Supervuoro

Vimpelin Veto 2022

Viestejä
236
Ruudussa sunnuntaina klo 12 Vedon kultajuhla.
 

Liitteet

  • Screenshot_20221021-173857_Ruutu.jpg
    Screenshot_20221021-173857_Ruutu.jpg
    119.3 KB · kertaa luettu: 60
Viestejä
211
Mukava oli seurata tämänpäiväistä lähetystä Ruudusta! Moni muukin asia oli hienoa, mutta erityisesti lämmittää mieltä, että Tomppa nosti Lauri Vihriälän esiin hienoilla sanoilla. Saarikentän katsomoonkin paistoi se, että kun Vihriälä joutui pois pelaavasta kokoonpanosta, niin antoi hurjaa tsemppausta pelaaville pelaajille jokaisessa vuoronvaihdossa.

Sitten hieman negatiivista mielestäni oli, että pj Lakaniemi ei ollut vaivautunut sensuroimaan yhtä sanaa siteeratessaan Mäksän kommenttia joukkueelleen mestaruushetkellä "Olen niin ***** ylpeä teistä kaikista" tai ainakin erittäin lähelle noin. Mutta muuten mukava tapahtuma mielestäni ja oli mukava kuulla Niskasen kertovan vaiheista vuoden aikana.
 
Viestejä
79
Samoja ajatuksia kuin ed. kirjoitti. Late on tulevaisuuden pelaajia ja oli siksi vielä hienoa että Tomppa hänet nosti puheessaan. Latesta olis myös kelle tahansa pelaajalle mihin tahansa lajiin mallia. Vaikka joudut penkille, tsemppaat omiasi ja annat heille kaiken tuen. Uskomattoman hieno nuori pelaaja 💙.
 
Viestejä
1,688
Viestejä
3,212


 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös