Supervuoro
  • Pitäisikö kirjoittaminen rajata vain rekisteröityneille käyttäjille? Kommentoi nyt!

Siilinjärven Pesis 2019

Viestejä
211
SiiPelle ISO päivä!
On ollut ilo seurata joukkueen tekemistä kauden läpi. Nyt saa ukot hetken nauttia.

Niin ja naisilla on juhlan paikka myös. SiiPen naiset nousivat ykköspesikseen!!
 
Viestejä
373
Eiköhän tuo Samu olisi pelannut Superpesistä halutessaan vaikka tälläkin kaudella, mutta ei ole halunnut lähteä kotikulmilta. Ensi kesänä sitten.
 
Viestejä
114
No varmaan omien kasvattien kanssa keskustelevat, lähinnä mieleen tulee Joman Litmanen ja Hänninen. Molemmat kuitenkin linjapelaajia mihin Siipellä ei niin valtavaa tarvetta ja Jomalla menossa melkoinen nousukiito muutenkin eli mahtavatko olla kiinnostuneita. Molemmat olisivat kyllä hyviä vahvistuksia. Kopparinhan SiiPe tarvitsee ainakin. Pari Superin kokemusta omaavaa pelaajaa olisi hyvä saada vahvistukseksi. Muutenhan ei ole mitään hätää jos kaikki vanhat jatkaa tai ainakin suurin osa. Pertulle ja Samille pitää saada lisäjoukkoja valmennuksen puolelle esim. scouttaamaan vastustajia entistä tarkemmin, sen merkitys kasvaa nyt Superin myötä kun pelin taso nousee huimasti. Uskon että SiiPessä osataan asiat ja kaikkeen tarvittavaan reagoidaan varmasti , joten mukavia uutisia joukkueen tiimoilta voi odotella hyvillä mielin. Päivisellä SiiPe ei tee mitään :)
 
Viestejä
521
Semmoinen pieni detalji, että SiiPe'n pelinjohtajan, Perttu Westersundin pesäpallojuuret ovat kainuussa ja Suomussalmella. Suomussalmelaislähtöistä miespelaajaa ei ole ollut. Naisia kyllä, kirkkaimpina tähtinä Seppäsen Hannele ja Riitta Holappa. Pieni onnentoivotus myös tässä Westersundin kasvattajaseuralle Suomussalmen Rastille. Pesäpallo voi kunnassa hyvin. Tänä kesänä pitäjään tuli kauan odotettu hiekkatekonurmikenttä!
 
Viestejä
211
Mielenkiinnolla tosiaan odotellaan millaisella joukkueella Superin lähdetään. Mutta saadaan varmaan odotella vielä hetki.
Runko varmasti säilyy ja se on kaikkein tärkein juttu. Jos kaikki nykyiset saataisiin pidettyä niin lähtökohta olisi jo hyvä. Sitten vaan leveyttä rosteriin. Itse kaipaisin ainakin kopparin paikalle särkymävaraa ja Kinnuselle kirittäjän lautasen ääreen. Superin kokemuksesta ei olisi haittaa.

Litmasen tuloon en usko, Hänninen voisi olla lähempänä.

Liekkö olisi mahdollista tehdä farmiyhteistyötä tuon naapuriseuran kanssa?
 
Viestejä
74
Henrillähän taitaa olla jo varsin lujat siteet Joensuuhun ja sopimustakin vielä vuosi jäljellä ja Matiaksesta taasen uutta Kohosta Kohosen paikalle Sotkamossa. Itse tuossa jokunen aika sitten kolmoskoppariasiasta "vihjailin", mutta liekkö Kemppaisen Jonne sitten lopettelemassa uraansa kuten joku paremmin tietävä mainitsi. Ei nyt kuitenkaan vielä olis ikäloppu hän ja seuran omia kasvattejakin kaikenlisäksi. Tosin Hännisen Matiaskin taisi kopparina jonkun pelin Jomassa kesän aikana pelata. Kumpainenkin kelpaisi.
 
Viestejä
373
Koppariosasto tosiaan tarvitsee vahvistusta/varmistusta. Sinänsä hyvä ulkopeli kaipaa vielä terävöitymistä siltä osin, että ilmaisia vaihtoja ei ole varaa Superissa antaa.

Sisäpelissä ei haittaisi vielä joku taitava vaihtaja lisää. Jokeriosastolla Lukkari toivottavasti jatkaa, toinenkin Superpesiksen tasoa oleva varma kotiuttajajokeri on mieluusti oltava.

Lukkarikysymys on isompi ratkaisu. Missäs viimeksi kahden lukkarin keskinäiset kirittelyt ovat toimineet? Ei tällä kaudella ainakaan häävisti Tahkossa, eikä varsinkaan IPV:ssä, jossa kumpikin lukkari taantui kesän mittaan. Kinnusella tuntuisi olevan edellytykset kehittyä vielä lisää. Tai sitten pitää hankkia selvä ykköslukkari, ja Kinnunen keskittyy enemmän kotiuttajaksi.
 
Viestejä
324
Ipvssä toinen aloitti kauden paskasti ja pelasi loppukauden erittäin hyvin, mutta iso kysymys on olisiko pelannut huonosti jos tätä rumbaa ei olisi aloitettu. Ei voi tietää.
 
Viestejä
211
Lähinnä toivoisin Kinnuselle selkeää varamiestä, joka sparraisi myös treeneissä. Siksi heitin ilmoille kysymyksen myös farmista Kuopion kanssa. Siellä tämä varalukkari voisi sitten syötellä. Sitten jos Kinnunen sattuisi loukkaantumaan olisi varamies omasta takaa.
 
Viestejä
14
Siksi heitin ilmoille kysymyksen myös farmista Kuopion kanssa. Siellä tämä varalukkari voisi sitten syötellä. Sitten jos Kinnunen sattuisi loukkaantumaan olisi varamies omasta takaa.
Kuopion kanssa ei mitään yhteistyötä, nyt kun ollaan noustu 20 vuoden jälkeen sinne, minne Siilinjärvi kuuluukin. Ilman yhteistyötä olisi noustu jo vuosia aiemmin. Kuopiolainen pesäpallo ei olisi mitään ilman Siilinjärveä ja sen kasvatteja. Nyt kannattaa sanoutua irti kaikista sopimuksista PuPen kanssa mahdollisimman nopeasti ja pitää jatkossa huoli siitä, ettei pesäpalloa yritetä enää väkisin siirtää Kuopioon. Osaamistahan Kuopiossakin on, mutta ne on lähes 100 % siilinjärveläisiä. Näitä voi pyytää SiiPen toimintaa kehittämään tottakai, mutta SiiPen asuissa.
 

3-koppari

Puijollahan olisi kokenut, superissakin pelannut koppari. Toki alkaa olla seurassa kultttipelaaja, mutta voihan sitä silti siirtyä.

Jännä kommentti tuo yhteistyön katkaisu...maantieteellisesti järkevin, maakari ei oikein kakkosporukkana riitä.
 
Viestejä
14
Huhuosastolla liikkeellä sellainen juoru, ettei Iivarinen jatkaisi Kouvolassa. Siinä olisi kiero savolainen pelinjohtaja joukkueelle. Kun kerran on jo uutisoitu, että joukkue tulee olemaan vahvasti savolainen, niin tuossa olisi mielestäni erittäin hyvä vaihtoehto. Toki Kuosmasen Mikko olisi omasta mieletäni se paras, mutta en usko liikkuvan enää Sotkamosta mihinkään. Ei se Westersundikaan ole huono vaihtoehto, voihan hänetkin lukea jo melkein savolaiseksi.
 
Viestejä
14
Jännä kommentti tuo yhteistyön katkaisu...maantieteellisesti järkevin, maakari ei oikein kakkosporukkana riitä.
Se on vähän, miten sen ottaa. Kun PuPe perustettiin SiiPen sopupelien raunioille, oli tarkoitus pelata puolet peleistä Kuopiossa ja puolet Siilissä. Puhuttiin Pohjois-Savon joukkueesta. Aika nopeasti toiminta valui kokonaan Kuopioon, vaikka Siilinjärven peleissä kävi yleisöä paremmin kuin hyvin. Joukkue rakennettiin kuitenkin pääosin SiiPen kasvateista. SiiPe siirtyi vähitellen PuPen farmiseuraksi vaikka homman olisi pitänyt olla toisinpäin. Monelta on nuo asiat unohtuneet. Tämä on syy, miksi itse en tekisi pitkällä tikullakaan yhteistyötä PuPen kanssa vaan mielummin vaikka Lievestuoreen. Kesti kuitenkin 20 vuotta, että tuo homma saatiin korjattua luonnolliselle uralleen. Onneksi sinä aikana ei saatu tuhottua siilinjärveläistä junioritoimintaa, vaikka yritys hyvä olikin.
 
Ylös