Supervuoro
  • Pitäisikö kirjoittaminen rajata vain rekisteröityneille käyttäjille? Kommentoi nyt!

Oulun Lippo 2019

Viestejä
1,172
Veikkaukseni on että Lippo Junnut eivät lähde rahojaan tuhlaamaan ykköseen. Mikäli Lippo Pesis ajautuu konkurssiin niin Junioreitten toiminta jatkuu vanhaan malliin. Kaudella 2019 junnut pelaavat suomaria sekä G-junnuista A-poikiin täydellä rintamalla. Kaudella 2020 on sitten jo realismia nousta ykköseen Raksilan Poikien joukkueella, jossa on uudet taustavoimat.

Nuorten sarjat pudotuspelivaiheessa – Lippo Juniorit lohkovoittajana A- ja B-poikien jatko-otteluihin - Pesäpalloliitto
 
Viestejä
80
Tämän tosiaan saa poistaa. Oulussa miesten edustus pelaa suomisarjaa kaudella 2019 🤣
Järkevintä olis ajaa kaikki alas ja vaihtaa seuran nimi ensi hätiin. Mielellään vielä sellainen, joka on kaukana edeltäjästä. Oulun lipon mainitseminen sponsoreita kysellessä saa aikaan semmosen ovien ja ikkunoiden sulkemis reaktion, että huh hu. Mutta hei positiivisena asiana voi nähdä sen, että on edarilla kova nippu suomariin.
 
Viestejä
1,172
Lippo Juniorit pelasivat nyt suomaria ja Lippo Juniorit pelaavat myös kaudella 2019 suomaria. Ei siinä asiassa ole mikään muuttunut, junioreita on mukava peluuttaa suomarissa.
 
Viestejä
355
Hiljaiseloa Lipon palstalla. Kuukauden sisällä tullee ratkaisu pääseekö Lippo velkasaneeraukseen vai tuleeko konkurssi vuoden 2010 malliin. Eipä olisi tällaista uskonut kun 2015 noustiin näytöstyyliin ykköspesiksestä häviämällä vain kauden avausottelun. Tämä vuosi oli lähes samanlainen mutta erona vain että avausvoiton jälkeen tiuli pelkkiä tappioita, Raskas kesä Lipon kannattajana tämä on ollut ja voi olla että piina jatkuu vielä syksyllä. Tai sitten tulee se konkurssi niin ei tarvitse miettiä enää.
 
Viestejä
239
Ei tätä ketjua voi sittenkään sulkea. Oulun paikallislehti tietää kertoa, että:
Lippo saa paikan ykköspesikseen.

Yllättäen Pyysalo ei näe mitään ongelmaa antaa paikkaa Lippo "jotakin" nimiselle toiselle organisaatiolle. Tosin:

"Mutta se mutta:
– Sarjapaikka voidaan ottaa vastaan, jos vakuutumme yrityselämän tuesta ja siitä, että löydämme osaavia henkilöitä toimintaan. Ennen kaikkea nyt tarvitaan myyntiosaajaa."

No hyvä kai se on, että lahjakkaat pojat saa temmeltää ykkösessä, vaan olisiko se suomisarja ollut parempi kasvun paikka. Mene ja tiedä. Observerhan tykkäsi, että suomisarja olisi parempi.
 

Knower

Nyt on vähän liitolla taas seliteltävää. Konkurssiin menevä seura ei todellakaan saisi antaa säänöjen mukaan sarjapaikkaansa valitsemalleen taholle. Miksi sarjapaikkaa ei ole tarjottu Jokioiselle, Loimaalle tai Lahdelle ketkä sen pelillisesti ansaitsevat ennen mitään lippo-nimistä joukkuetta? Surullista... Jutussa sanotaan että osa pelaajapalkkiorästeistä maksetaan, osa hakee palkkaturvaa. Varmaan niiden maksetaan ketkä jatkaa lipossa pelaamista. Liitto saa tietenkin omansa myös mutta entäpä satojen tuhansien muut velat?
 

Pojo

Täyttä paskaa taas liiton osalta! Suomi-sarjan pohjoislohkon kolmanneksi sijoittunut joukkue nostetaan ykköseen. Tällä päätöksellä on isot vaikutukset alueen muiden seurojen toimintaan. Ihan käsittämätöntä toimintaa. Lippo on kuin joku suojeluohjelmassa oleva rikollinen.
 
Viestejä
63
Oulun Lipon lähteminen sarjaan tuo osaltaan myös mielenkiintoisen kilpailutilanteen Simon Kirin kanssa. Luvassa varmaan kiihkeitä paikallispelejä. Luulisi Lipon saavan ihan laadukkaan nipun ykköspesikseen viime kauden rungosta. Jatkaako Järvelä? Entä Piri?
 
Viestejä
1,172
Tänään Lipon lahjakkaat ja tulevat ykköspesiksen pelaajat kamppailevat A-poikien mestaruudesta Tahkoa vastaan Raksilassa. Ei vaivuta synkkyyteen vaan ollaan iloisia uudesta mahdollisuudesta kehittää nuoria pesiksen huipulle.
 
Viestejä
59
Uskomatonta. Oulussa täytyy olla jotain arkaluontoista materiaalia Pyysalosta, millä kiristävät sitten. Kaksi konkurssia kymmeneen vuoteen ja sama veivaus jatkuu. Mikseivät voineet lähteä liikkeelle Suomisarjasta ja sieltä lähteä ponnistamaan tuorein voimin?
 

Tilastoja

Järkyttävä päätös! Kyllä mua hävettää tässä lajissa 20 vuotta toimineena, olisihan siellä ollut Kempele, Pattijoki, Simo ja lisäksi Sotkamo2, Ylivieska ja Kannus ovat pohjois-pohjanmaalla ja kainuussa, eli yhteensä 4 ykköspesisjoukkuetta. Kuinka monen nuoren pelaajapolku katkeaa Itä-Suomessa, montako ykköspesisjoukkuetta on linjan Jokioinen-Tampere-Lievestuore-Kuopio-Sotkamo etelä/kaakkoispuolella...tasan yksi: Hamina ja ei sitäkään jos olisi sarjapaikan säilyttänyt. Pahoittelut tästä päätöksestä erityisesti Loimaalle ja Lahteen, nämä mukaanottamalla olisi ollut 13 joukkuetta, kaksinkertainen sarja, 24 ottelua yhteensä.
 

Pojo

Tänään tulessa tulevat ykkössarjapelaajat! Paskapuhetta, Suni, s luhtavaara, Kemppainen ja Toikka jo kuulan miehiä ja J luhtavaara kekiin....
 

Maksumies

Ja nyt myös Lipottaret otetaan mukaan maksamaan Lipon laskuja? Niinhän tuossa liiton uutisessa kerrotaan. Lipottaret on kerännyt nuoria pelaajia alueelta joukkueeseensa ja sopimuksia on allekirjoitttu tietämättä tästä kytköksestä mitään. Pelottavaa.
 
Ylös