Supervuoro

JymyJussit 2021

Viestejä
2,765
1623074747438.png


Veeti Kettunen ottanut Liedon paikan kakkospolttajana, Lieto kolmospolttajana. Lisäksi Miika Anttila puuttuu kokonaan ja Kontio on siepparina. Mikko Kytömäki ottanut Puputin kopparin tontin, ja Kytömäen paikkaa pelaa Ville Hotakainen. Siinäpä sitä sitten lähtökohtaa.

Otteluhan alkaa kello 18. Ja Ruudun Supermaanantaissa lähetys 17.30 lähtien.
 
Viestejä
37
Eipä mitään ihmeempiä avausmatsi tarjoillut. Avausjakson menetys oli vähän turha, vähän loppui Jussien peli 3-0 johdossa. Hyvä kuitenkin, että voitto lopulta klaarattiin. Nyt Kontio purkasi ykköstilannetta ja Viita tuli vasta kakkostilanteessa. En ihan vakuuttunut tuosta järjestyksestä. Kettunen oli kyllä hyvä ulkona eikä Hotakaisen heittokäsikään nyt mikään todella surkea ollut. Rauniolla ei oikein juoksu kulkenut, Tyynelääkin voisi kokeilla kärkenä.
 
Viestejä
2,765
Eiköhän noi sekoittele ihan näppärästi tuota lyöntiä kauden aikana eikä oikein mikään oleellisesti muutu. Kakkoskärjen ongelma on se että kuka lyö ukkoa tupaan. Hienoa että nyt kuitenkin on löytynyt yksi junnu joka paikan saattaa myös pitää, siis tämä Veeti. Ritola, Mäkelä, Jaakkola, vanhempi Kettunen ei tainnut olla ottajiksi.
 
Viestejä
199
Hienoa että nuorta miestä ajetaan sisään vastuulliselle paikalle, isoon ulkopelirooliin. Aina hatunnostonen suoritus seuralta.
 
Viestejä
2,765
Miika Anttila jokeripaitaan Kouvolaan, mutta Viidan tilalle. Mikähän tullut? Vai onko vain säästelyä sunnuntain Sotkamo-kotiotteluun.
 
Viestejä
2,765
Olisiko Hotakainen saanut tuon vittu kiinni vaan päästi läpi kun luuli laittomaksi, kuva ei kertonut.
 
Viestejä
187
Jukkiksen ansiosta peli pysyi tasaisena. Muuten sisäpeli oli vaisua. Paljon tuli myös ulkopelissä virheitä, erityisesti harhaheittoja useampia helpohkoissa tilanteissa. Taisi Latvalan pajatson tyhjäykseen päättynyt tilannekin tulla päälle harhaheiton kautta. Jos huhut Jukkiksen siirtymisestä Vimpeliin ensi kaudeksi pitävät paikkansa, niin melko huolestuttavalta näyttää tulevaisuus. Tulisikohan Niemi sitten korvaajaksi.

Kausi toki on vasta alussa ja toivottavasti Viita taas kohta mukana.
 
Viestejä
178
Tänään olisi ollut pinnojakin jopa tarjolla, ei Jymy ollut parhaimmillaan, mutta ei sitä ollut kotijoukkuekaan. Liedolla tyhjä kenttä montakohan kertaa muun muassa.
Sisäpelijärjestystä lähtisin muuttamaan, olisiko Viljosta jopa kärjeksi tai ainakin kakkoskärjen etenijäksi. Marjamäellekin antaisin lisävastuuta, lyöjäpuolella todella vaarallinen parhaimmillaan. Joko yksi pidempi kärki tai selkeästi kahdella ja kärki lähtee Viljosta.

1Raunio (Viita perään) 2.Kontio 3.Marjamäki 4.Lieto 5.Hotakainen 6.Tyynelä 7.Sillanpää 8.Kettunen 9.Lehtinen J:Jukkis,Viita,Kytömäki/Anttila
Kahdella kärjellä 1.Raunio 2.Marjamäki 3.Lieto 4.Kontio 5.Sillanpää 6.Tyynelä 7.Hotakainen 8.Kettunen 9. Lehtinen

Toki tänäänkin olisi etenijäjokerille ollut tilausta, ehkä Kytömäki-Sillanpää vaihtoa joihinkin peleihin?

Veeti Kettusen lyöty juoksu oli hieno hetki tänään!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös