Supervuoro
  • Pitäisikö kirjoittaminen rajata vain rekisteröityneille käyttäjille? Kommentoi nyt!

Etelälohko Suomensarja 2020

#1
Loimaa nousi ykköseen. Lohi pisti toisessa ottelussa kampoihin, mutta rahkeet eivät enää superissa riittäneet. Loimaakin kyllä ehkä kaipaa jotakin vahvistusta pärjätäkseen ykkösessä.

Nämä kehut menevät itälohkon puolelle, mutta olipahan tunnelmallinen paikka tuo legendaarinen Koskenharju jälleen. Sopivasti mekastusta, runojakin lausuva kuuluttaja, vanhan viinan katkua ja fanikulttuuria sekä kaikkiaan kunnon vanhan liiton meininki. Ja hyvät makkarat.
 
#2
Joko tippujan paikalle ja Joko juniorit säilyi , on totta että touhu on lähinnä säälittävää seurattavaa , kuitenkin Joko-junnut perustivat oman seuran koska vanhan emoseuran vetovastuussa olevien toiminta ei heitä tyydyttänyt koska se ei ollut juniorilähtöistä vaan tuota tänä vuonna 100% nähty "veden kanto kaivoon" touhua. Kyllä jokioisilla yksi seura riittää mutta vetovastuu pitää olla terveellä pohjalla ja junioreissa se ainakin on. En mainitse nimiä mutta tietyt ovat "terrorisoineet" vuosikausia toimintaa vanhassa emoseurassa, paljolti juniorien perustaminen lähti junioreiden vanhemmista kun moiseen kyllästyivät.
Joo no eipä sillä paikallisuudella paljoa ole merkitystä mikäli jälki on tuollaista. Jo syksyllä kehuskeltiin sillä kuinka joukkue on jo kasassa ja kauden päätyttyäkin Kenttäaho mainosti että kuukauden sisällä on ensi kauden joukkue koossa. Mitä ihmettä ne teki koko ton offseasonin kun se ei näkyny missään? Ulkokenttä vuosi kuin seula ja sisäpeli oli täynnä ihmeellisiä merkkivirheitä sekä yksinkertaisesti vain surkeita lyöntisuorituksia. Lähtökohdat oli sellaset että ois pitäny pestä muut ja kirkkaasti kun joukkueen runko on ollu sama jo pari vuotta.

Sen sijaan junnut jäi selkeästi viimeiseksi lyödyissä juoksuissa (ja mikäli veteraani Mäntyvaara olisi lopettanut jo täksi kaudeksi niin niistäkin olisi viidesosa jäänyt tekemättä) eikä se 200 päästettyä juoksuakaan mikään kaunis luku ole. Kauden edetessä katsomossa tuntu kasvavan näkemys siitä että olis mielekästä nähdä myös onnistuneita suorituksia. Kenttäahon ja Lehtosen johdolla siihen tuskin tullaan ainakaan tätä vauhtia pääsemään.

Muutamia täsmähankintoja ensi kaudeksi ja viuhkan varteen henkilö joka on menestynyt muuallakin kuin junnupesiksessä niin tulosta saattaisi tullakin. Luulisi olevan myös kasvavien junnujen etu, että pääsisi pelaamaan tulosta tekevässä joukkueessa tuollaisen itsetuntoa musertavan joukkueen sijaan.
 
Viestejä
10
#3
On mennyt Jokioisten koetuksella putkeen, ovat kuulemma jättäneet suuria määriä pelaajille maksamatta kulukorvauksia. Näillä uutisilla hyvä lähteä kasaamaan uutta joukkuetta edes maakuntasarjaan, saatikka jos hakevat kabinetti päätöksellä sarjapaikkaa suomisarjaan ensi vuodelle. Kettunen veti hyvin vihkoon tämän johtokunnan kanssa
 
Viestejä
237
#4
On mennyt Jokioisten koetuksella putkeen, ovat kuulemma jättäneet suuria määriä pelaajille maksamatta kulukorvauksia. Näillä uutisilla hyvä lähteä kasaamaan uutta joukkuetta edes maakuntasarjaan, saatikka jos hakevat kabinetti päätöksellä sarjapaikkaa suomisarjaan ensi vuodelle. Kettunen veti hyvin vihkoon tämän johtokunnan kanssa
Hahah, nämä "kuulemma" ovatkin "oikeita" uutisia.
 

Loimington

#12
Voisiko ”joku” muuttaa tuon otsikon vuodeksi 2020.

Suurin muutos lienee, että Pöytyä saattaa tulla Loimaan tilalle. Siellä on ainakin perustettu B-pojat sekä Suomensarja joukkue.
 
Ylös