Supervuoro Verkkolehti »

Vimpelin Veto - Joensuun Maila, välierä 2018

Viestejä
1,685
Kyllähän heittäjän tulee pitää heittonsa sen verran kontrollissa,
ettei pesälläolevan sentään tarvi alkaa tekemään väistöliikkeitä pallolta suojautuakseen.
Aivan yksiselitteinen turvallisuusasia!! Tilanteessa Nisu väisti palloa kumartuen ehkä puoli metriä alaspäin.
Joman J Kemppainen ainakin ripitti Isoketoa tilanteen jälkeen.

Teemu ei siis ollut tilanteessa mikään puhda pulmunen, mistä sitten aiheutui mm tämä Pennasen
hieman överiksikin mennyt kritiikki.

Noo, joskus rapatessa roiskuu, pääasia että hyvät tavat säilyisivät !
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
448
Teemulla ja Sami-Petterillä tänään tiukka paikka Joensuussa. Ylilyöntien vaara on. Toivon Olli Heikkalaa Vimpelin kokoonpanoon.
 

pera

Munatonta, todella munatonta on Vimpelin sisäpeli! Toki mitään pois ottamatta Joensuun ulkopeliltä, mutta on vastustajan ratkaisut hemmetin munattomia! Välierissä ja muutenkin näissä kauden tärkeimmissä peleissä odottaisi ja kaipaisi kunnon taisteluilmettä, onnistumisia, hampaat irvessä taistelua ja iloa, jota nyt vain osittain valitettavasti toinen joukkue tarjoaa, mutta se ei riitä hyvän pelin tason takaamiseen.
 
Viestejä
1,685
Ja ja ja ja ja ja jesss, > JoMa <

Sarja ei ole vielä kuitenkaan ohi !!

Sami-Petterillä vielä 110 prosentin luotto ViVen sarjan voittoon..
 
Viestejä
492
Tänäänkin Joma vei juoksut, kolmostilanteet ja kärkilyönnit kuten Vimpelissäkin. Ei jäänyt epäselvää paremmasta.

Vimpeli pelaa vimpeliläisten mukaan kauden huonointa sisäpeliään. Tätä mieltä olivat jotkut pakalla olleet Veto-fanit. Olisiko syynä kuitenkin Puhtimäen lukkarointi ja Joman ulkokenttä. Se toinen kova lyöntijoukkue Seinäjokikin jäi Jomaa vastaan vähille tilanteille ja juoksuille.
 

pesisfani82

Aika vakuuttavaa on ollut Joman ulkokenttä, ei voi ottaa mitään pois jos pitää sarjan kaikkein parasta lyöntiporukkaa 13 vuoroparia nollilla putkeet :) Hienoa Joma, on varmasti Puhtimäellä osansa asiaan :)

Maanantaina ensimmäinen katkon paikka Jomalle, paineet Vimpelin puolella ja jos ei hurmosta päälle saa niin lähellä on sarjan katkaisu ainakin ennen viidettä peliä :D
 
Viestejä
134
Jaahas Joma johtaa 2-0!!! Tämän päivän pelin nähneenä, niin ei ole todellakaan pelkästään Vimpelin huonoutta. Joensuu on vaan oppinut pelaamaan. Kyllä kun useamman vuoden turpaan ottaa, niin väkisinkin oppii. Ulkopeliä on kehitetty maltillisesti ja hieman omintakeisesti, mutta se toimii tällä hetkellä. Lisäksi vuodet Jymyä vastaan ovat opettaneet henkistä kanttia ja uskalletaan jopa haastaa puheillakin. Mutta! Sarja on vielä pahasti kesken. Tämän tietää Joensuu ja Vimpeli. Myös Joensuun yleisö. Perttu Ruuska kun oli lyömässä muutaman kerran tiukassa tilanteessa ajoa, niin oli aika jännittynyt hiljaisuus ja älämölö samaan aikaan. :D Mutta Isoketo sai terveiset meiltä päin. Ja saa myös tulevaisuudessa. Sarja jatkuu ja mikä sen mukavampaa!
 

pesisfani82

Puhtimäellä ei mitään osuutta asiaan.

Siinä taas yksi, joka ei osaa arvostaa puhtimäkeä :D Kyllä tänäänkin sai sotkettua Vimpelin peliä, ja jos lukkarilla ei olisi mitään osuutta asiaan niin lopulla ulkopelillä olisi aika mahdoton tehtävä!
 

Naamavelli

Niin en tiedä minkälainen oli ottelun viimeinen syöttö kun en nähnyt mutta vahvasti epäilen että siinä oli kyllä suurimmalta osin kyse luokattoman ala-arvoisesta sisäpelaajan suorittamisesta kuin ulkokentän ja lukkarin taidoista. Oli kyllä halpa ja surkea päätös välieräottelulle.
 
Viestejä
770
Huikea tunnelma oli Joensuussa tänään. Maanantaina laitetaan sarja pakettiin ja lähdetään valmistautumaan kohti ensimmäisiä finaalipelejä Mailan osalta.
 
Viestejä
6
Niin tuskinpa tuota vimpledonin juoksuttomuutta ja tilanteettomuutta selittää pelkästään sen kummemmin oma huonous kuin vastustajan vahvuuskaan. Ilmeisesti Puhti-Hill alkoi vasta ensimmäisen ottelun toisella jaksolla tosissaan pelaamaan ja Jokisuu ottamaan pallot kiinni ja tekemään palot koska kyllähän se eka jakso oli sitä totutumpaa vimpelin sisäpeliä ja siitä eteenpäin suurimmalta osin ollu aika luokatonta. Radioselostuksen perusteella kotiutusyritykset tänään aika ponnettomia, eipä kyllä ainakaan selostajan volyymit nousseet niissä tilanteissa kun kotiin tultiin. Yleensä kyllä on noussu aina kun on vähänki vaarallisempi lyönti ja tiukempi tilanne. Ja tuo ottelun päättänyt tilanne oli kyllä 100% kesän huonointa sisäpeliä, ei siinä tarvita kovin kummoisia ulkopeli-skillejä että saa tehtyä sen 2 paloa ja ottelu on ohi. Luokattoman surkea ratkaisu välieräotteluun, ihan sama minkälainen oli syöttö.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös