Supervuoro Verkkolehti »

Pattijoen Urheilijat 2021

Viestejä
16
Paljon on sitten maksanut aikanaan ja heikkoa on nykyinen varainhankinta, jos vieläkin maksellaan. Hessu ja Pate ne aikanaan osasivat rakentaa joukkueita ja rahaa riitti.
 
Viestejä
119
Severi tänäänkin poissa, itä-lännen jälkeen ei ole pelannut, sairastuminen/loukkaantuminen?
tänään pakko ottaa 3p tai se alko olla siinä tämän kauden osalta.
 
Viestejä
377
Severi tänäänkin poissa, itä-lännen jälkeen ei ole pelannut, sairastuminen/loukkaantuminen?
tänään pakko ottaa 3p tai se alko olla siinä tämän kauden osalta.

Raahen Seudun mukaan Severillä sairastuminen. Täytyy muistaa, että vaikka pleijaireista taistellaan, vielä pari pinnaa jäljellä olevista tarvitaan sarjapaikkaankin, sekään ei ole nykyformilla mikään automaatio.
 
Viestejä
119
2 ensimmäistä vuoroparia kahtoin sitten ei enään pystynyt ja onneksi näköjään niin. Ei tähän enään sanat riitä. Joukkue voi kävellä takaisin Raaheen ja Jussi vois alottaa oman lomansa jo nyt.
 
Viestejä
39
Tulukaa pois sieltä,vastustaja vetelee ottamattomia koko ajan meidän kenttään,niinkun viimeisen kuukauden ovat vedelleet,meiltäki lähtee ottamattomia mut kun menee laittomiksi ja kopeiksi
 
Viestejä
16
Nuhaista on peli tällä hetkellä. Nytkin yksi juoksu Superin huonointa vuotavinta ulkokenttää vastaan. Ei voi kuin ihmetellä, että mihin se ilme kadotettiin, joka vei parhaimmillaan jo kuudenneksi noin 1,5 pistekeskiarvolla. Myös ulkopeli on alkanut tökkimään ja vastustajille annetaan lahjoja urakalla. Nytkin tuo Pippolan läpäri olisi ollut täysin otettavissa. Hyvä ettei kiinnijuostavaa nopeutta pallo kulkee ja silti läpi. Tällaisen jakson jälkeen on vain kysymys, voiko sarjan toiseksi heikoimalle sisäpelijoukkueelle antaa 8 juoksua? Vielä yhdessä vuorossa. Vastauksena on vain pohjaton hiljaisuus.

Joku tuossa mietti, että riittääkö PattU:lla pokka tehdä jomat ja laittaa pelinjohtaja taipaleelle. En tiedä kuin pitkälle sillä pötkisi, koska pudotuspeleissä meitä ei pelastaisi edes Jarin pehmeät kädet. Sen sijaan ensi kaudelle pitää saada uusi pelinjohtaja. Jos sitä rahaa kerta saa pankista, niin ei muuta kuin pankinjohtajan juttusille ja hommataan vaikka Doksa ensikaudeksi. Kyllähän Jussin eväät on syöty erityisesti sisäpelin ja peli-ilmeen johtamisen osalta. Perustuu tarkkaan pelien seuraamiseen.

Sen lisäksi tarvitaan oikeasti toimiva ykköskotiuttaja. Jos se Niemi on lähtökuopissa, niin ei muuta kuin kättä taskuun ja mies keltamustiin. Rahaa seutukunnalta kyllä löytyy, kunhan se saadaan sieltä kotiutettua. Jos ei tiedä miten, niin kyselee 00-luvun seurajohdolta. Silloin sitä oli. Sponsoreita saattaa myös saada, jos tuotetta oikeasti parannettaisiin. Se toisi myös yleisöä lauteille eri malliin. Toimivalla ykköskotiuttajalla Juuso voisi kasvaa siinä taustala rauhassa ja päästä lyömään onnistuneen kotiutuksen jälkeen höyryillä eikä kahden palon juoksuttomassa tilanteessa. Nythän pelkona on, että joku muu joukkue pääsee nauttiin siitä, kun Juuson huikea potentiaali realisoituu iän tullessa. Esimerkiksi Niemen kanssa voisi muodostua dynaaminen duo tyyliin Roope Korhonen-Lauri Rönkkö.

Kun meillä olisi hyvä kotiuttaja ja edes osa ykköskärjessä pelanneista jatkaa ,voidaan lupaavia junnuja peluuttaa kakkoskärjessä rohkeasti. Sieltä tulee jatkuuvutta hommiin.

Yleisöä pitäisi saada lauteille nykyistä enempi. Sekin tuo sitä rahaa. Siihen itse pelituotteen lisäksi auttaa ottelutapahtuman kehittäminen. Nykypäivänä ei riitä pelkkä ottelu. Seutukunnalla on paljon potentiaalia, jota voidaan valjastaa ottelutapahtuman parantamiseen. Esimerkiksi n. viidessä ottelussa voisi olla konsertti ennen peliä, johon pääsee nimen omaan vain ja ainoastaan ottelulipulla. Alueella on kyllä artisteja, jotka vetävät porukkaa lauteille: laulava sheriffi Markus Kinnunen, Kari Ahola ja Pelikaanit, Onnenkenkä orkesteri vain muutamia mainitakseni. Tai DJ keikkaa Avicii tyyliin ihan omalla otteluhenkilöstöllä. Myös muuten tapahtumaa voi kehitellä. IPV:ltä voi kysellä vaikkapa, että tuoko mäkihyppy populaa mestoille. Samanlaista innovaatiota kehiin vain.

Eiku hei eihän se loppunutkaan vielä. No, Jari hoitaa. Rinnalle ja ohi. Jussilla on varmaan jokin hyvä merkki tähän tilanteeseen.
 
Viestejä
119
Jussin eväät sisäpelin-ulkopelin ja johtamiseen ei oo kyllä muuttunut yhtään edellisestä vuodesta. Sama pelko on tuosta juuson potentiaalista mitä jäphänder kirjoitti.

17e lipusta on liian kova hinta nykyään monelle, ehkä silloin jos ois Tampereen nimilista. Oliko viime kaudella 12e liput?

Niin junnuja pitäis peluuttaa ja ottaa jo talven aikana harjoitusrinkiin haisteleen menoa, Karu faktahan on se me ollaan ollu viimeiset 10-15v huonoin nostamaan junnuja kokoonpanoon ja menetetty monta hyvää pelaajaa kun siellä on pelinjohtaja ottanut vanhoja kavereita pelaamaan.
 
Viestejä
99
Pattujen junioritoiminta tökkii pahasti C-ja B-ikäluokissa, kun vuosiin ei ole ollut kunnon valmentajia, jotka panisivat itsensä likoon. Vaatimustaso aivan liian löysää ja ammattitaitoa ei ole tarpeeksi. Nyt superiin on nousseet Mäkelä ja Launonen lähinnä omasta innokkuudestaan fysiikan kehittämisessä.
 
Viestejä
99
Paljon on sitten maksanut aikanaan ja heikkoa on nykyinen varainhankinta, jos vieläkin maksellaan. Hessu ja Pate ne aikanaan osasivat rakentaa joukkueita ja rahaa riitti.
Raha ei todellakaan riittänyt. Nyt eletään nykyhetkeä ja sponsorirahat nykyään varmasti samalla tasolla kuin ennenkin.
 
Viestejä
312
On se kesäloma raskasta aikaa...keskiviikkona Tampereella, perjantaina Siilinjärvellä ja tänään Raahessa. Hieman parempia peliesityksiä odotin PattU:lta, mutta kun ei niin ei. Ajattelin kuitenkin vielä jatkaa itseni kiduttamista ja mennä tiistaina Korvalle katsomaan peliä. Kovin suuria odotuksia pelin suhteen ei ole.
 
Viestejä
377
Laadutonta sisäpeliä ja etenkin kotiuttamista. Nyt kun Sigge Haapakoskea tarvittaisiin kotiuttamiseen ja hän oli siinä osittaista jyvää löytämässä, niin sitten ei löydy pätevää numeroa kolme, joten Sigge joudutaan käyttämään vaihtamiseen. Kosonen eilenkin 0/3 , Törmänen 1/6 , näiden kahden varaan kotiuttamista ei voi jättää. Juuson voisi tuoda vielä laajentamaan kotiutuspuolta, eikä varmasti huonommin menisi. Tässä törmätään taas kuitenkin siihen, että yhdeksikössä on vain yhdet hyvät jalat Piispasella, jolloin peli menee aivan tukkoon mikäli Severi ei pääse kentälle kun jokereissa olisi Juuson mukana ollessa vain yhdet hyvät jalat. Hankalaa...

Ulkona Hyvinkää voiton jälkeen, joka pelissä Kempele peliä lukuunottamatta vähintään yksi läpilyönti vastustajalle, joissain peleissä kaksi. Nämä yleensä jaksojen ja pelien kriittisimmillä hetkillä. Sanomattakin selvää, että ei kestä kun oma sisäpeli on laadutonta kuraa.

Tällä pelin tasolla vielä ihmeellisesti roikutaan pleijaritaistossa mukana, mutta jo huomenna todennnäköisesti enää teoreettisesti. Kovaksi pettymykseksi on tämä kausi kyllä valumassa.
 
Viestejä
119
Mitä tapahtui Hyvinkää pelin jälkeen? Ei peli vain romahda lyhyessä ajassa hyvästä-surkeaksi. Eikä selkäranka saa katketa yhteen läpäriin. Onko kulisseissa tapahtunut jotakin mitä ei tiedetä?
 
Viestejä
4,397
Mitä tapahtui Hyvinkää pelin jälkeen? Ei peli vain romahda lyhyessä ajassa hyvästä-surkeaksi. Eikä selkäranka saa katketa yhteen läpäriin. Onko kulisseissa tapahtunut jotakin mitä ei tiedetä?

Seinäjoki teki yksittäisillä juoksunsa. Pattijoki sentään teki 2 samalla lyönnillä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös