Supervuoro

Etelälohko Suomensarja 2020

Ohilyönti

Pumun joukkueessa pelaa jokunen Espoon kasvatti niin ei ole takeita etteikö heistä joku voisi siirtyä kotiseudulle pelaamaan ja vahvistamaan joukkuetta? Mikä tietää sitten pumulle heikennystä, etenkin jos pumulla on nimimerkin Trezequet kertomia juttuja.
 

123Jokioinen321

Mitenkään pitkälle meneviä arvioita ei voi vielä tehdä, koska puuttuu tietoja farmisopimuksista, kaksoisagenteista
sekä joittenkin joukkueiden kokoonpanoista ylipäätään, ovat vielä pimennossa. Tällä hetkellä olen kutakuinkin samalla kannalla "kehäkolmen" kanssa, kuitenkin arvioisin Pöytyän olevan vähintään kärkkyjien ryhmässä (4:n joukkoon?)
 

Donitsi

Sellainen tietoisku, että Espoon Pesiksellä ei ole mitään tekemistä tuon joukkueen kanssa (eikä viimeisimmän tiedon mukaan koko miespesäpallon). Kyseessä on espoolainen yliopistoyhteisö Otaniemestä, jotka pelaavat täysin oman ja eri seuran alla ja toiminnassa.
 
Viestejä
2
Lammi liitetty etelälohkoon jos oikein ymmärsin. Hataralla muistikuvalla viime vierailu suomarissa oli lähinnä vitsin kaltainen, toivottavasti uusi tuleminen on sarjapaikan arvoinen.

Lammin tilannetta edesauttanee edellisvuosia laajempi lohko jossa taso on valitettavan huono ainakin ennakkoon. Tuota ylempänä olevaa Pöytyän nostamista neljän joukkoon ihmettelin.. Eikös ykköspesismiehistöstä lähtenyt käytännössä kaikki ja vaikka en seuran tilanteesta tiedä niin ei siellä varmaan omia niin ole että pleijareista taisteltaisiin? Espoosta voin ottaa sanoja takaisin mikäli tämä "opiskelijaporukka" koostuu pelimiehistä? Jokioisilla panostettu emoseuralla ostomiehiin minkä pitäisi tuoda tulosta mutta juniorijoukkue varmaan tappelee sarjapaikasta. Pumu ja kinnari varmaan nimiltään kovimpia ja Ikaalisen nostan siihen kolmanneksi. Sitten onkin neljäs sija otettavissa joko, Turku yms. Mutta valitettavan tasapaksulta näyttää.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös