Supervuoro Verkkolehti »

Ruutu+

Viestejä
334
ja tässä Mansen ja Lapuan välisessä sarjassa on ollut pirskatisti tunnetta ja mielenkiintoisia käänteitä… hieno homma
Niinpä. Siinähän alkustudio spekuloi Mansen lukkaria, kun kukaan ei tiedä kumpi on Mansella lavalla. Tänään alku lämmön aikana tuli kokoonpanoon muutos. Lapua "hyökkäsi" Andreaseniin kahden vapaan takia ja sen jälkeen alkoi sen kaltainen taistelu kaarella, että oli lämpöä. Tosin vastaavasta joku saattaa loukkaantua, kun siellä huudeltiin lukkarille ja lukkari onnistuessaan tuuletteli kaarta päin.
 
Viestejä
534
Mä vähän toivoin että sieltä olis tullut hallitsevan mestarin ja Tahkon peli lauantaina töllöstä mutta naisten peli sittenkin. Hyvä juttu kuitenkin.

Taitavat tietää ettei lauantain Manse-Tahko ole vielä ottelu, jossa sarja voisi päättyä. 😉
 
Viestejä
10
AB7674FD-CA72-4320-B81E-A2D45BCF2BF9.jpeg

Tämmöstä mössöä on kiva katsoa 😣
 
Viestejä
1,491
Mikähän on, kun välieräpelin televisiointi Vimpelissä ei oikein toimi. Vuosi sitten Koplan kanssa välierissä sama homma. Taatua Ruutu-laatua.
 
Viestejä
180
Äänimies tuntuu olevan ainoa, joka on muistanut tänään töihin tulla. Kuvamies leikkaa vissiin nurmikkoa ja välillä piuhaa.
 
Viestejä
1,291
Kossun lähetyksissä kuuluu ylimääräisiä pillin vihellyksiä. Onko Ruutu-lähetys kameran lähellä äänellisenä? Entä mikä tuo jatkuva peruuttavalta trukilta kuulostava piippaus on?
 
Viestejä
2,860
Vimpelin Veto - Manse näkyy ilmaiseksi Jim kanavalta. Lähetys alkaa 14.45

Myös Manse - Kirittäret näkyy ilmaiseksi is tv:stä. Ja alkaa joskus 13.55?

Aattelin vaan ilmottaa.
 
Viestejä
68
Vimpelin Veto - Manse näkyy ilmaiseksi Jim kanavalta. Lähetys alkaa 14.45

Myös Manse - Kirittäret näkyy ilmaiseksi is tv:stä. Ja alkaa joskus 13.55?

Aattelin vaan ilmottaa.

ISTV:n lähetys alkaa 12.45, peli kello 13

 
Viestejä
2,860
ISTV:n lähetys alkaa 12.45, peli kello 13

Pyydän anteeksi tapahtui inhimillinen virhe. Hupsista
 
Viestejä
67
Ei meinaa ruutu plussan ohjaaja pysyä Kinnusen nopean temmon perässä.
 
Viestejä
582
Helppo seurata finaalia ilman tilanteiden jännittämistä, kun ennustaja Ritari ilmoittaa heti, tuleeko tästä palo. Oikein puhenopeus kiihtyy, että ehtii sanoa sen ennen kuin pallo on pesässä.

"SE ON LÄPILYÖNTI ILMAN MUUTA... ONKO... EI."

Oli taas tänään tolkuttoman raskasta selostusta Ritarilta. Tilanteita julistettiin taas jatkuvalla syötöllä eikä se tuo yhtään ikinä mitään lisäarvoa lähetykseen.
"SEURAAVA KUNNARI ON TÄSSÄ! ... Ei tule kunnaria mutta juoksu kuitenkin."
Harhaheitostakin julistetaan selvää juoksua jo heiton ohittaessa kolmospesää ja lopputuloksena vain puolen metrin juoksu.

En vain pysty käsittämään miten selostaja ei malta olla sanomatta mitä kuvittelee parin sekunnin päästä tapahtuvan. Vaikkapa läpilyöntiä voi ja pitääkin hehkuttaa mutta selostajan pitää antaa tilanteen lopputuloksen selvitä ennen sen julistamista. Voisi ihan hyvin sanoa "onko tässä seuraava kunnari" ja saisi tuotua sisällöllisesti saman asian esiille. Sen sijaan Ritarin on pakko ilmoittaa lopputulos ennen kuin mikään on varmaa. Ihmettelen suuresti, mikäli tästä ei ole Ritaria huomauteltu jo lähetyksen tekijöidenkin puolelta. Saati jos Ritari itse kuuntelisi omia selostuksiaan, luulisi tämän pistävän silmään jo siinä vaiheessa. Vai onko tämä täysin tietoinen valinta pesäpallon osalta? En ole hänen jääkiekkoselostuksiaan kuunnellut mutta selostiko sielläkin maalin syntyneen jo laukauksen lähtiessä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös