Supervuoro

Alajärven Ankkurit 2019

Järviseutu. Ei ollut kirjoitusvirhe, koska jutussa nimenomaan kyse oli siitä, että talous on tiukalla. Tarkkaan ottaen mainittiin, että uusi budjetti on lähes 250 000 ja edellinen oli vähän yli 200 000. Eli olisiko lisäys sitten 30 - 40k. Liittyisikö nousu osittain siihen, että juuri kellään ei ollut voimassa olevaa sopimusta, eli lähes kaikki tekivät uuden, jolloin jokainen jatkava ukko on neuvotellut palkkaansa pikkuisen ylöspäin? Toisaalta erityisesti Oravan lähdön olisi kyllä odottanut jättävän vähän pelivaraa.
 
En muista oliko Järviseutu vai Sanomat vai Torstai. Jossain luki nuo summat 200.000 ja 250.000. Samaisessa artikkelissa oli Jouko Salmenautio kuva Alvariinista. Tuskin unta on tullut nähtyä.
 
Viestejä
24
Eihän tuo mikään päätä huimaava budjetti ole.Aattelee kun siitä haukkaa suuren palan ensinnäkin matkakustannukset syömiset,mahdolliset yöpymiset,väline hankinnat haukkaa melkoisen siivun myös kassasta,lisenssit yms.Ei pelaaja,pelinjohto,valmennus palkkiot tänäpäivänä kuitenkaan ole mitään kauheita,mitä joskus hulluina vuosina on ollut.Ja kyllä joka uhraa kaiken vapaa-aikansa mikä työltä liukenoo,niin on kaverit palkkansa ansainnut,sen mikä siitä jää!Toivotaan vain että pojat pärjää,saadaan nauttia hyvästä pesiksestä ja väkeä katsomoon,sitäkautta lipputuloja kassaan.Se mitä ihmettelen,kun ollaan lipunmyynnissä,älkää ihmeessä lopettako myyntiä taukoon,moni tulee vielä kentälle silloin,säästääkseen sen lipunhinnan.Joka euro on tärkeä,ottakaa sekin raha pois.Monesti se peli vasta alkaa tauon jälkeen,on supervuorot/kotarit.
 
Viestejä
24
Ei sen parempaa seuraa oo kuin ANKKURIT,muistellaan vaan niitä mestaruus vuosia.Töitä pirusti Mäkelän johdolla,ja niinkuin Juti sanoi että eteenpäin.Kaikki epäilijät,tukemaan Ankkureita.Miksi annetaan jonkin Vimpeli/Sotkamo jyllätä meitä??
 

Taksimies

Löytyisikö nykyiselle puheenjohtajalle mitään joukkuetta vedettäväksi? Viime kauden jälkeen on tapahtunut paljon hyviäkin asioita, mutta markkinointipäällikön valinnan myötä leikitään seurassa tulella. Yhdelle miehelle liikaa valtaa ilman mitään näyttöjä.
 

Epäiliä

Tietääkseni markkinointipäällikkö on ja myös toimii jaoston alaisuudessa. Valta ja myös vastuu on pitkälti jaoston ja talousryhmän harteilla,ei suinkaan yksin markkinointipäälliköllä. Markkinointipäällikkö on myös tilivelvollinen talousryhmälle, vaikkakin toimii itsenäisesti tehtävässään.
 
Viestejä
118
Mikkolanahosta sen verran että olisi huhujen mukaan olisi ollut valmis jättämään Ankkurit kauden jälkeen, mutta voimassa oleva sopimus ja kysynnän puute esti sen.

Toinen ankkureihin liittyvä huhu on että yksi pääsponsereista olisi jättämässä seuran, syynä kaupungin tavassa hoitaa kyläpolitiikkaa.
 
Mäkelä Alun ja Finnlamellin kohdalla yritysten tuet Ankkureille mietinnässä. Alulla kyläpolitiikan takia Finnlamellin osalta omistajanvaihdoksen myötä. Näiden brändien taustoillaa on kuitenkin vanhoja jarruja, jotka saattaa laittaa omistaan sen mitä yritys mahdollisesti vähentää.
 
Talvikauden ensimmäiset harkkapelit tulossa viikonloppuna. Kentällä tullaan varmasti näkemään kokeellisia kokoonpanoja. Suurella mielenkiinnolla odotan minkälaisella sapluunalla etukenttä toimii. Tässä kun on muutoksia tapahtunut ehkä kaikista eniten. Joukkueessa on nyt lukkari joka pystyy kuuleman mukaan hakemaan lyhyet erittäin hyvin. Haukkala on myös osoittanut olevansa varsin kelpoinen etukentän pelaaja. Etukentän rotaatiossa ehkä mukana myös Mäki/Yli-Sissala ja jossakin Instagramin kuvassa näytti myös Penninkangas pelanneen kakkosrajassa.

Toinen mielenkiintoinen asia on sisäpeliroolit. Nopeutta on nyt tarjolla runsaasti. Kärkeen tarjolla Haukkala, Piispanen, Koivusalmi, Penninkangas ja mahdollisesti myös Mäki-Petäjä. Vaihtolyöntejä tekemään Posti, Pukkinen, Yli-Sissala ja Mäki. Tykkiosastolle Mikkis, Hallasuo ja Sasu. Mikkis tullee etenemiskykyisenä lyömään aina ennen Hallasuota. Särkiselle tuskin tarjolla minkäänlaista roolia sisällä, mutta pallovarmana ottanee paikkansa yhdeksikössä.

Mielestäni joukkue on hyvällä tavalla tasainen nippu. Yhden tai kahdenkaan runkopelaajan puuttuminen ei tätä joukkuetta kaada.
 
Ylös