Supervuoro Verkkolehti »

Oulun Lippo Pesis 2015

Viestejä
531
Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Huomenna on sitten Lipolla todellinen tasonmittaus. KivenKova KeKi parhaalla kokoonpanolla sinisellä Sarkkirannan laguunilla ois vastassa. Ja vielä KeKin 100-vuotis juhlaottelu on kyseessä. Tästä pelistä voitto olisi kova saavutus, aivan sama onko se 1-0, 2-1 tai 2-0. Jos Lippo 2-0 voiton ottaa ja kun selvittää viikolla Livestuoreen olisi Lippo 2 peliä enemmän pelanneena peräti 11 pisteen karkumatkalla. Eli kyllä tässä KeKi:llä ne paineet ovat suuremmat kuin Lipolla.

Huomenna ollaan viisaampia. Säätiedoitus näyttää että ainakaan vettä ei pitäisi sataa mikä on pääasia.
 
Viestejä
1,328
Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

2/4 derbyä takana ja pisteet nyt 5-0 Lipolle. Voisi jo kuuluttaa seuraavassa derbyssä KeKillä olevan pakkovoiton paikka. Ja mieluiten 2-0 -lukemin. Hienoa ollut kyllä seurata tätä alkukauden Ykköstä! Kummasti luo nousumahdollisuudet vipinää tähän kauteen. Itsekään ei ole tullut seurattua miesten Ykköspesistä näin tiviisti moniin kausiin :)
 
Viestejä
531
Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Lipolle 0-1 (2-2, 3-6) voitto Kempeleessä.Hieno ilma, yleisöä 2 702 ja yli kolmituntinen peli vaikka ei pelattu edes supervuoroa. Lipolle tosiaan tarjottiin eka jakson voittoa mutta etenijät jähmettyivät kolmoselle ja jakso tasan.
Toisella jaksolla 2-4 tilanteessa 3. vuoroparissa Lipon Ilkka Hirvonen löi takamiehen yli kolmospuolelta ja tilanteeksi 2-6. Kempele kavensi vielä viimeisessä vuoroparissa 3-6 :een mutta siihen ottelu sitten päättyi. Kempeleelle kesän eka kotitappio.

Viikolla Lippo lyö Livestuoreen 0-2 ja kolmanteen derbyyn mennään Lipon 10 p. johdossa kaksi ottelua enemmän pelanneena. Toki Livestuore peli on pelattava ensin kuten Haapajärvi peli osoitti. Yhtään etukäteen varmaa voittoa ei ole edes Lipolle varsinkin kun pitäisi voittaa 0-2.
 

lippo

Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Suora nousu alkaa oleen lähellä lipolla. Ens kaudeksi pitää vain löytää uus lukkari. Hannulla me ei pärjätä.
 

Pultsar

Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Kyllä me Hannulla pärjätään :)! Ollut kaikkiaan huikean hienoa lukkarointia Hannulta. Ihan sama vaikka tänään tulikin se yks juoksu vapaalla. Sama sattui ykkösen huippulukkareista Liukulle Lipon ja Imatran pelissä.
 
Viestejä
11
Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Ihme nillitystä tuosta vapaataivaljuoksusta. Kummasti vain Huuskonen jatkoi yhtä matalien syöttämistä eikä KeKin kaari älynnyt niitä edes ottaa pois.
 

lippo

Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Ei se siitä yhestä väärästä ole kiinni. Verrattuna superin lukkareihin pelaaminen tuolla tasolla ei vaan riitä.
 
Viestejä
11
Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Eipä se valtakunnan lukkaritaso hyvä ole muutenkaan pois lukien herrat Kohonen ja Kosonen. Huuskosella Lippo pystyy vaivatta pelaamaan superia, jos sinne nousee
 

joku

Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Se vapaataivaljuoksu oli ihan ansaittu. Huuskonen syötti matalan, kuten Viittasta vastaan tapaa tehdä ja tällä kertaa Kempele otti sen pois. Noin muutoin Kempeleen kaari oli aivan liian kiltti Huuskosta vastaan ja Huuskonen käytti sen hyväkseen. Saman tekisi kuka tahansa muukin lukkari, Huuskosen syötöt ovat usein matalia sen lisäksi että monesti niistä puuttuu alkuasento. Mutta jos kelpaavat sisäpelijoukkueelle niin mikäs siinä.

Itse ottelussa parammuus ei jäänyt epäselväksi. Itse asiassa Kempele saa olla tyytyväinen kun ei hävinnyt kumpaakin jaksoa, avausjakson tasapelissä oli kyllä tuuria tms mukana. Toisella jaksolla se ei riittänyt, etenkin Jani Lassila oli aika pehmeä Huuskosen käsittelyssä.

Maksoin 12€ seisomapaikasta. Sen lisäksi että järjestysmiehet komensivat kakkospuolen penkalta pois kun tuomari niin päätti haluta. Siellä olleet katsojat eivät olisi häirinneet peliä millään tavalla mutta pois piti määrätä. Tietenkin hyvä että pelissä on paljon katsojia, harmillista vain että läheskään kaikille katsojille ei ollut tarjota asiallista katsomopaikkaa.

Jatkossa Kempeleen pitää aivan ehdottomasti saada kaaripeliä paremmaksi Huuskosta vastaan. Samoin Iiro Åmanista olisi hyvä päästä eroon ja ottaa tilalle vaikka Matti Pellikka tai oikeastaan melkein kuka tahansa. Sekin tietysti auttaisi vähän jos Hanhela voisi tulla peleihin.
 

ofkdof

Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Tuli vaan mieleen tuo Lipon sisäpelin laajuus. Illu Hirvonen ei ole parissa pelissä ehkä ollut keskeisimmässä roolissa,mutta nyt oikeaan paikkaan mies näytti kirjaimellisesti hauista. Sitten Burtsi pelaa todella kovalla tasolla tällä hetkellä. Kaikki elementit alkaa olemaan entistä paremmin kohdallaan. Tokihan aina on parantamista ja kaikkea pientä mistä valittaa etc, mutta antaa niitten nyt olla.
 
Viestejä
14
Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Eilinen peli meni omasta mielestäni pitkälti ennakko-odotusten mukaisesti. Molempien jaksojen alussa vierailija pääsi ihon alle turhan helposti ja rokotti toisella jaksolla kotijoukkueen hölmöillessä. Itseäni jäi harmittamaan kotijoukkueen vaisuus etenkin ulkopelissä. Toki Lipen sisäpelikin oli vahvaa, mutta hieman oli Juskun käärmekeitto jäänyt laimeaksi, mikä näkyi isona jännityksenä etenkin ottelun alussa. Ojalan Juhani näytti ainakin imevän tupakkaa niin kovasti ennen ottelun alkua, että taisi hieman puntti tutista. Mikäli Vihtkari, Jokinen ja Korhonen pysyy ehjänä, ei runkosarjan voittajasta liene epäselvyyttä, koska näiden herrasmiesten pelivarmuus on selkeästi Lipen vahvin ase. Arkkivihollisen, Kempeleen, akilleenkantapääksi on näemmä muodostunut ulkopelin helpot virheet, koska sisäpelissä joukkue saa miestä kolmoselle aivan kelpo prosentilla.
 
Viestejä
531
Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Lippo porskuttaa 15 pelin voittoputkessa ja menetettyjä jaksojakin on vain 2 koko kaudella (Tampere 16.5 ja Ylivieska 3.6). Tasan on päättynyt vain 3 jaksoa (Tampere 16.5, Hamina 17.5 ja Kempele 12.7). Hävitty on vain 1 peli eli avauskierroksen Tampere - Lippo 1-0. Lipon kaikki kotipelit ovat päättyneet Lipon 2-0 voittoon.
On tämä viime kesään verrattuna täydellinen vastakohta. Vielä kun ei tulisi loukkaantumisia niin todella hyvältä näyttää.
 
Viestejä
531
Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Hyvä ottelukirjoitus eilisestä Kempele - Lippo pelistä:

https://pesiskatsomosta.wordpress.com/2015/07/12/lippokeki-sarkkiranta-12-7-2015-klo-16/
 
Viestejä
531
Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Tuolla sivustolla jonka linkin panin edellisessä viestissä on myös raportteja esim. Haminan, Imatran ja Kuopion viimevuosien vierailuista Ouluun ja Kempeleeseen. Myös raportteja superpesisotteluista ym.
 
Viestejä
531
Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Hurjista voittoluvuista (1-20, 0-8) huolimatta Lippo olisi saattanut menettää pisteen Livestuoreella. Toisen jakson viimeinen vuoro alkoi tilanteesta 0-1 Lipolle ja jos tuossa vuorossa Lippo olisi jäänyt nollille ties miten olisi käynyt Livestuoreen tasoittavalla. Ei ole todellakaan helppoa takoa puhtaita 2-0 voittoja sillä ei se yksi jakso niin pitkä ole kuitenkaan.

Lauantain kolmanteen derbyyn Kempelettä vastaan mennään Lipon 10p sarjajohdossa 2 peliä enemmän pelattuina. Mutta kyllä lauantaina on jo ratkaisun makua ilmassa jos Lippo ottaa 2-0 voiton. KeKin on lähes pakko voittaa lauantaina jos suoraa nousua vielä havittelee.
 
Viestejä
14
Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Melkoinen älämölö on ollut näistä Lipon taustajoukoista, joten onko kenelläkään tietoa, kuinka laaja taustajoukko miesten joukkueen taustalla häärii? https://www.kupperi.fi/rakkaudesta-lajiin/ kertoo ainakin tästä Helasen pariskunnasta, jotka ovat kaiketi melko ripeästi ottaneet ohjat käsiin ja ilmeisesti myös antaneet taloudellisen panoksen joukkueen toimintaan. Mutta mistä tämä Rajala on joukkueenjohtajaksi tupsahtanut? Omalla kohdallani ainakin täysin uusi nimi pesäpallomaailmassa, mutta mikäpä siinä jos hommat luistaa..
 
Viestejä
12
Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Toivottavasti Huuskonen ei eilen pahemmin loukannut itseään. Nivustaan piteli ja Vihtkari lukkaroi viimeisen vuoron.
 
Viestejä
87
Vs: Oulun Lippo Pesis 2015

Huikeat lyöntiharjoitukset Lippo piti Lievestuoreella. Aika kauas piti lähteä lähteä kenttää puhkomaan. Tosin nykykunnossa kotijoukkue ei ole kenellekään minkään tason mittari, kahden kotiottelun juoksusuhde tyrmäävä 2-38. :'(
Vihtkari osoitti olevansa edelleen sm-sarjatasoa. Huuskosen tolppa sekoitti Kisan heiveröisen "tykistön" täysin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös