Supervuoro Verkkolehti »

Vimpelin Veto 2021

Viestejä
732
Ei voi olla Kinnunen. Ainakaan jos Vimpeli meinaa tosissaan vielä mestaruuksista pelata.

Vielä perään lainaus Elmosta, ei vaikuta kovinkaan top vitoselta:

Lukkari Teemu Kinnunen on ylimainostettu. Hänen heittokätensä ei ole ihmeellinen ja siksi hän ei ole myöskään optimaalinen lyhyistä tappamisessa, vaikka hän liikkuukin pallojen perään innokkaasti.
 
Viestejä
509
Tietenkin hieman pettynyt koska odotin että Heimonen olisi saanut tarvittavan korvauksen jolla olisi voinut vetää Kesän pelaamalla.. Mun mielestä oman aikakautensa paras lukkari ja olisi ollut lajille vielä paljonkin annettavaa mutta ei vaan pesäpalloilijan palkoilla päästä kilpailemaan lakimiehen liksoihin... Tsemppia Jannelle kouluun ja siviilielämän haasteisiin! Tästä kaverista kuullaan vielä!
 
Viestejä
509
Ei voi olla Kinnunen. Ainakaan jos Vimpeli meinaa tosissaan vielä mestaruuksista pelata.

Ei saatu muuta tällä kertaa. Markkinat oli aika kuivat jos totta puhutaan. Eikä sellaista rahoittajaa löydy millä Kosonen oltaisiin saatu irroiettua Pattusta. Nyt toivotaan kädet ristissä ettei Anttila karkaa Joensuuhun.
 
Viestejä
995
Olipa surkeaa peliä taas vaihteeksi. Kotiuttaminen äärettömän heikkoa läpi pelin ja taidettiin tehdä itse omalla hölmöilyllä yli puolet paloista sisäpelissä. Eteenpäin.
 
Viestejä
1,734
Onhan tuo pelaaaminen ollut tällä kaudella aika ailahtelevaa. Välillä pelataan todella hyvin ja sitten taas tulee pelejä joissa tehdään kaikki mahdolliset virheet.
 

LBC

Viestejä
3,679
Täältä Kempeleestä isot kiitokset ja kehut Vimpelin fanikameran selostajakaksikolle!
Samaa mieltä. Sen mitä katsoin niin mietin koko ajan että ovat melkein Kempeleen puolella (sattui Kempeleen onnistumisia kohille). Innostuivat ihan selvästi hyvistä suorituksista tasapuolisesti ja myös "nostattivat tunnelmaa" Kempeleen tilanteissa.
 
Viestejä
1,822
Jos nyt tosiaan Kinnunen niin ihmetellä täytyy siirtoa. Olisin kyllä mieluummin nähnyt lautasen äärellä omia junioreita.
Tuossa aikaisemmin ehdotin lukkariksi Vimpelin omaa kasvattia, Taneli Lassilaa. Taneli oli Mansen lukkarina nostamassa Mansea Superpesikseen 2019. Hänen piti olla ykköslukkari myös 2020, mutta sitkeä käsivamma esti pelit.

Taneli on vielä tämän kauden Mansen "kirjoilla", mutta 2022 ei mitään jakoa lukkariksi vaikka käsi on jo kunnossa, koska Puhtimäki on kapellimestarina ja Perttu Ruuskasta on tulossa "varalukkariksi".

Pari vuotta sitten Taneli oli Ykköspesiksen parhaimpia lukkareita, minkä lisäksi hänellä oli monipuolisesti käyttöä myös sisäpelissä - etenee, vaihtaa ja kotiuttaa. Ikää miehellä on vasta 22 vuotta
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös