Supervuoro Verkkolehti »

Alajärven Ankkurit 2023

Viestejä
142
Eilinen AA-kossu, supervuoro: miksi kossun sisävuoro ei päättynytkään oikeaan tolppasyöttöön ja Iivosen tekemään paloon ykköselle, vaan tilanne uusittiin? En ollut Kitrolla ja ruudusta en saanut tuosta selvää.
 
Viestejä
4,775
Eilinen AA-kossu, supervuoro: miksi kossun sisävuoro ei päättynytkään oikeaan tolppasyöttöön ja Iivosen tekemään paloon ykköselle, vaan tilanne uusittiin? En ollut Kitrolla ja ruudusta en saanut tuosta selvää.
Lehdistötilaisuudessa asiaa kysyttiin tuomarilta. Katsomosta oli kuulemma kuulunut ”vää” huuto, joten se tulkittiin väärän huudoksi.
 
Viestejä
444
Ankkurit tuli peliin hyvällä asenteella, ja varsinkin alussa kaikki tuntuivat osuvan keskimailaan. Arvostus siitä!

Eka jakso ja ehkä koko pelikin ratkesi sitten vähän tuurillakin, kun Lassilan lyönti pomppi ohi Etulasta. Mutta oli viihdyttävämpi peli kuin osasi odottaa.
Samaa katsoin, että kovia on pojat lyömään parhaimmillaan. Välillä piti vähän pelätäkin, lähinnä ekalla jaksolla. Potentiaalia on ja alkaa näkymään. Nyt vaan vähän vielä hiomista yleisemmällä tasolla peliin, niin kyllä se siitä.
 
Viestejä
50
Maakuntalehdessä olleessa Ankkureiden ja Jymy-Jussien "Rokuli ottelun" otteluilmoituksessa näkyi olleen lippujen hinnat 15,-€ ja 12,-€ sekä alle 18v. ilmaiseksi. On mielestäni seurajohdolta outoa toimintaa lippujen hinnoittelussa. Esimerkkinä Kiteellä myydään kaikille aikuisille 20,-€ pääsylippu. Kyllä "Ankkuri-fanit" ostaisi varmaan pari ekeä kalliimmankin lipun, koska tietävät eurojen menevän todella tarpeeseen ja jos haluavat paikkakunnalla pelattavan superpesistä. Olisi myös joukkueen arvostuksen kannalta suotavaa, ettei pääsyliput olisi "polkumyynnissä". Tuo alle 18v. ilmaiseksi on käsittämätön.
 
Viestejä
30
Lippujen hinnat ovat justiin hyvät.
Seurojen strategiat voivat olla erilaiset.
Kiteellä pelattu vuosikymmenet Superpesistä. Tietty taso olemassa, niin pelaamisessa kuin katsojien määrässä.
Alajärvellä on poukkoiltu tämä vuosituhat Superin ja Ykkösen välillä. Ehkä on ihan viisasta vakiinnuttaa paikka ja taso ja miettiä sitten hinta politiikkaa.
Ja jos joku haluaa maksaa ylimääräisen 5 euroa lipusta niin se varmasti onnistuu kahvilan etämaksupäätteellä tai käteisellä.
 
Viestejä
1,291
Voi olla ihan järkevää, että alaikäiset ilmaiseksi. Siinä ryhmässä lipunmyynti tuskin olisi kovin suurta. Kun on ilmainen, voi houkutella vanhempia paikalle lasten kanssa. Lapset ja nuoret ovat myös aktiivisia kioskiostosten tekijöitä ja het potentiaalisia tulevaisuuden lipunmaksajia.
 
Viestejä
2,853
Supervuoron toimituksen kanssa samaa mieltä. Siinä mielessä jusseilla syksyllä voi olla viulun soitto kaunista, jos ensinnäkin tekevät tilanteita, ilman niitä on aika hankala kotiuttaa. Ulkopeli on jo hyvin tilkitty, mutta seuraavaks pelinjohto vois miettiä miten jakson alkuun tulis samanlainen taistelu tahto, ku toiselle jaksolle. Ja jymyjussit alkaa pelata sillo ku on varsinaisesti pakko alkaa pelaa eli jakson lopussa.

Tänää ja lauantaina molemille tärkeät pisteet jaossa joten toivottavasti se näkyisi pelissä kuusi pistettä tarjolla onko ottajaksi.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,071
JymyJussit ja Ankkurit pelaavat torstaina ja lauantaina kaksi valtavien panosten keskinäistä ottelua. Kävimme kattavasti läpi molempien joukkueiden ulko- ja sisäpelin ennen näitä jumbotaisteluita.

 
Viestejä
2,853
Kyllä nyt osu huono peli kovin monelta kohdalta. Jj löi helpon näköisesti palloa läpi ja väliin. Iivosen johdolla ilmeetöntä ja hengetöntä ulkopelaamista. Harmittaa jätkien puolesta. Syksyyn tehtävä vaan sitkeästi duunia koko porukalla.
Millä tavalla löi helpon näköisesti? Kyllä ne oli ihan ottamattomia lyöntejä ja läpäreitä. Ankkureiden peli oli flekmaattista koko ottelun ja sekä ulkopeli virheitä tuli jatkuvasti, kuten se kun juurakko heitti pallo ykköspesälle jossa ei edes ollut ketään.

Ja ekan jakson alku oli surkea kun Jaatinen lähti ahnehtimaan alkuun nii lyöjät jäi numeroon 4.

Ei jäänyt epäselvyyttä kumpi oli parempi tänää. Ja aika hengetöntä tuo ankkurien tekeminen ku toisella jaksolla alkoivat purkaa turhautumistaan ja heitellä räpylöitään vaihtopenkin pleksiin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös