPL. Itselläni olisi Manse ykkönen.
 
Viestejä
1,305
Täsmälleen näin. Kolme kastia. Mielenkiintoista nähdä mitkä herroilla
on sijoilla 9 ja 8. Veikkaan että Kitee on kumminkin 6. Ja heillä varmaan kärki 1. SoJy, 2. ViVe, 3. Manse, 4. JoMa, 5. KPL. Itselläni olisi Manse ykkönen.
Tuo oli varmaan tarkoitettu vitsiksi, että Manse olisi ykkönen.😂 Muuten hyvä veikkaus, mutta sijoitetaan Manse sijalle viisi JoMan ja KPL:n taakse.
 
Viestejä
2,719
Täysin oikein, sarja on nyt niin selvästi kolmeen jakautunut että ei noilla sijoilla sinänsä ole, ja Kuosmanenhan sanoikin loppuun että ei se yllättäisi että joukkue olisi 8 joukossa. Tosin niin sanottiin alakastin Kankaanpäästäkin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös