Supervuoro Verkkolehti »

Manse PP 2023

Viestejä
1,310
On kyllä. Ei tässä kannattajanakaan kovin tyytyväinen ole tähän toimintaan. Siksi pitäisi tässä asiassa tulla avoimesti ulos niin fanien kuin sponsoreidenkin suuntaan.
samaa mieltä. näin fanina en ole kyllä tyytyväinen, jos ei oikeasti tule hyviä perusteluja.
 
Viestejä
1,310
Tiedät varmasti syynkin tilanteeseen?
en syytä vielä ketään, mutta mielestäni tästä pitäisi jo pikku hiljaa kertoa syitä. jos kerta yksi tulevan kesän mielenkiintoisimmista siirroista yhtäkkiä heitetään pihalle niin näin fanin näkökulmasta pitäisi oikeasti saada painava syy miksi näin tehtiin.
 
Viestejä
1,403
Jotenkin on sellainen tuntuma, että Mansen seuraorganisaatio ei ole ihan samalla tasolla kuin heidän urheilullinen tasonsa pelikentillä.
- Suomen 2020-luvun tunnetuin pesisselostaja 23.2.2023

Tämän Puhtimäen aisaparin kommentin voi kyllä allekirjoittaa.
 
Viestejä
88
Pikkuhiljaa... Eihän tuota ole vielä edes virallisesti julkaistu. Elmo vaan juoruilee, vaikka erittäin todennäköisesti uutinen paikkansa pitääkin. Mutta samaa mieltä siitä, että kyllä tuosta joku virallinen julkaisu voisi vielä tällä viikolla tulla pihalle.
 
Viestejä
919
en syytä vielä ketään, mutta mielestäni tästä pitäisi jo pikku hiljaa kertoa syitä. jos kerta yksi tulevan kesän mielenkiintoisimmista siirroista yhtäkkiä heitetään pihalle niin näin fanin näkökulmasta pitäisi oikeasti saada painava syy miksi näin tehtiin.
Eiköhän syy ole riittävän painava, perusteltu ja varmasti kuullaan. Parempi luonnolliseti vaihtaa pelinjohtaja nyt jos aihetta on kun sarjan alkuun on vielä hyvin aikaa.
 
Viestejä
1,403
Olli Erosen viimeisin kommentti herättää PALJON hyvin erikoisia kysymyksiä:

Olen saanut tähän lisätietoja tässä illan aikana ja näiden tietojen perusteella seurassa asioiden hoitaminen on kohtuullisen sekavalla tasolla.
 
Viestejä
919
Ainoa mikä pitäisi vaihtaa on eräs M.H mahdollisimman kauaksi koko organisaatiosta
Eikös hänellä kuitenkin ole ihan kohtuulliset näytöt asioiden hoitamisesta. Konkurssikypsä joukkue on nostettu lajin kärkeen miehissä ja naisissa. Tuskin Kohosta on kevyin perustein irtisanottu. Jos vetoa pitäisi lyödä niin veikkaan irtisanomisen liittyvän Kohosen henkilökohtaiseen hölmöilyyn.
 
Viestejä
846
Mansen edustuksen liepeillä on jo viime syksystä leijjaillut pikkuisen huolestuttavan oloinen sauhu. Pelinjohtajat tulee ja menee, edustuksen puheenjohtaja vaihtuu tiheään ja lienee hieman epäselvää johtaako seuraa nykyinen pj, vai puuhaako edeltäjät taustalla. Jos jonkun heittämä "Helimo ei ole ollut tyytyväinen Kohosen sitoutumiseen" pitää edes vähän paikkaansa niin hommat on todella sekaisin, koska Helimolla ei ole enää käsitääkseni mitään virallista asemaa seurassa. Jos uusia tekijöitä pitää edelleen ohjailla tai jos uudet ei saa työrauhaa niin ei lupaa hyvää. Vähän on huolestuttava tunne siitä että ensi syksynä Tampereella saattaa pelaajapuoellakin käydä ovi toiseen suuntaan kuin tähän asti, molemmissa edustusjoukkueissa, jollei tilanne rauhoitu hyvin nopeasti.
 
Viestejä
1,310
Hetkinen – onko marssijärjestys epäselvä?

”Juuri näin. Katsotaan, kuka johtaa laivaa ja miten johtaa. Nähtävästi sieltä on tulossa tiedote. Lukaistaan se ensin läpi ja palataan asiaan sen jälkeen”, Kohonen vastaa.

Aamulehden saamien tietojen mukaan Mansen ja Kohosen tiet eroavat. Kohosen erittäin todennäköistä erottamisratkaisua on vaikea niellä kakistelematta.

”Niin on. Tämä hämmästyttää minua kaikin puolin. Kuunnellaan ensin heidän tarinansa. Kuka sen kertookin.”

Minkälaisia tunteita sisälläsi liikkuu?

”Olen pöyristynyt ja järkyttynyt – samaan aikaan. Katsellaan eteenpäin tunti kerrallaan, mitä tapahtuu ja kuka tekee mitäkin.”
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös