Supervuoro Verkkolehti »

Puijon Pesis 2015

Viestejä
90
Vs: Puijon Pesis 2015

Tänään ei saisi antaa pisteitä vastustajalle eikä liitolle, jos tavoitteena on suora nousu. Miksi Nissinen ei ole vielä pelannut?
 
Viestejä
11,896
Vs: Puijon Pesis 2015

Näyttäähän nuo pärjäävän ilmankin, mutta eihän tuossa tämänpäiväisessä voitossa liikoja ilmoja ollut.
 
Viestejä
3,478
Vs: Puijon Pesis 2015

No eipä ollut ilmoja, kun vastuskin heikommasta päästä... Tietty tyylistä ei jaeta extroja, kanadamaisesti rutiinivoitto riittää näissä :)

Mutta Alan H kyseli samaa kuin minäkin jo aikasemmin, onk kellään tietoa miks Nissinen ei ole pelannu??
 
Viestejä
1,509
Vs: Puijon Pesis 2015

Haapajärvelle lämpötila +5 ottelun aikana, joten se ehkä osaltaan selittää tuota nihkeyttä. Toki onhan tuo PuPen tämän hetken kokoonpano kaukana parhaasta mahdollisesta. Hieman vaihtuu miehet joka peliin. Ehkä se on sitten Karjanlahden tyyli peluuttaa laajaa miehistöä. Kyllähän siellä esim. ykköskärjen etenijäksi löytyisi montakin huippumiestä tälle tasolle. Toki nyt nämä ehkä hieman korostuu, kun 2 lyöjäjokeria on sivussa (Lukkari, Nissinen). En osaa sanoa mitään Nissisen tilanteesta.
 
Viestejä
11,896
Vs: Puijon Pesis 2015

Syöttölautanen sanoi:
Nissinen sivussa perheenlisäyksen johdosta, oli ensimmäisen kotiottelun aikaan syntynyt ja viime pelissä kukitettiin.

Riiittävän hyvä syy mulle. Onnittelut.
 
Viestejä
3,478
Vs: Puijon Pesis 2015

Jep, samoin onnitteluja täältä ja yks varpajaiskalja! :)
 
Viestejä
90
Vs: Puijon Pesis 2015

Puijo taitaa keskittyä jo syksyn karsintoihin. Alkukauden esitykset ei taida riittää runkosarjan voittoon.
 

Koppaaja

Vs: Puijon Pesis 2015

Mikäs siinä Puijon pelissä oikein mättää? Nihkeät voitot Ulvilasta, Pöytyästä ja Haapajärvestä. Sitten Lipolta ja Ylivieskalta rumasti tauluun. Kokoonpanokin vaihdellu vähän pelistä toiseen. Joko alkaa kohta Karjanlahden lähtölaskenta? Olikohan kymmenen vuoden tauko huippupesäpallosta sittenkin vähän liikaa Pupen tavoitteisiin nähden? Mutta kukas tilalle?
 
Viestejä
1,509
Vs: Puijon Pesis 2015

Ei kai se Pöytyä-voitto nyt kovin nihkeä ollut, jos jaksot oli 11-0 ja 6-2 tilanteesta yhdellä lyönnillä 6-6. Siellä on kuulemma ollut sairastumisia näiden jo tiedettyjen loukkaantumisten lisäksi. Mutta ei se silti kokonaan selitä tuota vaisuutta. Se mitä minä tiedän asiasta, löytyy linkistä Lippo-PuPe -lehdistötilaisuudesta.
 
Viestejä
4,790
Vs: Puijon Pesis 2015

Puijon Pesis vaihtaa pelinjohtajaa 2 hävityn pelin jälkeen. Karjanlahti ulos, Huttunen tilalle. http://yle.fi/urheilu/puijon_pesis_vaihtaa_pelinjohtajaa__karjanlahti_ulos_huttunen_tilalle/8028351
 
Viestejä
11,896
Vs: Puijon Pesis 2015

Hmm, totta. Nopea ratkaisu minusta, mutta toisaalta ykköspesiksen runkosarja on melko lyhyt ja jos tavoittelee runkosarjan voittoa niin kauhean kauaa ei tietty voi katsella sivusta.

Korjaako ko liike asioita jää sitten nähtäväksi.
 
Viestejä
1,509
Vs: Puijon Pesis 2015

Kyllähän tuo PuPella menee päin helvettiä nyt, mutta katsellaan saako Huttus Jaska sitä käännettyä. Eihän tuossa vielä ole mitään menetetty, mutta aika rajusti on odotukset tippuneet kauden alusta. Harmi, että tällainen taantuma pitää sattua kauteen, jolla on erityinen merkitys nousun kannalta. Vaisuus ei pelkästään johdu loukkaantumista ja sairasteluista, mutta haluaisinpa nähdä sen Ykköspesis-joukkueen, jonka touhuun ei vaikuttaisi, jos kokoonpanosta otetaan pois mm. Tommi Nissinen, Kimmo Lukkari, Simo Vainikainen ja Samu Vainikainen.
 
Viestejä
1,509
Vs: Puijon Pesis 2015

Onhan tuo huominen pelikin PuPelle äärimmäisen tärkeä, jos ja kun Imatran kanssa aika pitkälti tappelevat samoista sijoista siinä aivan kärjen takana. Ero on jo nyt 6 pistettä Imatran hyväksi ja tappiolla se kasvaisi jo 9 pisteeseen. Yllättävän tärkeä matsi jo tässä vaiheessa kautta. Epäilen kyllä, että kyyti on aika kylmää.
 
Viestejä
3,478
Vs: Puijon Pesis 2015

Mulla taasen nyt semmonen fiilis, että rahat Puijolle! Ainakin jatkot mukaan luettuna. Tais sekin antaa 2.50...

Tai siis jos tuohon kohteeseen jotain pelaisin olis se x2 painotteinen. Samalla syklillä sain pe myös KiPa-Kossu tasurin kiinni. Kyllä se Puijo nostaa väkisin tasoaan jossain vaiheessa, eivätkä tässä vielä ole mitään lopullista menettäneet!
 
Viestejä
1,509
Vs: Puijon Pesis 2015

Voihan se tasonnosto jossain vaiheessa tulla, mutta mikään ei vaan viittaa edes siihen suuntaan tällä hetkellä. Kokoonpanokin antaa hieman osviittaa tulevasta, kunhan se julkaistaan. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että eihän Imatra nyt kaikista mahdollisista pahin vastustaja ole, mutta epäilen, että ihan riittävä nykykuntoiselle PuPelle.
 
Viestejä
2,661
Vs: Puijon Pesis 2015

Ainakin IPV on parantanut otteitaan viime aikoina, mutta hyvin pitää todennäköisesti tänäänkin onnistua, että voitto tulee. Lahtisen poissaolo tietenkin vähän parantaa kotijoukkueen mahdollisuuksia, vaikka olisi kyllä ollut mukava nähdä suuresti arvostamani pelaaja pelaamassa. Sanotaan näin, että jos IPV on edes lähellä parasta tasoaan, ei Kuopio tule ainakaan samanlaisia lukemia takomaan kuin Kempele kauden alussa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös