• Rekisteröidy nyt ja osallistu keskusteluun - rekisteröityminen on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista!

Alajärven Ankkurit 2019

Kyllä minustakin Ankkureilla olisi potentiaalia nousta hyvinkin lyhyessä ajassa ihan Suomen kärkeen, niin menestyksen mittareilla kuin katsojamäärämittareillakin mitaten.

On suunnaton ihme, ettei näin ole jo nyt. Yksi pesäpallohistorian suurista mysteereistä on se, kuinka ihmeessä Ankkureiden pysähtyneisyyden aika on ollenkaan voinut kestää näin kauan.

Ankkureiden nousu olisi ollut mahdollista jo moneen kertaan, jos asioita olisi hoidettu ammattimaisemmalla otteella erityisesti jaostossa ja monen kirjavassa taustajoukossa. Aika näyttää onko suuntausta parempaan tulossa nytkään, jotenkin tunne on sellainen, että kuitenkin samoja kasvoja siellä pyörii edelleen kuin koko reilun kymmenvuotisen taapertamisen aikana. Tietysti kokemuksen ääni on aina sopivasti hyvä, mutta se voi myös toisaalta rajoittaa reilua ja avointa modernia kehitystä.
Yleisön takaamiseksi ja sitä kautta talouden turvaamiseksi olisikin kesän ottelutapahtumat saatava kokonaisuudessaan kiinnostaviksi. Se vaati menestyvän ja mielenkiintoisen kotijoukkueen, josta löytyy vähintään 1-2 valtakunnan tasoista tähtiluokan pelaajaa. Palvelujen ja oheisohjelman kehittämistä Kitrolla, jne.
Myös ns. päätukijoilta tulisikin saada huomattavasti merkittävämpi taloudellinen panostus ja keskittäminen Ankkuri-nimikkojoukkueeseen, että menestyvän miehistön rakentaminen olis jollakin aikavälillä mahdollista.
Kun mielenkiintoinen, persoonallinen ja värikäs sinikeltainen "paketti" saa mainetta ja tieto leviää valtakunnassa, se toimii sen jälkeen kuin itsestään magneetin tavoin
 
Kyllä ohjeita tulee tuutin täydeltä kuinka saadaan Ankkureissa menestystä, eli hankkimalla tasokkaita pelaajia. Varmasti sen tietää sekä vanhat että nykyinenkin jaosto. Miksi ei kukaan anna ohjeita tai tule itse mukaan hankkimaan varoja että saataisiin näitä huippupelaajia.Alajärven ja lähiseutujen mainostulot on kaluttu melko loppuun viime vuosina,eikä jotain pääkaupunkiseudun yritystä paljon kiinnosta mainonta kitron kentällä.Naapuriseuran katsojakeskiarvo on huomattavasti korkeampi kui Alajärvellä ja se takaa heille paremmat lähtökohdat pelaajahankintoihin.Resepti on hyvin yksinkertainen lisää euroja käyttöön niin kyllä pelaajiakin saadaan yhtä hyvin Alajärvelle kuin jonnekkin muuallekkin.Joukkueen ja tekemisen arvosteliat antakaa vinkkiä mistä näitä euroja saataisiin tai vielä parempi jos tulette itse näitä euroja hankkimaan.
 
Kylläpä se näin on.Ei oo helppoa kerätä rahaa,kun meidän menestys/näkyvyys on se mitä on.Kyllä hyviä neuvoja tulee,mutta lähtekääpä toimintaan mukaan,näätä sen totuuden sitten!Haukkalan Mikon kantsii kiinnittää hyvään Ankkuri ryhmään mukaan.Lönni Vimpelistä täydentäis tämän huippu paletin.
 
Asian vierestä, mutta onhan se sääli jos tuo Kitron vanha urheiluhalli menee purkuun kun uusi monitoimihalli valmistuu. Lähinnä koska on niin tottunut siihen että se on siinä kyljessä ja muistoja siihen liittyy. Toisaalta olispahan kolmospuolellakin sitten tilaa läpilyönneille (jos vaikka jokunen lähtis Ankkuri-mailastakin).
 
Ei missään nimessä hallia purkuun,sen kuuluu olla siinä ja piste.Pikku remontilla käypä ja hyvä halli,siihen halliin liittyy paljon hienoja muistoja!Onkohan "huippumies"Kaunisto sekaantunut tähänkin asiaan,kouluthan se säfööri on jo ajanut alas,anna mun kaikki kestää...
 
Ylös