Supervuoro

Siilinjärven Pesis 2019

Viestejä
368
Eiköhän tuo putoaja ole nyt jo tiedossa. Kuitenkin oikea päätös, että pelataan samoilla eikä kalliita vahvistuksia hankittu. Varmaan vähän sama tilanne edessä kuin viime vuonna Haminalla . Alussa pisteitä mutta lopussa pysähtyy.

Fiksu ratkaisu.
 
Veikon tuskin kannattaa vaivautua katsomoon, kun kaikki on jo tässä vaiheessa selvää. Tällä foorumilla on selkeästi kahtiajako tietäjiin ja (harha)kuvittelijoihin.

On hyvä, että nousijaporukka lähtee kokeilemaan siipiensä kantavuutta juuri sillä sarjanousuun kyenneellä joukkueella, jonka omavaraisuusaste lienee Superin korkein.
 
Loistavaa SiiPe! Nyt kerrankin nähdään, mihin asti nousija pääsee ilman vahvistuksia. Nostan hattua. Ratkaisu antaa osviittaa kaikille muillekin tuleville nousijoille. Toivottavasti SiiPen taso on ainakin niin hyvä, ettei siitä tule heittopussi.
 
Taidettiinhan tiedotteessa mainita, että tarpeen mukaan neuvotteluja jatketaan/käydään, niin voihan olla mahdollista, että Rinnevuori oliskin vielä listalla. Taisin aikaisemmin mainitakin, että Villen kanssa +- 0 menisi, mutta "vapauttaisi" Villen polttolinjaan. Elikkä siinä tapauksessa 2-puolelle Toni&Samu, 3-puolelle Eino&Ville. Eemeli/Sebu (tai molemmat) etenijäjokereiksi, Huhtakangas "vaihtajajokeriksi", Kimmo kotiuttajajokeriksi. Aikaslailla nopsajalkainen porukka tuolta pohjalta. Ilmeisesti lukkariainesta tuossa Rantasen Heikissä, mutta laittanutkin opinnot ja työelämän syrjään kiinnipääsyn etusijalle, mitä mieltä Pöytyällä/Hyvinkäällä miehestä?
 
Veikko1 viittasi Haminan kohtaloon. Haminan alamäki alkoi useamman runkopelaajan loukkaantumisen myötä. Sama vaara ja vielä pahempana vaanii SiiPeä, koska rotaatio ei ole ainakaan leveämpi kuin Haminalla.
Lukkarin ja Samu Vainikaisen sopparit ovat tietysti tärkeät, mutta kokonaispaketti ei silti vakuuta. Ainakin minä odotin kovempia satsauksia.
Mikä muuten mahtaa olla Imatralla viimeksi pelanneen JoMan kaverin Tommi Päivisen tilanne...
 
Viestejä
4,729
Toivottavasti Haminan fysiikan kohtalo menneellä kaudella otetaan huomioon ja talviharjoittelukaudesta tulee kova.
HP meni kait viime talvena kovempaa kuin koskaan mut joku muu kai sakkasi. faktaa en toki tiedä. Superiin pitää varmasti treenata enemmin kuin ykköseen. Pallo ja ukot kulkevat nopeammin, pelejä on enemmin ja ne ovat temmoltaan kovempia. Kokonaisuuden - määrä, laatu ja lepo ja mitä niitä nyt on - saaminen tasapainoon lienee se juju.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,368
Siipe ei tee Päivisellä mitään...mutta Rantanen on kyllä mielenkiintoinen hankinta. Saatta ottaa ykköslukkarin paikan ensi kesänä..
Niin siis eikös tämä Rantanen ollut Pöytyälläkin vain joku keikkalukkari eikä pelannut läheskään kaikeissa matseissa. Näin kyllä miehen lukkaroimassa Raksilassa, kait tuo ykköseen oli ok, mutta entäs sitten Superiin?
 
Viestejä
65
Pelasko Tahkon A-junnuissa joskus ...sellainen mielikuva että olisin nähnyt SiiPen A-poikia vastaan pelaavan vuosia sitten. Jos sama kaveri niin täytyy sanoa että jäi kyllä mieleen...energinen ja sähäkkä liikkeissään ja muutenkin tuntui suu käyvän...liekkö sama tyyppi mutta jos on niin hyvä hankinta ihan varmasti.
 
Pelasko Tahkon A-junnuissa joskus ...sellainen mielikuva että olisin nähnyt SiiPen A-poikia vastaan pelaavan vuosia sitten. Jos sama kaveri niin täytyy sanoa että jäi kyllä mieleen...energinen ja sähäkkä liikkeissään ja muutenkin tuntui suu käyvän...liekkö sama tyyppi mutta jos on niin hyvä hankinta ihan varmasti.

Sama mies oli silloin nuorempaa A:ta kun pelasi viimeisen kauden tahkossa, silloin myös ne pari superin peliä.
 
Ylös