Supervuoro
  • Pitäisikö kirjoittaminen rajata vain rekisteröityneille käyttäjille? Kommentoi nyt!

Lapuan Virkiä 2019

Viestejä
1,950
#48
Yksi helteessä pelattu otteluko sen näyttää? Uskonpa, että kun kelit tästä hieman viilenevät, Lapua pelaa mitaleista. Finaalipaikkakaan ei ole mahdottomuus.

Olipa muuten mielenkiintoinen kotari.
Oli joo kahdeksas kotari toi ratkaisun.

Tarkoitin lähinnä että täysin pinnoja ei ole enää tullut vaan jaksoja on menetetty sinne tänne.
 
#49
Kammi-Rahnasto huusi jotain, jonka lyöjä tulkitsi väärä-huudoksi. Eikä huutanut vahingossa, vaikka kuinka yritti selittää. Etenijä irtosi kolmoselta, mutta tilanne palautettiin takaisin. Kuka muu tahansa olisi saanut kortin, mutta ei K-R. On kyllä hieno asia, jos Kammi-Rahnaston lopettamispäätös pitää. Ei tarvita tuollaista suunsoittajaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,950
#50
Eipä jäänyt panosta enää eilisen jälkeen Lapua-Jyväskylään. Molemma voivat laittaa vaikka C-joukkueen. Ihan hyvä tulos Lapualle toinen sija runkosarjasta viime vuoden pettymyksen jälkeen.
 
Viestejä
1,950
#55
Taisi Lapua hävitä tahallaan tuon toka jakson, että Lepistö pääsee vielä yrittämään saada Puisto kiinni lyödyissä juoksuissa supervuorossa.
Mutta kyllä olen varma että ei Tamperekaan olisi tehnyt kunnaria ja tullut vielä viimeisessä monen juoksun takaa että ottelu jatkuisi.

Mutta täytyy sanoa että tuo Lapuan ohiheitto ja sitten yritys kotipesään hitaalla etenijällä varustettuna ja siitä koppi vielä ennen lukkaria ja siltikin olisi ehtinyt polttaa, mutta kun sattui pompottamaan pallon taakseen. Niskastakin vähän vain päätä puisti mennessään takaisin kaarelle. :sneaky:
 
Viestejä
1,950
#56
Pakko vielä ihan kysäistä enemmän Lapuaa tuntevilta tuosta lopusta.

Siis kun katselin tota ottelua nyt uudestaan Ruudusta niin oliko se Kylli joka sai pallon alavatsaan tuossa Mynämäen toisen jakson viimeisessä vuorossa. Ja siitä otettiin jokeri sitten tilalle, Kyllihän pelasi supervuorossa jokerina. Juulia Kuoppalako oli kyseessä ja hänellehän lyöntiin se näppi, joka heitti sitten ohi kolmospesältä ja lopulta palautusheiton katkaisi ja häpläsi pallon ja siitä se ratkaisu että Superiin mentiin.
 
Viestejä
121
#59
oliko se Kylli joka sai pallon alavatsaan tuossa Mynämäen toisen jakson viimeisessä vuorossa. Ja siitä otettiin jokeri sitten tilalle, Kyllihän pelasi supervuorossa jokerina. Juulia Kuoppalako oli kyseessä ja hänellehän lyöntiin se näppi, joka heitti sitten ohi kolmospesältä ja lopulta palautusheiton katkaisi ja häpläsi pallon ja siitä se ratkaisu että Superiin mentiin.
Näin se nähdäkseni meni, nyt kun itsekin katsoin uudestaan.

Niskanen muuten sanoi haastattelussa, etteivät käyneet lainkaan Mynämäkeä vastustajana läpi ennen peliä. Ja Lepistö väitti, ettei miettinyt yhtään lyöjätilastoa. Jännä juttu, jos ei sitten edes yhtään ihmetellyt, miten laitettiin kolme kertaa lyömään ajolähdössä naista kotiin, vaikka lyöjiä oli jäljellä.
 
Viestejä
1,950
#60
Ei kai Veikkauksella sentään otteluita kohteena ollut vaan tuo höpöhöpö-luokan kumpi voittaa Janette vai Susanna.

On niitä ennenkin Veikkauksella ollut mm. Big Brotherin voittaja. Ja kaikkihan tietää kuinka fiksattu tuo oli.

Onnea Janette Lepistö lyöntitilaston voitosta!
 
Ylös