Supervuoro Verkkolehti »

Tahkon Leidit 2023

Viestejä
1
Onhan siinä fysiikkavalmennuksesta vastaa ensikaudella toimarin puoliso. Meneeköhän laskutus vielä oman firman kautta🤔Olisivat nyt naisissakin käyttäneet Yrttiahoa
 
Viestejä
923
Missä Hannunniemi pelaa?
Siitä minulla ei ole tietoa...
Ei minullakaan. Jos en ole aivan väärässä, Emmi muutti kesän aikaisesta asunnostaan pois heti kun playoffit päättyivät. Kirjoitan tätä tuosta samasta talosta käsin. Mitenkään ennenkuulumatontahan se ei ole, että pelaaja asuu peliajan paikkakunnalla ja muutoin muualla, mutta kyllähän se pistää miettimään muitakin vaihtoehtoja.
 
Viestejä
2,565
Emmi Hannuniemi ja Leidit ovat purkaneet sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Kiitos Emmi
Ylläri! Nummikarille tehdään tilaa.

Kyllähän Hannuniemi oli osasyyllinen leidien vaisuun alkukauteen. Toisaalta runkosarjan lopussa, kun Tahko nousi pleijareihin 6 pelin voittoputkella, Hannuniemi oli tolppasyöttöineen todella hyvä.

Näinköhän Tahko ja Roihuttaret vaihtavat lukkareita päittäin?
 
Viestejä
135
Vilma Haapala voisi tulla Mäkelän tilalle linjaan ja Nummikarin korvatessa Hannuniemen uskallan sanoa että ulkopeli ainakin näiltä psin vahvistuu
 
Viestejä
809
Meniköhän putkeen.kävin katsomassa pari peliä loppukaudesta Hannu Niemi syötti järkyttävän korkea syöttöä.olis ollut petterilläkin tekemistä
 
Viestejä
763
Kyllähän Hannuniemellä oli haasteita käden kanssa. Ei riitä etenijöiden polttamiseen. Tuo tolppa on vahvuus, mutta siinä se sitten onkin. Myös sisäpelirooli jäi ainakin Tahkossa aika pieneksi.
 
Viestejä
923
Tolppa oli kyllä kohdillaan. Näin pari kertaa, kun treenaili niitä tuossa pihalla. Sisäpeliin ei ollut sitten mitään antaa. No, syitä lähtöön en tiedä, tosi nuori nainen saa kyllä paikan jostain, jos vaan ylipäätään lajia jatkaa. Totesin vain sen, että pidin lähtöä todennäköisenä jo silloin, kun pakkasi kamansa tuosta naapurista. Ja viisi minuuttia siitä, kun ehdin tämän kirjoittaa, uutinen tulikin sitten just.
 
Viestejä
93
Hannuniemi ja Vilma Mäkelä Roihuun, julkaistiin tämään.

Olisi kovin miellyttävää, jos joku/jotkut kyseisiä pelaajia itseäni tarkemmin seurannut laittaisi heistä tänne arviota ja analyysia.

Kiitos.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös