Supervuoro Verkkolehti »

Alajärven Ankkurit 2023

Viestejä
485
Tarvitaan tarvitaan varmasti mutta tällä hetkellä tilannetta ei saada tarpeeksi edes näille jätkille niin tarvitaanko kolmatta lyöjämiestä puremaan tuppia?

No onhan niitä tilanteita ihan kohtuudella saatu rakennettua ja vielä enemmän olisi, jos lyöntivoimaa löytyisi lisää, nythän siellä mm. Lauri Ihamäki ja Riku Utanen ovat kotiuttaneet heikoilla prosenteilla. Ei voida myöskään olettaa, että Juho Ihamäki lähes yksinään kantaisi vastuuta kotiuttamisesta, kuten nyt asia pitkälti on.
 
Viestejä
12
Annetaan nyt työrauha pelinjohdolle ja pojille. Tekevät varmasti kaikkensa tavoitteen eteen, myös ratkaisut kokoonpanon suhteen. Hyvin jätkät taistelee, kyllä se vielä kääntyy. Hienoa, että Elmeri saa Loimaalla peliaikaa. Palkinnot ykkösen häntäpään porukassa ei välttämättä kerro, että pärjäisi superissa. Tolppa ei riitä, tai sitä pitää käyttää harkitusti, jotta riittää. Toki totta, että Alasen monipuolisuus saatava hyödynnettyä sisäpelissä. Toivottavasti myös esim. Utaselle löytyisi peliaikaa jostakin, jotta olisi mahdollisuus löytää isku syksyksi kuntoon.
 
Viestejä
625
Antakaa nuorelle porukalle aikaa. Hyvät on pohjat ja tulevaisuus mutta yleisön negatiivisuus saattaa vaikuttaa siihen, että ensi vuoden jälkeen lähtijöitä on useampi kuin 1-2.
Eniten siihen lähtijämäärään vaikuttavat kärkijoukkueet ja Ankkureiden sijoitus kauden jälkeen. Lähtijöitä tuskin on paljoa, koska monet Ankkureiden parhaista pelaajista vaikuttavat seurauskollisilta ja heikoimmille pelaajille sen sijaan tuskin on kysyntää.
 
Viestejä
4,777


Nyt Jaatisen takia kakkospelinjohtaja lähti kävelemään, koska Jaatinen piti Rekosta vain mailamiehenä eikä antanut ulkopeliä johtaa.
 
Viestejä
2
Kyllähän se hieman ulospäinkin jo näkyy, että joukkueella saattaa olla vaikeuksia pärjätä pelinjohtajan kanssa, joka ei ilmeisesti ota neuvoja tai ehdotuksia vastaan ja aika pienellä prosentilla ottaa opiksi omista virheistään. Toki roolihan on sellainen, missä täytyy luottaa omaan tekemiseen, mutta maalaisjärjellä ajateltuna virheistä pitää ottaa opiksi ja monen viisaan pään lyöminen yhteen voisi tuottaa jonkinlaista tulosta.

Harmi kuitenkin tuo Rekosen lähtö. Toivotaan Ankkureille parasta loppukauteen (y)
 
Viestejä
30
Lähtikö vai laitettiinko lähtemään. Eikä sillä ole merkitystä kuka tai kenen syystä lähtee.
Kakkospelinjohtajan tehtävä on vain vaikein täytettävä. Toivottavasti seuraaja on valmiina ja tiedetään mitä tarvitaan. Vaihtoehtoja on todella vähän.
 
Viestejä
1,734
Eiköhän asia ole noin kuin sanoin. En voi tietenkään 100 % faktana sanoa ulkopuolisena. Oletteko seuranneet Ankkurien pelejä?

Useammankin ankkureiden pelin olen tälle kesää nähnyt, enkä itse ainakaan tuollaista pysty pelistä päättelemään.

Jaatisen johdolla joukkue nousi superiin ja kulki voitosta voittoon viime kesänä. Ei silloin kukaan moittinut.

Nyt sarjataso on aivan toinen eikä materiaali tahdo riittää, niin syitä toki yritään keksiä monenlaisia. Yleinen tapahan melkein joka paikassa on "hirttää" pelinjohtaja kun pelit ei kulje.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös