Supervuoro Verkkolehti »

KPL - Tahko, puolivälierä 2022

Viestejä
267
Asiaton kommentti.
Kiitos. Kyllä tämä betonitaide aina sen syylän siinä Helsingin ja Lahden välimaastossa voittaa. Kukaan ei oikein tiedä miksi se yleensä on siinä.
Oi oi oleppas hyvä vaan, taitaa olla paljon muitakin asioita mitä et tiedä.. syyläkin varmaan näkyy kunhan löydät peilin jostakin :D
 
Viestejä
267
Eiköhän siinä 14.30 - 16.00 välillä kerkiä siitä ohjelmasta lapset nauttimaan ja peliin keskittyminen siitä eteenpäin?

Suolan määrä on aika hurja kun Kopla haluaa panostaa normitapahtumiin enemmän mitä joku muu Itä-Länteen, tällä viikolla ollut markkinointikin isolla ja mm. koko sivun mainosta sanomalehdissä somen lisäksi.

Kadullakin näkyneet pleijarit hyvin katukylttimainoksissa normi otteluplakaattien lisäksi.

katso liitettä 1752 katso liitettä 1753
No voi valtavaa, viikkotolkulla hommattu pomppulinnaa, poneja, taikurikin vielä. Mahtavaa organisointia, ei muuta kun sirkus käyntiin, sen järjestely taitaa onnistua paremmin kuin ottelutapahtuman.
 
Viestejä
1,543
Seuraavassa ennakkoarvoita Kopla-Tahko puolivälieräsarjasta.

Kotiuttaminen - etu Tahkolla. Tahkon pääkotiuttajilla (Niemi, Korhonen, Ikonen) on huomattavasti enemmän läpilyöntivoimaa kuin Koplan kolmikolla Meriläinen, Latvala ja Nikkanen. Koplan kolmikosta vain Nikkanen tunnetaan läpäreistä, mutta hän on ollut jo pari vuotta raihnainen ja pelikunto on arvoitus. Läpilyöntivoiman merkitys kasvaa avarassa Pihkalassa ja pienenee Kouvolan kaukalossa.

Etenemisvoima - tasan. Koplalta löytyy etenijäkuningas Vartama ja Mäentausta, Tahkolta Vikström ja Nurmio, tuotujen tilaston kakkonen ja kolmonen. Jokereista löytyy sitten Vierimaata ja Pesua.

Lukkaripeli - etu Kopla. Janne Kivipelto on sarjan top 3 lukkari, vaikka tällä kaudella onkin hankaluuksia ollut. Petteri "Peetu" Alanen on nuori ja hyvä lukkari, mutta ei vielä Kivipellon tasoa.

Muu ulkopeli - etu Kopla. Kopla on tunnettu betonisesta ulkopelistään, vaikka kuluvalla kaudella onkin ollut yllättäviä repsahduksia kuten ottelussa IPV:tä vastaan. Tahko on aina ollut leimallisesti sisäpelijoukkue. Etu lähtökohtaisesti Koplalla.

Pelinjohto - etu Kopla. Esimerkiksi Pekka Arffman pitää Koplan Iiro Haimia superin parhaana pelinjohtajana. Antti Yli-Saunamäki on juonikas pelinjohtaja, mutta miesten superissa vasta ensimmäistä kautta.

Kotiyleisön tuki - etu KSS Energia areena. Legendaarisen Laaksosen koulima Kouvolan yleisö on nähdäkseni kannustuksessa hyvinkääläisiä edellä. Pihkalan kotiyleisö tunnetaan protestanttisesta hartaudestaan, ainoa äänekäs porukka löytyy ns. kaljakatsomosta kakkospuolelta.

Näin, 4 parametriä menee Koplalle, yksi Tahkolle ja yksi tasan. Pesäpalloprofeetta Pekka Arffman kirjoitti Koplan voittavan kolme ottelua neljästä Tahkoa vastaan. Mutta kentällähän peli vasta ratkaistaan, ja päivän kunto mitataan.

Kyllä Latvalan Matti läpi osaa lyödä.
 
Viestejä
1,543
Tahko-Kopla 2-5 eka jakso! Matti Latvala iski läpi jota hieman pelkäsinkin. Koplan kärki paljon paremmin kentälle kuin Tahkon vastaava. Ikosella myös huono päivä mailassa tähän asti. Nisu teki minkä voi: kotiutukset 2/3. Toinen jakso tulossa!
 
Viestejä
4,174
Latvalan Matin tulevan patsaan sijainnista vois taas kysellä.

1700+ katsojaa, ylivoimaisesti eniten avauskierroksen matseista.

Kyl täällä poniajeluita osataan järjestää :cool:
 

LBC

Viestejä
3,687
Hyvä sisävuoro katkesi Koplalta turhan aikaisin, nykykopla saa tuostakin 5 - 0 - tilanteesta tiukan pelin. Tarkkana nyt...
 
Viestejä
1,405
Matti Latvala on Superpesiksen paras kotiuttaja. Päätän faktan tähän.
 

LBC

Viestejä
3,687
Molemmat lukkarit ovat ihmeissään Mäkisen matalalinjasta. Matalia aika harvoin näkee nollassa ja ykköstilanteessakaan. Ainakaan väärän jälkeen.
 

LBC

Viestejä
3,687
Peli alkoikin uudelleen. Tuota on paha puolustaa, vaikka no, jokerit käytetty.

Ja joo olisi pitänyt pudotta tilanne aiemmin, mutta selvittiin, huh helvettiläinen. Paha paikka Pihkalassa.
 
Viestejä
118
Meinasi taas tulla kesän tapahtumat mieleen, mutta onneksi saatiin pidettyä. Pelihän oli muuten koplalta ihan mallikas varsinkin näin avausotteluksi. Kotiutuksiin tarkkuutta ja muutamat ulkopelivirheet pois huomiselle.
 
Viestejä
12
Aivan hyvä sarjan avauspeli Koplalta! Vähän oli Vartamalla ja ehkä muillakin jopa ylilatausta ekalla jaksolla, heitot meni vähän mihin sattui. Toisella jaksolla jo mallikasta tekemistä.
Matalalinja oli tosiaan tänään vähintäänkin kummallinen, mutta propsit KPL:n kaarelle -siellä oltiin tänään ihan ok hereillä vaikka tuntuukin, että Alasen syötöistä 75% on matalia😄
Kivipelto oli minusta tänään erittäin hyvä ja sai koko lailla Tahkon näppeihin.
Latvalasta on kyllä jo kaikki ylisanat käytetty, korvaamaton mies Koplalle. Myös Vatu Luoman kunnari tuli kyllä juuri oikeaan paikkaan tänään.

Jos Kopla ottaa huomenna vierastikin Pihkalasta, uskon sarjan olevan taputeltu.
 
Viestejä
146
Tahkolta vaisu esitys, Kopla ansaitsi todellakin voittonsa. Latvala ja Vartama kentän parhaita. Tahkon pitää parantaa huomiseksi todella paljon, tällä esityksellä ei voittoja kyllä tule. Huomiseksi Tahkon pitää lyödä kaikki likoon ja peli-ilmeen pitää parantua huomattavasti. Nyt vaan kaikki huomenna Pihkalaan kannustamaan Tahko voittoon ja sarja tasoihin.
 
Viestejä
4,174
Läpäriin asti mahtava esitys kotijoukkueelta, Kopla oli selvästi löytänyt viime vuodelta tutun pleijarivaihteen päälle ja hallitsi peliä. Kivipelto oli jälleen oma itsensä, hyvä niin sisällä kuin ulkoa.

Tärkeää että läpäriin ei jäädytty ja annettu Tahkolle kuskin paikkaa, vaan Kopla hoiti viileästi tarvittavan palon taululle ja olisi siinä vielä ollut yksi sisävuorokin reservissä.

Olis se ollut tietty kivempi voittaa 2-0 kuin 1-0 mutta tää on pleijaripalloa ja vain voitoilla on merkitystä, huomenna peli lähtee taas nollasta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös