Supervuoro

Lapuan Virkiä 2019

Viestejä
338
Olisi luullut, että Kammi-Rahnaston sopimus olisi jo julkaistu. Mikkola ja Rintamäki taitavat lähteä muualle.
 

Anonona

Lapualla on etukentälle tunkua äkkiseltään Syrjälä, Kiviniemi, Lämsä ja Kylli ja junnuosastolta vielä ainakin Peräaho
 
Viestejä
1,508
Virkiän sopimustilanne 1.10.2018 Pelaajasopimukset: Janette Lepistö (2 vuotta) Emma Kiviniemi (2 vuotta) Eveliina Toppari (2 vuotta) Kaisa Peräaho ( 2 vuotta) Elli Mertaniemi (2 vuotta) Veera Tyynelä (1+1 vuotta) Kaisaleena Rautakorpi (1 vuosi) Silja Syrjälä (1 vuosi) Iina Lehtinen (1 vuosi) Emmi Laine (1 vuosi) Juulia Kuoppala (1 vuosi), Emmi Viitala (1 vuosi), Eveliina Lämsä (1 vuosi), Essi Kylli (1 vuosi)
 
Viestejä
9
Mielenkiintoista nähdä Niskasen peluutus. Mikkola ilmeisesti siirtymässä takaisin kotiseuduilleen, joten olisiko Syrjälä kenties sopiva korvaaja hänen paikalleen ulkopelissä? Kova käsi ja pelinlukukin kohdallaan. Kiviniemi pelasi loppukaudesta vaihtotilanteet vahdin tontilla, joten sekään ei liene pois suljettu paikka hänelle. Vaihtoehtoja etukentälle ja linjaan on siis ainakin riittävästi! Joka tapauksessa Kylli ja Lämsä ovat ehdottomia vahvistuksia. Näkisin että Kylli on Suomen parhaimmistoa takatilanteen tappipelaamisessa, eikä sisäpelitaidoissakaan ole valittamista kummankaan osalta.
 
Viestejä
338
Onkohan Veera Tyynelä Lapuan lukkari, koska Kammi-Rahnaston sopimus puuttuu? Tyynelä on lukkaroinut Lapuan B-tytöissä.
 

Peluri

Tyynelä nuori ja erittäin lupaava lukkari ja tärkeä vahvistus virkiälle vaikka olisikin kakkoslukkari. Toivottavasti ensi kesänä pääsee näyttämään taitojaan superissa lisää ykköslukkarin roolissa!
 
Viestejä
338
Lapuan facebookissa kerrotaan, että meillä on teille merkittävä uutinen maanantaina klo 9.00. Taitaa olla Kammi-Rahnaston jatkosopimus vai voiko olla jokin muu?
 

Anonona

Lapuan facebookissa kerrotaan, että meillä on teille merkittävä uutinen maanantaina klo 9.00. Taitaa olla Kammi-Rahnaston jatkosopimus vai voiko olla jokin muu?
Tuoreen Instagram päivityksen perusteella Kammi-rahnasto 98% varmasti
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös