Supervuoro Verkkolehti »

Tahkon Leidit 2023

Viestejä
263
Pahasti näyttää siltä, että jos naisten pääsarjapesistä haluaa Hyvinkäällä nähdä, niin sitä on katsottava tällä kaudella.
Tiukatkin väännöt joukkue säännöllisesti häviää, ja nuoret pelaajat karkaavat muihin seuroihin. Pari kautta sitten näytti jo lupaavalta, mutta taisi homma kaatua siihen, kun kantavia voimia lähti kokeilemaan siipiään muihin joukkueisiin. Ja nyt tuntuu, ettei edes Tahkoa kiinnosta koko naispesis.
 
Viestejä
11,870
Pari kautta sitten näytti jo lupaavalta, mutta taisi homma kaatua siihen, kun kantavia voimia lähti kokeilemaan siipiään muihin joukkueisiin. Ja nyt tuntuu, ettei edes Tahkoa kiinnosta koko naispesis.

Oletko varma tuosta tapahtumien järjestyksestä? Itse olen kuullut hmm varmaan kolmannen käden tietoa, että seuran kiinnostus olisi kadonnout/laimentunut jo ennen noiden pelaajien lähtöjä. Mutta mun kuulemissa tarinoissa rikkinäisen puhelimen mahdollisuus on todellinen.
 
Viestejä
613
Tällä kaudella kahdeksikko näyttää erottuvan selvästi lopun kvartetista. Joma ja Vaasa parantaneet suhteessa Tahkoon ja pahasti alakanttiin vetävään Roihuun. Näistä alakerran neljästä ketkä vain voivat joutua noihin hermostuttaviin karsintamatseihin. Elokuun alkuun on paljon matkaa. Veikkaan että HP ja Roihu siellä lopulta pelaavat paikoistaan.
 
Viestejä
529
Kävin katsomassa Tahkon Leidien eilisen ottelun viime vuoden mestaria Jyväskylän Kirittäriä vastaan.
Ensimmäisellä jaksolla Leidit sinnitteli hyvin Kirittärien kannassa, vaikka hävisikin jakson 1-3. Kirittäret ei vaikuttanut mitenkään ylivertaiselta.
Toisella jaksolla Kirittäret meni 5-0 johtoon, ennen kuin Leidit heräsivät. Pinja Arbeliuksen ja Lotta Nummikarin lyönneillä Leidit kavensi tilanteeksi 2-5. Kummassakin lyönnissä oli läpilyönnin aineksia, mutta saaliiksi jäi "vain" yksi juoksu kummastakin. Leidien kirivaihteen mentyä ohitse Kirittäret kaasutti lopulta vaivattomaan 8-2 voittoon.
Selvää on, että pudotuspelijuna on Leidien osalta mennyt.
 
Viestejä
1,520
Leidit-Joensuun Maila 1-2 (2-5,1-0,1-1,1-3)! Leidit taisteli etukäteen paljon paremmalta vastustajalta pisteen. Rohkaisevaa! Supervuorossa 0-1 tappiolla ollut Leidit vei pelin kotiutuslyöntikilpailuun Petra Väistölän lyömällä juoksulla. Osoittaa hyvää henkistä kanttia. Leidien johtava pelaaja oli Lotta Vahvelainen lyömällä 1+1 ja tuomalla yhden, kärkilyönnit 10/11! Mitä näin hyvä pelaaja tekee Leideissä?
 
Viestejä
77
Tää naisten taso on laskenut paljon, no varmaan tippuu ykköseen. Älytöntä sähläystä. Miten voi vuodessa taso laskea näin paljon. Sääli. Eikö tahko halua naisiin satsata vai mikä mättää?
 
Viestejä
1,520
Tää naisten taso on laskenut paljon, no varmaan tippuu ykköseen. Älytöntä sähläystä. Miten voi vuodessa taso laskea näin paljon. Sääli. Eikö tahko halua naisiin satsata vai mikä mättää?

Ei tipu ykköseen, mutta taso on kyllä pudonnut. Pelinjohtaja Jussi Haapala tuntuu kyllä jotenkin innottomalta. Olisiko tässä syy heikkoihin esityksiin? Jos pelinjohtaja tekee työtä verkkaripalkalla niin innottomuuden kyllä ymmärtää.
 
Viestejä
328
Tuntuu ihmeelliseltä, jos Hyvinkään tapaisella pesispaikkakunnalla ei todella haluta nykyään satsata naisten superpesikseen, joka on kuitenkin parhaiten yleisöä houkutteleva naisten palloilulaji Suomessa ja vetää tiedotteiden mukaan välillä oikein hyvin väkeä Ruudunkin äärelle. Myös mielikuva naisten pesiksestä on myönteinen. Tunnen kovia jalkapallofanejakin, jotka myöntävät jääneensä television katsojana koukkuun tapahtumarikkaisiin naisten matseihin. Arvelen naisten pesiksellä olevan myös kasvunmahdollisuuksia. Hyvinkää on myös avainpaikalla Uudellamaalla, kun Vihti on ainakin toistaiseksi pois pääsarjoista ja Roihuvuori Tahkoa heikompi. T
 
Viestejä
11
Tuskinpa tosiaan tippuvat ykköseen, aika selkeä kaksikko sarjataulukossa jäämässä alapuolelle.

On kyllä ollut aikamoista sähläystä etenkin ulkopelissä. Ihan karmivia kämmejä ja huonoa sijoittumista. Lyöntivoimaa ja -taitoa löytyy, mutta kun ei ole kunnon etenijöitä, niin hyvät lyöjätkään ei ihmeisiin pysty.

Toivottavasti ensi kaudelle tulee ryhtiliike.
 
Viestejä
613
Väärin. Ei Lotta ole suinkaan ainoa pääsarjatasoinen. Jokseenkin kaikki ovat, tietysti tasossa aina pientä heittelyä. Tällä kaudella jälleen niin että paljon kovempi, Roihu tai Keki, joutuu putoamaan heikomman, LaJy tai Lippo, noustessa, systeemin takia.
 
Viestejä
1,520
Tahko-Roihuttaret 0-2! Pahin mahdollinen tapahtui. Nyt sarjapaikan säilyttäminen ei ole itseselvyys. Rouhuttaret puhaltaa niskaan!
 
Viestejä
279
Tuli käytyä ekaa kertaa Tahkon naisten pelissä tällä kaudella ja valitettavan heikon näköistä oli pelaaminen .
 
Viestejä
1,520
Nyt tarvitaan Antti Yli-Saunamäen tai viimevuotisen pelinjohtajan Jouni Ala-Lipastin apua jotta joukkue välttää karsinnat. Jompikumpi mukaan treeneihin ja matseihin. Neljä silmää on parempi kuin kaksi!

 
Viestejä
1,520
Olisiko joukkue yksinkertaisesti jännittänyt tai jopa pelännyt Roihu-ottelua? Siltä se ulospäin näyttää. Voitto ottelusta olisi melko suurella todennäköisyydellä taannut sarjapaikan säilyttämisen. Joukkue oli kipsissä ja peli ei lähtenyt rullaamaan. Nyt vaan pitää saada rentous takaisin suorituksiin ja kyllä minä kilauttaisin kaverille (Antti YS tai Jouni A-L).
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös