Supervuoro Verkkolehti »

Puijon Pesis 2023

Viestejä
110
Jännäksi se meni. Rätön lyöntiä 4 tasoittavalla ei kukaan nähnyt aurinkopallo.

Hamina pääsi alussa peliin kiinni läppärillä, mutta niin Puijo kampesi tasoihin. Puijo oli parempi Haminaa.
Nyt sitten Simo ja Oulu. Ykköspesis on tasainen tänä vuonna.
 
Viestejä
77
PuPe on ollut nousujohteinen koko ajan. Ykköspesiksen runkosarjan voitosta taistelevat PuPe ja Haminan.
Näin se taitaa olla. Pahalta näytti tänään eka jaksolla kolme vuoroa, kun oli annettu halpa läppäri alussa. Neljännessä vuorossa lukkari Surakka teki kolme paloa etupesille ja näytti, että porukka syttyi sen jälkeen pelaamaan. Kaksi juoksua kahdella palolla ja toiselle jaksolle nollasta nollasta. Toisella jaksolla selkeää hallintaa, numerot eivät tee oikeutta Pupen paremmuudelle, kuten tuolla HP:n ketjun lehdistötilaisuudessa myöntävät kaikki. Aurinkopallot rumensivat nyt Pupen annettujen juoksujen saraketta, mutta tosiasia on että Pupen ulkopeli on sarjan parasta. Toivotaan, että joukkue pysyy terveenä, ja saadaan esim. Pirinen äkkiä takaisin.
 
Viestejä
110
Kauden eka suora tappio. Itse näen, että tappion "siemen" kylvettiin jo Simossa. Siellä "takanen" kesti hyvin painostuksen, mutta jotenkin esitys oli virkamiesmäinen. Oulussa tilanteet meni tasan, mutta Oulu halusi voittoa huomattavasti enemmän kuin Puijo.

Puijo on saanut pisteitä huonollakin pelillä, mutta toivon , että kun syksyä kohti mennään se peruspelin taso nousisi myös sisäpelissä. Kun viime vuosina syksyisin on tuntunut, että Puijo ei ole saanut itsestään kaikkea irti eli se perussuoritusten taso ei ole ollut riittävä.
 
Viestejä
110
Runkosarjan loppuhuipennus lähestyy.

Itseäni edelleen mietityttää Puijon sisäpeli. Loimaa peli oli ainoa jonka näin livenä, muuten Heinäkuussa olin ruudun varassa. Pohjoisen pelejä en nähnyt.
Puijon ulkopelin rutiinitaso on hyvällä mallilla. Se mahdollistaa tällä hetkellä sen, että pelejä voidaan voittaa. Sisäpelissä on edelleen haasteita. Kotiutuspuolen miehiltä odotan enemmän. Moisio vaihdettiin pois Loimaa pelissä, toivottavasti varotoimenpide.

Runkosarja on todella tasainen. 4 joukkuetta menee jatkoon. Ura on täällä huomenna ja heillä on vaikea loppuohjelma.
Jos pitäisi arvailla, niin Haminan, KaMan ja Lipon peli on loppukaudesta kehittynyt eniten.
Jos ja kun Puijo lopussa on 4 sakissa, niin kukaan näistä joukkueista ei ole Puijolle helppo. Kankaanpään peli kertoo eniten Puijon tasosta.
 
Viestejä
970
Eikä itse pelissäkään ole valittamista, erittäin tapahtumarikasta menoa. Ja vielä mennään ensimmäistä vuoroparia. Ville Pietinen näytti palaneen jo kahdesti mutta toi juoksun.
 
Viestejä
1,291
Estämistilanteen ratkaisussa oli käytössä Bragge-säännöt, ainakin tuomariston perustelu kuului "etenijä ei olisi ehtinyt"
 
Viestejä
77
Hyvin toiminut ulkopeli murentunut täysin. Puijo ei ole henkisesti läsnä. Joukkue yliyrittää.
Kyllä aika moni pelaaja voi mennä peilin eteen, kun tällaista esitetään 700 katsojan edessä. Kakkoskoppari Pirisestä kuusi juoksua huh huh…kopinnostopaloja, kärpäsiä, huonoja lähtöjä…Runkosarjan voitto varmaan meni siinä, ja kotietuunkin pitää onnistua viimeisessä pelissä.
 
Viestejä
19
Hävettävän surkea esitys kotiyleisön edessä runkosarjan viimeiseen kotipeliin.
Tekeminen oli laiskaa heti alusta asti ja näki kyllä selvästi että tänään ei olla mukana pelissä.

Viikko aikaa välieriin ja Ronkainen saa taas joukkueen näyttämään tältä. Taitaa olla se ja sama kuka sieltä vastaan tulee niin totutusti kausi päättyy välierätappioon.
 
Viestejä
581
Noh, pelataan ensin kausi loppuun, sittenhän sen näkee mitä käteen jää. Mutta kieltämättä jotenkin tuntuu, ettei PuPe ole kuntopuntarissa se suurin nousojasuosikki.
 
Viestejä
110
Pirinen häpelsi palloja jo edellisessä pelissä. Sisällä oli mies oli ihan pihalla.
Jos pelissä ei ole tunnetta, niin pelissä näyttää juuri tuolta. Anteeksiantamatonta.
Koplan nuoret miehet olivat sisällä huomattavasti parempia ja heidän ulkopeli teki sen mitä piti.
Huolestuttavaa on se, että tänään yksikään lyönti onnistunut.
2 peliä jäljellä. Niissä pitäisi pelin olla erinäköistä.
 
Viestejä
77
Pitäisikö tälle sisäpelille, ja varsinkin PuPen numeroille 1-4 itkeä vai nauraa? Aivan hirveätä katsottavaa. Ja sitä onnistuu säestämään pelinjohtaja, joka esimerkiksi toisen jakson viimeisen aloittavalla ottaa superyllätysoton kahdella palolla Moisiolla, jolla ollut sysimustaa…lyömättä olivat vielä Toivanen ja Lukkari.
Ainoat, jotka tällä hetkellä oikeasti pelaa Pesäpalloa, ovat Surakka ja Kähkönen (ja tänään Penttinen). Kannattaisiko tästä tehdä uusi kärki? Surakka ainakin näyttää olevan joukkueen paras ja nopein etenijä…
 
Viestejä
4,795
Puijo tarvitsee huomenna Loimaalta 3 pistettä, että nousee sarjassa toiseksi. KaMalla enemmän 3 pisteen voittoja niin 2 pistettä ei riitä. Pisteellä nousee sarjassa kolmanneksi, koska Puijolla on enemmän voittoja kuin Lipolla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös