Supervuoro Verkkolehti »

KPL 2024

Viestejä
4,190
Baseballissa aivan maksimivoiman heittoja on enemmän kuin pesäpallossa (80-120 per ottelu). Toisaalta ne ovat ~ainoat heitot syöttäjiltä, kun taas pesiksessä lukkarilla on suuri määrä heittelyä pesille ja ulkokentälle. Rasitusta siis kädelle kyllä kertyy.

Varmasti kertyy, ja jos jotain käy niin sitten käy mutta en nyt lähtökohtaisesti olettaisi tässä kohtaa tapahtuvan mitään kerran käsi on operoitu ja kuntoutettu suunnitelman mukaan, ja pelaaja sitä mieltä että sillä voi hyvin pelata.

Kyseinen vamma hoitoineen ja ennusteineen on kuitenkin varsin hyvin tunnettu kuten tuo baseball-historiakin näyttää, ja tilastojen mukaan yli 80% palaa pelikuntoiseksi. Yleensä myös samaan suorituskykyyn tai ainakin lähelle kuin mitä ennen vammaa ollut.

Harmillista jos Hakomäellä on kipuja mutta ei tarkoita sitä että Pitkäsellä tarvitsee olla.

Kokonaisuutena kyllä varsin asiallinen ja hyvä ennakko, ja samaa mieltä pointeista mitä siinä nostettiin esiin.
 
Viestejä
1,516
Pohdin, onko "puhuiko" Koplan kirjoittaja ohi suunsa, kun kertoi, että Koplalla on kaudelle 2025 kahdeksan sopimusta. Kopla on tehnyt vuoteen 2025 sopimukset Elias Pitkäsen (+optio 2026), Valtteri Luoman, Teemu Nikkasen, Ville Pesun ja Patrik Vartaman kanssa ja vuoteen 2026 Aapo Kinnusen ja Eemeli Laineen kanssa.

Latvalalla on loppu-uran sopimus ja Wahlstenilla optio kaudesta 2025. Tarkoittaako Kahdeksan pelaajaa, että jomman kumman (tai jonkin muun) jatkosta kaudelle 2025 on jo sovittu...
 
Viestejä
4,190
Tänään se alkaa ja kevään vallitseviin olosuhteisiin nähden ihan hyvää säätäkin näyttäisi lupaavan. Sumulaaksossa on yleensä mittausta lämpöisempää kunhan aurinko paistaa.

1715320607144.png


 

LBC

Viestejä
3,703
Veikkauksen sivuilta, "lähtevät" räpylässä, Kinnunen Kore Saukko huilissa.
Kaverilla Niemeläinen pois, ja ilmoitettu koppari Hämäläinen omaa kokemusta paikalta peräti 3 ottelun verran suomarissa.

Myös jokerina melko uusi tuttavuus
 
Viestejä
4,190
Kore merkattu kakkospelinjohtajaksi ja varmasti paras mies lyöjän avuksi silloin kun ei itse mailan varressa.

Piti nyt tarkistaa kun ei muistanut varmasti mutta jokeri Virkkala pelasi keskiviikkona KPL-Joma ykköspesismatsissa kärkenä.

Takakenttää varmasti ainakin kokeillaan, nyt olis avauspelissä oiva tilaisuus laittaa levennetystä maratonportista läpi :)
Tai uutta porttia ei taida vielä olla, mutta portin aukko kyllä oli jo valmis kun viimeksi sen näki.
 

LBC

Viestejä
3,703
Piti nyt tarkistaa kun ei muistanut varmasti mutta jokeri Virkkala pelasi keskiviikkona KPL-Joma ykköspesismatsissa kärkenä
Juu sama mies.
Kaikkineen vähän kapeeks meni JoMan rosteri, vai lieneekö jotain jota en huomannut.
No, vastus on kova joka tapauksessa.
 
Viestejä
65
Oli muuten Kouvolan Sanomissa, että Latvalan Matilla menossa viimeinen kausi sopimuksen mukaan. Eli vaikka sopimus on mallia "loppu-ura", niin kyllä sinne oli silti vuosiluku merkattu. En tiiä oliko tää kenellekään muulle uutinen kun mulle... Mutta jännä nähdä lopettaako Matti tähän kauteen, vai tuleeko loppu-uraan vielä jatko 😊
 
Viestejä
587
KPL mielestäni parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Sovitellaan aikanaan muita miehiä rosteriin jos tällä ei rullaa. Jomalla koppariongelmia, joten toivottavasti nähtäisiin uusi maratonportti heti käytössä.
 
Viestejä
3,540
KPL mielestäni parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Sovitellaan aikanaan muita miehiä rosteriin jos tällä ei rullaa. Jomalla koppariongelmia, joten toivottavasti nähtäisiin uusi maratonportti heti käytössä.
Taitaa olla tänään lyöjillä navakka vastatuuli, mikä helpottaa kovasti koppareiden pelaamista. Veikkaan, että joku koppari heittää lukkarista yli.
 

LBC

Viestejä
3,703
Oli myös kaksi kylmänviileää Laineelta heti ensimmäisessä vuorossa, paljaalla kädellä varmasti kiinni ja selvät palot.
 
Viestejä
3,540
Hieman meni peluutus toisella jaksolla vihkoon. Eniten harmittaa palottoman ajon töpeksiminen ensimmäisessä vuorossa. Siinä oli iskun paikka. Kotiutuslyöntikilpailu on todellakin lottoa. IPV:kin vei voiton Mansesta.
 
Viestejä
4,190
Vähän pudotuspelimäinen fiilis, pienet marginaalit. Tappio harmittaa mutta oli siellä hyvääkin, erityisesti ulkopelissä missä tuli paljon näyttäviä suorituksia.

Kelit lämpenee niin alkaa tulla juoksujakin, pirun kylmä siellä oli.
 
Viestejä
65
Jomalta olis ollut tänään kyllä otettavissa helposti pisteet, sen verran räpylä tärisi ja heitot meni harakoille, mut nyt meni sit tälleen. Johonkin hyytyi meno hyvän ekan jakson jälkeen.
 

LBC

Viestejä
3,703
Koplan takaa-ajo hyytyi viimeisessä vaiheessa kentällemenoihin, kun Mäxä, Pesu Ja Vartama kävivät peräjälkeen yrittämässä ja saivat aikaiseksi yhden palon. Vaihtoiko Mäentausta turhaan vaakamailaan?

JoMa pelasi rammalla joukkueellaan takuulla riittävästi. Kun kotareissakin annettiin yksi tasoitus, niin kolme juoksua on aika kova. Nokkala pelasi nähäkseni taas varman ulkopelin ja hoiteli miehen kotiin.
 
Viestejä
615
Onkohan eurot kohdistettu nyt järkevästi, kun kokoonpanon ulkopuolella tuulipuvuissa seisoskelee sellaisia pelimiehiä kuin Juha Korhonen ja Matti Saukko?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös