Supervuoro

Etelälohko Suomensarja 2020

Ohilyönti

Pumun joukkueessa pelaa jokunen Espoon kasvatti niin ei ole takeita etteikö heistä joku voisi siirtyä kotiseudulle pelaamaan ja vahvistamaan joukkuetta? Mikä tietää sitten pumulle heikennystä, etenkin jos pumulla on nimimerkin Trezequet kertomia juttuja.
 

123Jokioinen321

Mitenkään pitkälle meneviä arvioita ei voi vielä tehdä, koska puuttuu tietoja farmisopimuksista, kaksoisagenteista
sekä joittenkin joukkueiden kokoonpanoista ylipäätään, ovat vielä pimennossa. Tällä hetkellä olen kutakuinkin samalla kannalla "kehäkolmen" kanssa, kuitenkin arvioisin Pöytyän olevan vähintään kärkkyjien ryhmässä (4:n joukkoon?)
 

Donitsi

Sellainen tietoisku, että Espoon Pesiksellä ei ole mitään tekemistä tuon joukkueen kanssa (eikä viimeisimmän tiedon mukaan koko miespesäpallon). Kyseessä on espoolainen yliopistoyhteisö Otaniemestä, jotka pelaavat täysin oman ja eri seuran alla ja toiminnassa.
 
Viestejä
5
Lammi liitetty etelälohkoon jos oikein ymmärsin. Hataralla muistikuvalla viime vierailu suomarissa oli lähinnä vitsin kaltainen, toivottavasti uusi tuleminen on sarjapaikan arvoinen.

Lammin tilannetta edesauttanee edellisvuosia laajempi lohko jossa taso on valitettavan huono ainakin ennakkoon. Tuota ylempänä olevaa Pöytyän nostamista neljän joukkoon ihmettelin.. Eikös ykköspesismiehistöstä lähtenyt käytännössä kaikki ja vaikka en seuran tilanteesta tiedä niin ei siellä varmaan omia niin ole että pleijareista taisteltaisiin? Espoosta voin ottaa sanoja takaisin mikäli tämä "opiskelijaporukka" koostuu pelimiehistä? Jokioisilla panostettu emoseuralla ostomiehiin minkä pitäisi tuoda tulosta mutta juniorijoukkue varmaan tappelee sarjapaikasta. Pumu ja kinnari varmaan nimiltään kovimpia ja Ikaalisen nostan siihen kolmanneksi. Sitten onkin neljäs sija otettavissa joko, Turku yms. Mutta valitettavan tasapaksulta näyttää.
 
Viestejä
39
Mielenkiintoinen kausi tulossa kun meinataan mennä yksinkertaisella sarjalla ja välierien sijaan ainoastaan lohkon kaksi parasta pääsevät pudotuspeleihin. Ekojen matsien merkitys on siis suurempi kuin normitilanteessa koska teoriassa jos joukkue ei oo vielä hitsautunu yhteen ja ottaa takkiin 2-3 ekaa peliään niin pudotuspelihaaveet saattaa olla jo mennyttä.
 
Viestejä
29
Harkkapeli JoKo jun. - Pöytyä 1 - 2 (3 - 5, 4 - 2, 2 - 3k). Molemmilla nuori joukkue, Pöytyällä B-poikien apuna Niko Julin ja Heikki Rasilainen Loimaan ykkösestä.
 
Viestejä
5
Eilen PuMu-Lahti Meilahdessa 0-2 (4-7, 3-5) ja harkkakotari 4-0. Molemmilta hyvää peliä, mutta muutama huomio:

- PuMun lukkari (täysin tuntematon kaveri), ei vakuuttanut. Häkkilä ja Hämäläinen ulkokentällä, samoin viimekauden lopussa debytoinut Hangasmaa ei ollut kokoonpanossa. Mielenkiintoinen ratkaisu.
- PuMun nollan purku ajoittain todella vaikeaa, ja silmiinpistävää kärjen todella todella raskas jalka. Muuten, kun saivat miehen kentälle niin vaihtamisessa ei suuria ongelmia.
- Surakka Lahden lautasella, esitti hyviä otteita muttei talvella pelatun harkkapelin tavoin pystynyt sotkemaan nopealla tempolla. Lahden etukenttä muutenkin hyvin pienten perässä kokoajan
- Molemmat todella lyöntivoimaisia porukoita, mutta nostettava erityisesti Helin, joka on jälleen kyllä kovassa lyönnissä.
Yleisesti, ottaen huomioon talvella pelatun pelin, Pumu on mennyt eteenpäin. Varmasti pleijaripaikka on hyvin mahdollinen. Lahti myös itälohkossa top 3 porukka.
 
Viestejä
39
Koetus saanu kovan jengin kasaan ja myös Ikaalinen lienee tällä kaudella korkealla kun ne saanee Mansen superijengin jämistä kovia etenijöitä ja lyöjiä. PuMun mahdollisuuksiin viimeisissä kärkikahinoissa ei oikein jaksa enää kunnolla uskoa vaikka Helin siellä vielä kovaa lyökin. Mahtaako kolmen joukkoon olla tällä kaudella muita pyrkijöitä?
 
Viestejä
200
Pimu ei kyllä vakuuttanut hatkkapelissä Hyvinkäällä. Vastassa oli b-c-ikäisten jengi ja silti meni tiukalle. Voitto vasta kotarissa.
 
Viestejä
3,396
Järvenpää, Ikaalinen, Jokioinen.
Kuka enää nuo nähtyään kaipaisi edes Malibuun?? 😎😁
 
Viestejä
17
Ei kai nyt Espoo voi vaikuttaa mitenkään asiaan. Tahko mennee junnuilla edelleen, pumu samalla kaavalla ja kinnarissa yritettänee pikkuhiljaa saada tulosta kieltämättä hyvällä materiaalilla. Eiköhän Espoo ole samassa kategoriassa kuin pomarkut ynnä muut. Eli oma juttu pienessä mittakaavassa ja pelailevat minkä pärjäävät. Tässä alkuvuoden voimasuhteet:

(ei järjestyksessä mutta top4)
-pumu
-kinnari
-jokioinen
-ikaalinen

Pleijareihin tyrkyllä:
Turku
Tahko

Sitten loput ynnämuihin. Pöytyä lienee ihan vaan kaatopaikka mitä jäljelle jää, sama jokoJun. Pomarkku ja Espoo sitten väärässä sarjassa.

Ottakaa talteen, näin se menee.

Pelinjohdolla on suuri merkitys tällä tasolla ja sitä kautta ja taktiikan myötä voi yllätyksiä tapahtua. Nyt kuitenkaan ei kenelläkään liene mitään jokerikorttia siihenkään suuntaan? Koetuksen ja KiPen lehdot taitavat olla etulinja enkä heitäkään pidä kummoisina. Monelta joukkueelta ei ole edes ilmoitusta pelinjohdosta ja loput ovat nimettömiä joille toki annan aikaa mutta en odotuksia.
Ei nyt aivan
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös