Supervuoro Verkkolehti »

Vimpelin Veto 2023

Viestejä
26
Selostajilta kyllä kaniksen loukki ihan ohi,näytti et jalkaan tuli jotain,hidastu ja ihmeellisesti siitä syöksyi🤔toivottavasti ei mitään vakavaa🤔veto kyllä tarvi kanista loppupeleissä.
 
Viestejä
444
Onneksi Kanis oli kiilassa ja ihan reippaasti käveli hakemaan palkinnon. Toivottavasti selviää säikähdyksellä.
Jos jotain pientäkin, niin voi olla hyvä huilata runkosarjan viimeiset ottelut. Runkosarjan voitto alkaa olla sen verran varma. Parempi olla kunnossa sitten kun tärkeät ottelut alkavat. Ja Laurille peliaikaa, niin saa hänkin pelejä alle ennen syksyä jos mahdollisesti joutuu/pääsee silloinkin pelaamaan.
 
Viestejä
3
Onkos jollain tietoa miksi joissain kesän peleissä on tullut suhteettoman pitkiä "teknisiä taukoja", kun kirjuroinnissa on ongelmia.
 

LBC

Viestejä
3,679
Kanala oli nousemassa etenijätilaston kärkikahinoihin. Olishan se ollut jotain, jos olisi voittanut sen 21 pelillä, mutta nyt ei melko varmaan toteudu, tai ei ole järkeä lähteä sitä hakemaan. Jos kerran vielä näkisi ehjän kauden, niin olisi mielenkiintoiset teholukemat kaverilla. Toivotaan, että on mukana vielä runkosarjassakin.
 
Viestejä
1,734
Olinpas innoissani kun tajusin, kuka oli tullut Lassilan kaveriksi selostamaan! Ihan sama jos pikkuisen äänenpainot menevät Kempeleen suuntaan, nimittäin välillä on kuultu - sinänsä asiantuntevaa - selostusta, jossa äänenpaino ei ole muuttunut oikein missään vaiheessa. Mahtava oivallus Vedolta!

No joo, näköjään haluttiin jostai syystä mielistellä kempelettä ja ottaa selosta sieltä mukaan lähetykseen. Toivotaan että jatkossa löytyy selostajia seuran omista riveistä.
 
Viestejä
141
Näkemyksiä on monia ja omasi sinulle suotakoon. Oma näkemykseni on, että jos ei selostajia omastasta seurasta fanikameraan löydy, kannattaa jättää selostamatta.
Minusta tämä "laina" oli vain ja ainoastaan upea hetki pesäpallolle, kun melko tuore entinen pelaaja selostaa matsia loistavasti ja hänellä on tarjota suuresti tietoutta vastustajasta.

Ehdottomasti jatkoon tällaiset kokeilut!
 

LBC

Viestejä
3,679
Juu, tuo selostus oli oikein mainio, sekä asiantuntija (kotijoukkueen puolelta, eikö?) että Åman. Kempeleen kopissahan parivaljakko innostuu välillä vähän liikaakin kotijoukkueen onnistuessa (tai no, "vähän" 😁) , mutta ovat olleet muuten puolueettomia ja arvostaneet vastustajia. Näkyi ja kuului tänäänkin, tosin Åman oli sopivasti hillitympi.

Saa tulla Leikolan tai Lammilan kanssa koppiin Kouvolassakin.
 
Viestejä
141
Olet aivan kujalla. Taisi olla kauden paras seura/fanikamera selostus Vedolta.
Tähän lisään, että en ottaisi pois kotiselostuksista mitään, kun esim. The Liikala on ollut asiantuntijana. Mutta tänään tuli vaan todella hyvä tasapaino, kun vastustajan pelaamisesta tuli paljon inside-tietoa, mikä teki muutenkin hyvän pelin seuraamisesta paljon jännempää kuin yleensä.
 
Viestejä
233
Tyylikästä toimintaa oli ja Åman vaikutti olevan aika mehuissaan kutsusta. Hyvin komppasivat toisiaan, vaikka ajoittain tuntui olevan molemmilla (lähinnä "pallua-miehellä") niin paljon asiaa, että meinasi mennä päälle puhumiseksi. Suurta lisäarvoa, että kaikki pelaajat olivat vahvasti vähintäänkin jommalle kummalle selostajalle kovin tuttuja.

Aika suuri ero illan Manse-Joma -fanikameraan, vaikkakin positiivista, että Tampereelle on saatu selostus.

Jatkoon nämä vieraat tähdet.
 
Viestejä
126
Olet aivan kujalla. Taisi olla kauden paras seura/fanikamera selostus Vedolta.
Mutta kun vimpelissä ei saa muuttaa /kokeilla mitään uutta koskaan ,tai ainakin pitää ensin pyytää yleisöltä mielipide ja lupa .onhan musiikin soitostakin tullut ihan älytön juttu,tässä nyt varmaan uusi.ä ajankohtainen aihe valittajille.
Vimpelissä kun pelit sujuu,niin pitää keksiä aina jostain muusta valitettavaa.

Kanala loukkaantui ilmeisesti taas jotenkin..
Onko kenelläkäön tietoa tilanteen vakavuudesta ja poissaolon kestosta jos sellainen tulee?
Kuka mahdollisesti korvaa itä-läbnessä ?
 
Viestejä
28
Minusta tämä "laina" oli vain ja ainoastaan upea hetki pesäpallolle, kun melko tuore entinen pelaaja selostaa matsia loistavasti ja hänellä on tarjota suuresti tietoutta vastustajasta.

Ehdottomasti jatkoon tällaiset kokeilut!
Oli kyllä sekä viihdyttävä että laadukas toteutus. Tiedon lisäksi itse arvostan tuota äänenkäytön osaamista. Ei tarvinnut tänään miettiä, mitä peliä seuraisi. Toki Vimpelin pelejä on ollut lähes aina miellyttävä seurata selostuksen puolesta, ainoastaan jotakin yksittäistä poikkeusta lukuunottamatta.

Åman asettaa omalta osaltaan melkoisen mittatikun muille seuratoteuttajille.
 
Viestejä
116
Tuossa kun katsoo


Uskoisin, että Vedon joukkueessa ei nyt hetkeen ole mitään suurempaa muutosta tulossa. Sen sijaan mielenkiintoista on pohtia, kuka on vuonna 2026 Vedon lautasen äärellä. Itse veikkaisin, että löytyy nelikosta Alanen, Still, Vesterinen tai Salmela. Kinnunen kolmoskorin lukkarina on kelpo mies vielä pitkään.
Vesterinen ja Salmela? Miksei Lassila ole listalla?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös