Supervuoro Verkkolehti »

Manse PP - Virkiä, välierä 2022

Pallo muuntajalle

Virkiä alkoi vittuilla Andreasenille ja peli kääntyi täysin välittömästi. Alkoi pysyä syöttökin lautasella. Kotipesässä kuumaa.

Sen sijaan katsomossa hyistä. Yhdellä tuhannesta katsojasta sortsit ja se on Juhani Lehtimäki.
 
Viestejä
335
Loukkaantujien ei kannata peliä katsoa. Andreasen hankki kaaren kimppuunsa ihan aiheesta vapailla ja nyt onnistuessaan antaa kaarelle samalla mitalla. Joku Lapuan pelaaja lähti kaarelta kortille. Mut hei. Tää on välierä pesistä ja pitää tunnetta olla kunhan henkilökohtaisuudet jätetään pois.
 
Viestejä
335
On kyllä pakko kehua Andreasenia. Jokainen voi itse kokeilla mennä tuohon paikkaan alkulämmön jälkeen välierässä ja antaa vastustajalle pari vapaata. Sen jälkeen kaari ottaa sut hampaisiin niin siitä vaan peli kasaan ja kaarelle samalla mitalla takaisin.
 
Viestejä
698
Kyllähän siinä nyt nähtiin täysin peliin kuulumaton tuulettelu Caverneliksen toimesta. Et sää ny jumalauta mene siellä tuomarin selän takana tuuletteleen vastustajan lukkarille. Päivän selvä kortti jäi antamatta, eli nykylinjauksella se tarkoittaa sitä että Kotiniemi/Käkönen on tämän kauden pelinsä viheltänyt. Koska niiden syyhän se oli ettei Cavernelis saanut tuosta hänelle kuuluvaa korttia……
 
Viestejä
335
En Lepistölle sumputtaisi viimeisellä keskustaa vaikka nyt palo tulikin. Oli jatkeet niin auki, että sieltä olisi saanu kunnarin kiertää ja matkalla vaikka kahvit juoda.
 
Viestejä
285
Onko järkeä lyödä Lepistön viimeisellä kakkospuolelle + Laine ei etene, kun 6-1 ei hirveästi lohduta vuoron loppuessa. Tietenkin kyseisellä lyöntiratkaisulla tilanne olisi 6-0, mutta jollain paremmalla yhdistelmällä ja onnistumisella vuoro olisi jatkunut Kiviniemen verran.
 
Viestejä
698
Tarkennettakoon, että täällä ei keksitty syytä yhdellekään Virkiän voitolle. Jos siis lauseessani ei ollut järkeä.
No silleen tuossa väitteessä olisikin järkeä. En minäkään odottanut että Virkiä olisi ottanut jaksoakaan tässä parissa. Mutta se että olen väärässä, ei ole mikään ihme. Onhan niin tapahtunut jo kerran aiemminkin, vuonna 2013.

Paljon saa toki tapahtua etteikö Manse tästä finaaliin menisi.
 
Viestejä
335
Viimeisen vuoroparin hyvin passiivinen peli kyllä nosti itsellä liikaa sykkeitä. Lopulta niitä yksittäisiä sai antaa, mutta ehkä voisi pelata vähän enemmän omalla aggressiivisella tavalla.

Posia annettava, että Eskolalla ja Kalalla oli hieman vaisumpi päivä niin lyöjä Jokerit sitten ratkoi peliä. Myös Andreasen ihan oikeutetusti sai lusikat, kun avausjaksolla kasasi itsensä ja sen jälkeen Lapuan kaari olikin taskussa.
 

Pallo muuntajalle

Onko se sulamista, kun ennen sarjaa täällä ei yksikään nimimerkki keksinyt syytä kuin yhdelle voitolle, suurin osa ei yhdellekään?
Jos 3-1-johdossa (minkä olet saanut täysin lahjana) alat armotta vittuilla vastustajalle, minkä jälkeen:
- vastustajan lukkari sen seurauksena nostaa pelin tasoaan 800 %
- et saa itse sen jälkeen pelissä mitään aikaiseksi
- koko joukkue sekoaa vastustajan läpilyönnistä niin että jokainen pelaaja vuorollaan käy pitämässä tuomarin kanssa Puuilo-aikalisän
- yksi ottaa kortin
- ja todennäköisesti hukkaat siinä koko sarjan

se on Sulamista isolla S:llä.

***

Andreasen näytti sisua ja munaa. Kova pelaaja. Kova pää. Tuohon paikkaan, alkulämmöistä, vapailla juoksuja alle ja koko peli karkaamassa käsistä ja sitten... perkele.

Helppojahan ne yhä pääosin olivat, mutta taitaisi olla Manse turhan ylivoimainen, jos lukkarin tontti olisi vielä sarjan kärkeä.

Paljon on vielä Mansella parannettavaa. Virkiä vei taas kolmostilanteet. Ilman molempia läpäreitä olisi voinut olla eri peli. Mutta olivatpahan niin pirun upeita molemmat.
 
Viestejä
305
Vielä kun Mansen pelinjohto saadaan pelaan 100% peliä, niin kyllä Jassun peli riittää mestaruuteen asti. Esim. viimeinen Lapuan tasoittava sen sijaan että otetaan 8 ja 9 kopilla pois ja ei pakoteta numerolla 1 kotiuttaan (joka btw ei lyöny koko pelissä yhtään hyvää kovaa lyöntiä) niin päästetään keula kentälle ja numero 3 kotiuttaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös