Supervuoro Verkkolehti »

Oulun Lippo 2019

Viestejä
100
Ihan hyvältä vaikuttaa Liponki miehistö tulevaan kauteen. Salolla varsinkin voisi kuvitella olevan näyttöhaluja kun viime vuosina on jäänyt aika pieneen rooliin Pattijoella. Lehtiniemi myös varsin vaarallinen vasurisivaltaja. Ihmetystä lähinnä vaan aiheuttaa muutamien nuorten poislähtö. Luhtavaaralla toki on rahkeet pelata superia mutta entä Kemppainen/Suni/K Salmela? Olisi voinut olettaa, että kaikille näille joku rooli olisi nykyisestä Liposta löytynyt.
 
Viestejä
2,814
Tietoa ei ole, mutta luulen S. Luhtavaaran, Sunin ja Kemppaisen halunneen Ylivieskasta paljon vastuuta tulevalla kaudella. Lipon käytössä on niin laaja materiaali että on poikien kannalta hyväkin hakea peliaikaa muualta. K. Salmela teki itselleni vähän yllättäenkin sopimuksen vuodeksi PattUn. En vielä uskonut Kasperin tällaista askelta ottavan. Pidän kuitenkin Kasperin siirtymistä superin joukkueeseen kehittymään hienona askeleena. Kyllä nuo pojat ehtivät Lippoakin vielä superissa edustaa.
 
Viestejä
100
Joo laajalta vaikuttaa materiaali. Linjapelaajia löytyy, koppariosasto on kunnossa ja lukkari myös potentiaalinen. Etukenttä tällä hetkellä ehkä hieman heppoinen mutta ilmeisesti Järvelä jatkaa? Hirvonen pelinjohtajana pienoinen kysymysmerkki mutta taustalla häärää myös kokenut kettu Haipus joten varmasti osaamista löytyy. Vaikuttaisi ihan ykkösessä yläkastin porukalta. Toivon että Lippo onnistuu tässä projektissa ja saa myös taloudellisesti tasapainoisen jutun aikaan. Mielelläni näkisin paikallispelejä taas tulevaisuudessa...
 

Lippofani88

Pirin ja Järvelän myötä Lipon ensikauden taka- ja etukenttä ovat Kempelettä vahvempia. Ettei vaan nyt tavoitella heti nousua.. Linjaankin Saloa, Lehtiniemeä, Salmelaa, Toikkaa jne.. toivottavasti eivät hevostele vielä uutta lukkaria nuoren pojan tilalle.
 

Zuck

Huomenna Lippo tiedottaa kahdesta uudesta sopimuksesta. Koskee kuulemma etukenttää. Huomiseen 👍
 

Junnari

Lukkari Pohjola, 1v Piri, s Järvelä, linjassa Salo, O Salmela, Lehtiniemi, Toikka ja takana Tolonen ja Lankinen... paikka annettiin silläkin perusteella että lipon nuoret A ja B pojat pääsevät pelaamaan ykköstä. No, onhan tuossa kokonaiset 3 viime vuoden A junnua ja loput hyvät junnut sitten pelaa suomaria! Taas on pyysaloa viety kuin litran mittaa lipon johdolla. Ja kun katsoo joukkuetta ja valmennusta niin ei riitä 100 000€ pelaajabudjetiksi, vaikka Lähteenmäki näin ilmoitti. Max 3 vuotta ja taas mennään konkkaan.
 
Viestejä
1,951
Järvelä ja Piri Lippoon. Hirvonen sanoo Kalevassa etukentän tulleen nyt kerralla kuntoon näiden sopimusten myötä. Lähteenmäki kertoo neuvottelujen olevan kesken muutaman pelaajan kanssa. Jos tekevät vielä uusia sopimuksia niin pelaajien on oltava Lähteenmäen mukaan selkeitä vahvistuksia nykyiseen joukkueeseen.
 
Viestejä
79
Mikä nyt junnaria noin kismittää. Onko Lipolla liian hyvä porukka vai muuten vain harmittaa. Nyt nuorilla kyvykkäillä pelaajilla on todellinen mahdollisuus lyödä itsensä läpi. Viime vuoden B-pojista joukkueeseen nousee taatusti 2-3 pelaajaa. Muut pelaavat suomaria ja B-poikien ja nuorten sarjoja, ja tulevat kehittymään kesän aikana tosi paljon. Peliaikaa ykkösestä siunaantuu myös varmasti. Toivottavasti maltetaan kehittyä ja saada talous kuntoon ( 2-3 vuotta ) ennenkuin ajatellaan nousua. Nyt voisivat nuo pyylevät Pohjois-pohjanmaan pojat ja herrat Helsingistä keskittyä ihan omiin vääntöihinsä.
 
Viestejä
2,814
Hienosti on joukkue rakennettu. Viisi pelaajaa Lipon A-junnuista vaihtoi maisemaa muihin joukkueisiin, kaksi superiin ja kolme ykköseen. Joukkueessa on nyt sopivasti kokemusta ja nuoruutta. Tavoitteen saavuttaminen on realistista, viiden joukkoon pitää tuolla joukkueella päästä.
 
Viestejä
186
Hyvänoloisen porukan saa Lippo jalkeille ykköseen maltillisilla panostuksilla. Mukavaa, ettei tarvitse millään aivan heittopussijoukkueella rämpiä. Aivan kärkeenhän tuo ei varmaankaan riitä, mutta aivan kelpo pesäpalloa tuolla joukkueella pelaa. Järvelä oli Superissa suuri pettymys, mutta ykkösessä varmaankin ihan kova tekijä. Piri taas todellista laatua, kuten myös Salo ja Lankinen.

Toivotaan Pohjolalle onnistumisia ja kehitystä lautasen äärellä. Nuori ja hyvä lukkari olisi todella hyvä joukkueen perusta pitkässä juoksussa.. Tästä sitten kausi kerrallaan kohti ykkösen kärkeä.
 
Viestejä
157
Villiäkin villimmät huhut kertoo, että huomenna julkistettava uusi pelaaja olisi muuan Toni Kohonen. Jos tämä paikkansa pitää niin hienosti toteutuu tämä lipon pelaajapolku nuorille. Taitaa Pohjolan poikaakin lämmittää. Ennen kaikkea taas lippolaiseen tyyliin maltilla rakennettu ja rahaa säästämättä. Lipon konkurssista kuukauden päivät ja uusi jo ovella. Ellei Kohonen ilmaiseksi pelaa, epäilen.
 

KodeOuluun

Taitaa mennä Ykköspesiksen ennakkoasetelmat huomisen uutisen takia uusiksi! Kärkijoukkueena Lippo, haastajina Manse ja HP.

Puolen millin velat puhtaasti pois ja vuoden päästä Superpesikseen. Kyllä oululaiset taitaa nauttia, mitenhän naapurissa? Saatika liiton toimistolla. Taitaa kädet hiota.

Ei mahda pohjoisen ykkospesisnaapuritkaan onnesta hyppiä. Paikallispelit kun on Simoa vastaan. ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös