Väittely: Miesten Superin peräpäässä putoamispeikko on tuplaten suurempi

Kuva: Antti Haapasalo / Viekö Sami Partanen KiPan taas pudotuspeleihin asti ja kuinka korkealle Kiteellä kurotetaankaan?

Toimituksemme perkasi miesten Superpesiksen sijoille 8-13 ennakkoon sijoittamamme joukkueet läpi. Kolmikoltamme löytyi näkemyksiä joka joukkueen tulevasta kaudesta, ja sarjan peräpäässä on kysymysmerkkejä enemmän kuin selviä vastauksia.

Ennakko: JymyJusseilla riittää tulivoimaa jokeriosastolla – miten ulkopeli kestää?

Kuva: Antti Haapasalo / JymyJussien pärjääminen vaatii nuorelta Aapo Hiltuselta kovaa kotiutusvirettä.

Viime kaudella Seinäjoen Jymyjussit teki kovan tempun, kun se pudotti puolivälieräkarsinnoissa Hyvinkään Tahkon. Puolivälierissä Vimpelin Veto osoittautui kuitenkin odotetusti liian kovaksi vastustajaksi. Myös tulevalla kaudella Seinäjoella voitaisiin olla tyytyväisiä, mikäli paikka kahdeksan joukossa irtoaa. Joukkueeseen liittyy kuitenkin isoja kysymysmerkkejä varsinkin ulkopelin osalta.

”Mahtava pelata ulkona, kun kauhea mökä” – JymyJussit jättiyllätykseen

Kuva: Hyvinkään Tahko / Päättyikö Juha Korhosen Superpesis-ura kopinnostopaloon?

Hyvinkään Tahko vei toista ottelua selvästi, molemmilla jaksoilla. Vieraat saivat tästä palkkioksi oman otteluvoittonsa pudotuspelikarsinnan sarjassa, mutta se jäi lopulta laihaksi lohduksi. JymyJussit taas ei tarvinnut kuin yhden tilaisuuden napatakseen yllätyspaikan pudotuspeleissä, ja vastukseksi hurjassa vireessä olevan runkosarjavoittaja Vimpelin Vedon.