Supervuoro Verkkolehti »

Manse PP 2024

Viestejä
185
2+1 Soppari. Iso hauiksen näyttö ja hieno osoitus mansen organisaatiolta voittavan joukkueen rakentamisesta. Ottajia olisi ollut muuallakin.
Eikös haastattelussa käynyt ilmi, että Elmeri halus Manseen, halunnu jo aiemminkin. Tuon pohjalta vois aavistella, että vaikee olis Elmeriä ollu saada muualle
 
Viestejä
919
Tavoitteet tulevasta ajasta Kaupissa ovat kristallinkirkkaat:
”Haluan jatkaa kehittymistä monipuolisena pelaajana. Suomen mestaruus minulta vielä puuttuu ja sen haluan voittaa Tampereella”, Lieto tiivistää.

On kyllä varmasti juuri sellaiset syyt, mistä seura on erimielinen.
 
Viestejä
1,507
Kyllähän nuo perustelut seuravaihdolle vaikuttivat seuran näkökulmasta mielenkiintoisilta. 1. On jotain muutakin tekemistä kuin pesäpallo. 2. Tunti junalla kotiin.
Hyvä Pystis. - Löysit jälleen jotain kaluttavaa siirrosta. - Onko jotain maitojunan tapaista jäänyt näivertämään vai mikä hierää jatkuvasti nutturaa?
 
Viestejä
2,565
Elmeri nimenomaan on kova lätkäfani. Tampere antaa parhaat puitteet myös sen seuraamiseen.
Jos penkkiurheilusta puhutaan, niin kyllähän Tampere on pesiskaupungeista selvä ykkönen. Kaksi liigajoukkuetta ja löytyy myös korista. Kouvola tulee kakkosena yhdellä liigajoukkueella ja koriksella.

Sitten jos puhutaankin omasta talviurheilusta, niin Sotkamo on omassa kastissaan ja Joensuu hyvä kakkonen.
 
Viestejä
76
Hyvä reagointi, Pappakerhon vastuu vain vähenee. Toivottavasti saa ansaitsemansa vastuun. Mestaruuteen ei pelkkä Lieto vielä riitä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös