Supervuoro Verkkolehti »

ViVe - Jymy, finaali 2023

Ottelusarjan voittaja?

  • Vimpelin Veto

    Ääniä: 46 56.8%
  • Sotkamon Jymy

    Ääniä: 35 43.2%

  • Äänestäjiä
    81
Viestejä
1,690
Älkäähän höntyikö!
Kun panos ja ottelun tärkeys on pilvissä,
eivät suoritukset ole kuin kesällä. Virheitä tulee puolelle jos toisellekin.
Nyt pelataan pitkälti pääkopan sisällä Ja hetkessä nämä tiukat ratkaisut.
 
Viestejä
4
Nyt vasta huomaa minkälaisia jymy faneja tämä selostaja on 🙄 Videotarkistus oli 2cm palo hyvästä kulmasta katsottuna, mutta silti vänkää ehtimisestä. Specsaversin kautta
 
Viestejä
4
Selostamon suosikki on ainakin tullut selväksi. Sellainen karjuminen Jymyn juoksuista, kun toisinpäin ei aiheuta mitään reaktiota ja Vedon tekemiä koppeja/paloja harmitellaan.
Juurikin näin. Vimpelin hyvät ulkopelisuoritukset vain harmillisia koko pelin ja sitten ankaraa karjumista jymyn vastaavista 👎
 
Viestejä
1,310
Eilen ratkesi Heikkalan räpylävirheeseen tänään Piiponniemi löi Kuosmasen 2 pesältä kotiin viimeisenä lyöjänä :D
 
Viestejä
113
Vimpeliläisten mielestä suurin ongelma tässä pelissä oli Anssi Ritarin puolueellisuus. Itse löysin pelistä paljon muitakin ongelmia. Kempele löi Hiukassa Jymyn ulkokentän aivan reikäjuustoksi, ja nyt sieltä ei näytä löytyvän tilaa mistään.
 
Viestejä
2,861
Ja minä väitin, että veto ei kahta huonoa peliä pelaa eikä tee virheitä ulkona. Ei jumankauta miten noloa🤭

Vedon ulkopeli on ollu ihan paskaa ja sisäpeli kuin varjo runkosarjasta. Kyllä jymy on nyt laittanu vedon ahtaalle ja selkä seinää vasten.

Jymyllä hyvä flow päällä keki sarjasta ja hurmos. Tällä pelillä jymy on mestari. Vedon täytyy parantaa sisäpelissä ja ulkona vähentää virheitä.
 
Viestejä
37
Sotkamo suorittaa enempi omalla tasollaan. Vimpeli on aiemmin tehnyt paljon juoksuja vapailla, mutta Vihanto-Korhonen takakentällä on sellainen pelote, ettei vapailla uskalla lähteä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös