Seuralegenda Yli-Sissala hamuaa pudotuspeleihin Ankkureissa: ”Olisi kiva pelata jostakin muusta kuin sarjapaikasta”

Alajärven Ankkureita koko pelaajauransa edustanutta Nestori Yli-Sissalaa voi hyvällä syyllä kutsua jo seuralegendaksi. Joukkueen kapteenina toimiva 28-vuotias Yli-Sissala debytoi Superpesiksessä jo vuonna 2013 kasvattajaseuransa riveissä. Kyselyjä on tullut vuosien mittaan muuallekin, mutta ainakin tähän asti mies on pysynyt niin sanotusti kotona.

Väittely: Miesten Superin peräpäässä putoamispeikko on tuplaten suurempi

Kuva: Antti Haapasalo / Viekö Sami Partanen KiPan taas pudotuspeleihin asti ja kuinka korkealle Kiteellä kurotetaankaan?

Toimituksemme perkasi miesten Superpesiksen sijoille 8-13 ennakkoon sijoittamamme joukkueet läpi. Kolmikoltamme löytyi näkemyksiä joka joukkueen tulevasta kaudesta, ja sarjan peräpäässä on kysymysmerkkejä enemmän kuin selviä vastauksia.

Neljännesvuosisata Kossua Superissa päätökseensä – ”En näe missään nimessä tätä seuralle kuoliniskuna”

Kuva: Koskenkorvan Urheilijat / Antti Kuusisto on nähnyt koko Kossun taipaleen Superissa.

Koskenkorvan Urheilijat oli pelannut Superpesiksessä kaudesta 1999 lähtien, kun seura nousi pääsarjaan syksyllä 1998. Nyt tuo taival tuli tiensä päähän, kun Ilmajoen Sähkökoje Areenalla 1581 katsojan edessä sarjasta putoaminen varmistui Alajärven Ankkureiden viedessä voiton viidennestä ratkaisevasta karsintasarjan ottelusta.

Pelastaako mikään Alajärven Ankkureita putoamiselta

Alajärven Ankkurit

Teksti: Joonas Kauppinen Superpesiksen häntäpää on ensi kesänä äärimmäisen tiukka, mutta karsiminen kahden kauppa. Keskinäisissä otteluissa menestyminen nousee valtavaan arvoon, sillä erot keskikastiinkin ovat valtavat. Mielestäni runkosarjan viimeisen sijan ratkaisevat Pattijoen Urheilijat sekä sarjanousija Alajärven Ankkurit. Isossa kuvassa nämä kaksi valikoituvat häntäpään porukoiksi rajallisen lyöntivoiman sekä ulkopelin lajitehokkuuden puutteen vuoksi. Tämän kauden Superpesiksessä runkosarjassa 12.