Supervuoro Verkkolehti »

Lapuan Virkiä 2023

Viestejä
285
Suuria uutisia? Lepistö tehnyt jatkosopimuksen?
En muista, miten on Virkiän kohdalla mennyt, mutta nämä suuret uutiset -maininnat eivät oikein herätä itsessäni enää hengenpidätystä. Voi hyvin olla jokin sopimus räpylämerkkivalmistajan kanssa tjms... En siis juuri tuollaiseen usko tässä tapauksessa, mutta tarkoitan sitä, että voi olla mitä vaan hienoa tai sitten tylsempää.
 
Viestejä
533
Siis Saukko on poissa.
Ehkä Petra Kerola saa viimein kolme lyöntiä käyttöön. Viime pelissä Mansea vastaan Viinamäki antoi Kerolalle vain yhden lyönnin päästä kentälle ja toisella piti jo lyödä ylös. Siinä pelissä Kerola pääsi kentälle kolmesti ja toi kaksi juoksua.
Onhan Saukko yleensä siellä takana ja paljon varmempi menemään pystärillä ykköselle, mutta nykyisessä juoksukunnossa Kerolan pitäisi olla juoksemassa useammin.
 
Viestejä
81
Virkiästä juttua Hutunkeittäjien podcastissä:

Ilmainen, eikä vaadi kirjautumista.
 
Viestejä
285
Nyt kun häviäisi huolella pari peliä, kuten on hyvin mahdollista, niin on mahdollista saada SMJ vastaan. Minä ottaisin sen mieluummin kuin Kirittäret. Miinuspuolena on, että välierissä vastaan tulisi Manse, mutta tällä peliesityksellä ja tällä kokoonpanolla toisaalta eipä kannata välieriä miettiä yhtään.

Edit: Vaikuttaahan Mantsisen tilanne Kirittärien pelottavuuteen, mutta hänen tilanteestaan en osaa sanoa. Ja vaikka minä menisin syöttämään Kirittärille, niin tämänhetkisellä pelillä Virkiä ei voita yhtään peliä. Toisaalta Virkiä on kuitenkin Virkiä, joten ei viitsi vielä kaikkea toivetta heittää romukoppaan.
 
Viestejä
81
Tässä jaksossa tarkempaan Miro Hautamäen syyniin otetaan miesten puolelta Joensuu ja naisten puolelta Lapuan Virkiä.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös