Supervuoro
  • Pitäisikö kirjoittaminen rajata vain rekisteröityneille käyttäjille? Kommentoi nyt!

Etelälohko Suomensarja 2020

Viestejä
3
Mika Lehto Koetuksen pelinjohtaja. Koetuksen joukkue on täynnä pelaajia, jotka ei kuulu Hyvinkään suunnitelmiin edes tulevaisuudessa. Ei taida ykköspesiksestä löytyä edes Haminasta tai Oulusta yhtä kallista joukkuetta🤔
 

123Jokioinen321

"Kolmospuolella" tuntuu olevan tietoutta joukkueiden hinnoista, mitkähän mahtavat olla Jokioisten Koetuksen ja
Jokioisten junioreiden joukkueiden hinnat, entä mainittujen Oulun ja Haminan?
 
Viestejä
29
Koetus 2020:

Jere Halttunen (Ikaalinen)

Ville Harju (Hamina)

Mika-Matti Heinonen (PuMu)

Jere Handolin (PuMu)

Miro Tiala (välivuosi)

Miki Leppäniva (Tahko 2/A-p.)

Antti Hampori (Pöytyä)

Teemu Matikainen (Tahko 2)

Tim Kröckel (Espoo Pesis)

Niko Markkula

Täysin käsittämätöntä pelleilyä , ei nytkään yhtään miestä edes lähipaikkakunnalta , tällä ei urheilun kanssa mitään tekemistä ja rahansa jäävät saamatta. Ilmasto kiittää kun kaikki ajelee ympäri Suomea Jokioisille , täyttä paskaa tää touhu , pesäpalloliittokin saisi tämmöiseen puuttua.
Toivottavasti sponsorit myös tämän ymmärtävät.
No, eipä ole ainoa joukkue edes suomensarjassa (ykkösestä ja superista puhumattakaan), jossa joukkueessa ei juuri omia kasvatteja ole. Eipä viime kaudellakaan vain omilla junnuilla tainnu pyöriä kuin Tahko 2. Eli en pitäis niin isona juttuna. Jopa JoKoJun oli vahvistettu Joni Salolla ja Ville Haapamäellä. Ja toisaalta mikäli viime vuoden huhtikuussa koottu ja ilman treenejä pelinsä aloittanut JoKo ei ois ottanu vikoja matseja niukasti takkiin niin "paikallinen" JoKoJun ois ollu putoajan paikalla. Ja nyt kun neljäsosan koko joukkueen viime kauden juoksuista lyönyt Mäntyvaarakin lopettaa niin heikolta näyttää.

Mutta jos nimilistaa katsoo niin noistahan puolet on jo pelannu aiemmin Koetus-paita päällä. Lisäksi neuvotteluthan on käsittääkseni käynnissä parin paikallisen pelurin kanssa. Sen perusteella miten noista monet on tähän asti pelannu niin tolla joukkueella voi päästä pitkällekin mikäli pelinjohtoon vaan saadaan vielä hyvän pelisilmän omaava taktikko.

Leppäniva oli jo viime kaudella sarjan parhaita lukkareita, paluumuuttaja Hampori oli viime kaudellakin ykkösen lyöjätilaston kärkipäässä, paluumuutajista Heinonen ja Handolin teki ihan kelpotyötä PuMun jokereina vaikka pelaskin vaan puolikkaat kaudet. Tiala on kova mikäli on vaan pysyny kunnossa. Matikainen oli Hamporin tavoin viime kaudella lohkon top 15 lyöjän joukossa. Markkula pelas vähän, mutta yli yhden tuodun juoksun ottelukeskiarvolla. Halttunen löi pari juoksua per ottelu. Harju sekä löi, että toi parikymmentä juoksua ykkösessä joten todennäköisesti lyöntinumeroon 2-3 olis hän tulossa. Nuori Kröckel on tosin täysi kysymysmerkki.
 

Ohilyönti

Etelälohkon joukkueita taitaa olla tulevalla kaudella 9 ?

Helsinki
Espoo
Järvenpää
Hyvinkää
Hämeenlinna / Lammi
Jokioinen jun.
Jokioinen
Pöytyä
Turku

Kaksi uutta joukkuetta ja Pöytyä joka on todennäköisesti Loimaan jämäpelaajista koottu lisättynä Kalttonen pelinjohtajana.
 

Ääää

Uusina joukkueina tuli etelälohkon alueelta suomariin nyt Pomarkku, Lammi, Otakoppi Espoosta ja Pöytyä. Lisäksi Jokioinen sai paikan uudelleen. Mitenköhän sarjajaot muuttuu? Pomarkku ja Ikaalinen länteen vai mitenköhän olisi paras? Yhteensä Suomarissa joukkueita 36 eli varmaan 4 yhdeksän joukkueen lohkoa...
 
Ylös