Supervuoro Verkkolehti »

Siipettäret 2024

Viestejä
43
Erittäin hieno juttu, että Kärsämälle löytyi tasokas vaihtoehto pikaisellakin aikataululla. Siviilielämän kiireet tekivät matkapelaajan homman liian raskaaksi. Erittäin ymmärrettävää. Mahdolliset voitot Liposta olisivat varmasti herkullisia, mutta ihan ei auennut, että miksi ne olisivat nyt "sitäkin mukavampia". Joku voisi jopa saada käsityksen, että SiiPe ei oikein halunnut Kärsämää, mutta joutui nyt yllättäen ottamaan. Tätä tuskin kuitenkaan tarkoitit.
Olisi ollut lipossa kuullemma vain varavaihtoehto
 
Viestejä
109
Lipon kohtelun jälkeen kaikki tuntuu tyydyttävältä, vaan hyvä siipelle.
Lipossa asiat on hoidettu kuten on sovittu ja kaikkia kohdellaan tasapuolisesta. Seura panostaa tasa-arvon toteutumiseen ja pelaajien viihtyvyyteen joka tasolla. Tämä on disinformaatiota. Asia loppuunkäsitelty.
 
Viestejä
39
Ärsyttää ja välillä oksettaa kommentit missä oletetaan tietävänsä jotain varmasti.
Olen helvetin iloinen ja onnellinen siitä, että Oulun Lipottaret ja Elina saivat tällaisen ratkaisun aikaan pelaajan toiveesta. Onneksi on urheilijoita jotka huomaavat, että nyt menee yli jaksamisen rajan ja uskaltavat sanoa sen valmennukselle ääneen.
Saku Alatalolla ja Katja Heikkilällä on pitkäkokemus naisten pesäpallosta, joten parhaat mahdolliset olivat läsnä tukemassa , eivät tuomitsemassa,päätöstä tehdessä. Aivan liikaa saamme lukea loppuun palamisista ja lopettamisista alle 25v pelaajien kohdalla.

Mitä siirtoon tulee, toivottavsti SiiPe saa Elinan viihtymään ja tuntevansa itsensä tervetulleeksi joukkueeseen.
 
Viestejä
576
Toivottavasti juu! Minusta Siipettärillä on kuitenkin semmoinen positiivinen pöhinä päällä. Ainakin siltä vaikuttaisi.
 
Viestejä
576
Pitihän sitä käydä katsomassa. Olihan se kivaa katsoa taas, vaikkei hallipeli nyt ihan ole sama kuin peli ulkoilmassa.
Eka jakso aika selkeästi (vähän kyllä vastustajan räpsävirheiden avustamana) Siipettärille. Vastustaja paransi peliään ja toka kolmen vuoroparin jakso 2-3 vastustajalle.
Kesää odotellessa 😎. Puurusen Nea kyllä kulkee pesävälejä liukkaasti.
 
Viestejä
328
Näytti lupaavalle uusiutuneen joukkueen peli. Hymyhuulia on kivempaa katsella kuin mutruhuulia.

Hyvin näkee sen, että perustaitoja on treenattu. Heittovoimaa näyttää tulleen lisää. Ja lyönnitkin lähtivät mailasta sillä tavoin, että kesällä saattaa vastustajalle tulla kiire palloja hakiessa.

Mutta kaikkihan on vielä vaiheessa, kun kauden alkuun on kolme kuukautta.
 
Viestejä
431
Tää hyvältä näyttää. Tänään Kirittärien Talent kukistui Lippumäessä puhtaasti 2-0 (14-2, 7-3), vaikka "moukariosasto" Kärsämä-Anttila-Väistölä oli huilivuorossa. Nopea kärki Puurunen-Vesalo-Kettunen kulki erityisen hyvin ja kotiuttajien oli mukava saatella heitä kotipesän suojiin. Toisaalta pelaajien monipuolisuus takasi sen, että tilannetta pystyttiin luomaan mistä tahansa lyöntijärjestyksen kohdasta. Pääsipä jopa erinomaisen SiiPe-debyytin tehnyt nro 9 Vilma Järvinen purkamaan ajoa useammankin kerran. Ja onhan myös nostettava esiin kärkietenijä ja kopparina pelannut nuori Nea Puurunen (nopeita koppareita siis riittää Pirskasen ja Veikanmaan jälkeenkin).

Ulkopelin suoritusvarmuus on hyvällä tasolla jo tässä vaiheessa kautta. Kolmen kovakätisen koon linja Katainen-Kettunen-Kiiski pelasi mainiosti. Tästä on siis hyvä jatkaa, mutta seuraavaan harjoitusotteluun toivoisi vastustajaksi astetta kovempaa joukkuetta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
328
K-linjassahan pelaa myös Käyrä, joka näyttää ottaneen roolin polttavana pesävahtina ulkokentällä. Se, mikä pelissä miellytti pelinjohtoa tarkastellen, oli se, että kaikki pääsivät käytännössä kaikkiin rooleihin sisäpelissä, varsinkin yrittämään kentällemenoa kentän ollessa tyhjä.

Edellisen pelin kokoonpanosta oli vaihtunut kolmannes, eli leveyttä riittää, mutta riittää kyllä pelejäkin, varsinkin kun nuorimmat pelaavat ikänsä puolesta B- ja jopa C-tytöissäkin.

Seuraaviin harkkapeleihin ois tosiaan kiva saada vahvempi vastustaja. Lähiseudulta vaan ei sellaista taitane löytyä, paitsi tietty Joensuun Maila!
 
Viestejä
576
Harkkapelissä käkättimeen LaVelta 7-7, 4-1 ja kotarit tasan 3-3. Eka jakso sai aika vaikean alun kun tokan aloittavan jälkeen oli tilanne LaVelle 7-0. Toka jaksolla LaVe teki 1-1 tilanteessa kahdella palolla kolme juoksua, jotka ratkaisivat jakson.
Pelissä mukana kumminkin ja kesään on vielä aikaa.
Ainakin omassa puhelimessa striimin kuva oli aika rakeinen, kovin tarkasti ei peliä saanut seurattua. Mutta hienoa että striimi kuitenkin oli 👍
 
Viestejä
328
Vaikuttaa, että tulossa on kiharainen pohjoislohko, jossa pelataan paljon ristiin. Mikäs sen mielenkiintoisempaa katsojan näkökulmasta!
 
Viestejä
576
Noh, tietyllä tapaa sarjanousijan ratkaisupelit alkavat heti ekoista sarjapeleistä. Toivon mukaan tulee hyvä startti kauteen. Ei mahda Ykkösessä olla vastaavaa rallattelua kuin Suomarin peleistä iso osa. Puolivaloilla ei kestä pelata peliäkään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös