Supervuoro Verkkolehti »

Manse PP 2023

Viestejä
113
Sellaistahan se pakkaa olemaan, että toimittajat kirjoittelee johdon mielestä usein väärin jollei oma viesti mene perille. Toimittajien toimenkuvaan kun ikävästi kuuluu sekin, että haetaan vähän muutakin näkökulmaa kuin se mitä seurat syöttää valmiiksi. Ongelmaan on kuitenkin olemassa ihan toimiva ratkaisu, jota mm. Vaalimaalta itään olevalla alueella tavataan käyttää. Eli Mansen pitäisi varmaan saada Aamulehti miehitettyä "omilla" toimittajilla ainakin pesisjuttujen osalta niin pysyy jälki mieleisenä.
Jep, harmittaahan se kun ei voi sanella medialle, mitä pitää kirjoittaa. Ei Manse kuitenkaan IHAN koko Tamperetta pidä kourassaan vaikka ns. tietäjät niin luulevat.
 
Viestejä
1,520
Toimitusjohtajasta pelinjohtajaksi. Näinköhän kuitenkaan.. Tietty jos riittävän suurta lappua tarjotaan!
 
Viestejä
1,675
Komu Jatsi ei ole yhtään sen parempi valinta kuin Kohonenkaan, ehkä jopa vieläkin ristiriitaisempi kuin Kode. Joukkueessa on liikaa johtajuutta ja jääräpäisyyttä. Katotaan kuka ensin pääsee Komun koirankoppiin.
Siinäpä onkin teille raukoille pariksi kuukaudeksi mietittävää.
Pakko pyytää etukäteen seuran puolesta anteeksi, että tuosta ongelmasta voi Manse PP:a syyttää vain epäsuorasti.
 
Viestejä
919
No ei jäänyt minulle, mutta heti tapahtuneen jälkeen se jäi epäselväksi kaikille.

Tiedotehan taisi tulla vasta seuraavana päivänä kun media- ja palstatotuudet olivat jo ottaneet niskalenk

Jos toimittaja tekee selvitystyönsä asiallisesti, ovat nimettöminä pysyvät lähteet huomattavasti luotettavampia kuin tämän palstan nimimerkit.
Jep jep, kuten Elmosta olemme voineet lukea. Toisaalta vanha Ferdinand Junttilan viisaus pitää paikkansa: Jos ei veikkaa, ei voi voittaa.
 
Viestejä
1,816
Mansen ei pääse edelleenkään eroon siitä ongelmasta että löyhän pelikurin egoja johtaa idästä ZSKA:n tiukan pelikurin johtaja.
 
Viestejä
1,310
Mansen ei pääse edelleenkään eroon siitä ongelmasta että löyhän pelikurin egoja johtaa idästä ZSKA:n tiukan pelikurin johtaja.
luuletko tosiaan että tiukka pelikuri on ongelma? matti iivarinen oli varmaan yksi vaativimmista pelinjohtajista koko superissa ja aika hyvin sekin kausi meni, vaikka jauhettiin jatkuvasti ''isoista egoista joukkueessa''.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös