Supervuoro Verkkolehti »

KPL 2023

Viestejä
4,190
Kyllähän toi huominen matsi vähän jännittää. Toisaalta kahden edellisen pelin peliesitykset eivät vakuuttaneet, mutta pallo on pyöreä eikä tarvis voittaa kuin toinen näistä ja seiskapeli olis varmuudella Kouvolassa.

Eihän se optimia olisi välierien suhteen, mutta aika herkkua pesiksen kannalta jos sarja katkeaisi siinä ja tulis ainakin lippukassaan fyffeä, ehkä enemmän kuin mistään puolivälieristä ikinä tullut.
 
Viestejä
1,522
Kyllähän toi huominen matsi vähän jännittää.
Jep. Jos ennen viime kotipeliä oli jopa vähän runkosarjamaiset fiilikset pelistä ni nyt jännittää enemmän kun finaalit joskus. Siis katsojan näkövinkkelistä tietty.

Jännä nähdä huomisen kokoonpano. Helppo ois tuomita edellis pelistä Hämäläinen mutta toisaalta eipä hän ole saanut pelejä alle. Vartama alkoi jo saada juonesta kiinni sisällä, mutta toisaalta pallo poltteli ulkona 🤷🏼‍♂️
 
Viestejä
103
Jos fanit huutaa kolmea vastustajan pelaajan nimeä koko pelin, niin en kyllä sellaiseen ole törmännyt muiden joukkueiden fanien osalta. Ihan nähnytkin oon pelejä, en vain kuullut. Mut tapansa kullakin, olkoon tämä tässä.
Ilmeisesti olet käynyt katsomassa vain alasarjojen pelejä.... tämä nimien huutaminenhan on kuultavissa kaikilla Superin kentillä, eikä Mansenkaan kannattajat tee siitä poikkeusta.....miten se nyt sattuu Boxeri69 :ä ja muita manselaisa näin kuumottavan, että siitä pitää ihan KPL:n ketjuun tulla uhoamaan. Mansen ketjuunhan ei kukaan ulkopuolinen saa menna antamaan kommenntia....
 
Viestejä
281
Ajatusleikkinä (mihin homman en oikeasti ryhtyisi) jännä veto voisi olla vapauttaa Haimi pelinjohtajan tehtävistä ja laittaa Lammila viuhkaan. Olisi mielenkiintoista nähdä, rentoutuisiko Koplan peli vai sekoaisiko lopullisesti.
Tätähän taidettiin kokeilla Kiteellä ja ainekaan voittoja ei kertynyt aikaisempaa enempää. 😁
 

LBC

Viestejä
3,703
Hämäläiselle toivon ehjää ulkopeliä. Tämä on nyt toinen kerta kun Hämppy joutuu/pääsee pudotuspeleihin penkityksiltä, ja nyt vielä pitkältä sellaiselta ajatellen Koplan Superia. Ei oo helppo paikka koppariksi tulla.

Vartamallahan on sama juttu toisesta syystä ja samaa toivon sinne. Avainpaikkoja molemmat.
 
Viestejä
1,516
Tätähän taidettiin kokeilla Kiteellä ja ainekaan voittoja ei kertynyt aikaisempaa enempää.
Kuten aloitin viestini, heittoni Haimin vaihtamisesta kesken pudotuspelien oli ajatusleikki.

Käsitykseni on, että kesken kauden tehdyillä valmentajan vaihdoksilla saadaan vain harvoin pysyvämpää muutosta, mutta monesti nähdään muutaman pelin piristyminen, mikä juuri nyt houkuttelisi. Tässä Koplan tilanteessa peli voisi rentoutua mutta toki yhtä hyvin mennä lopullisesti sekaisin.

Kopla ei ole ollut mikään herkin joukkue antamaan potkuja. Marko Hovi antoi toiminnanjohtajana itselleen potkut pelinjohtajan toimesta. Hylkilä vapautettiin ensin loppukaudeksi ja sitten kokonaan. Muita pelinjohtajan vaihtamisia en Koplan historiaa muista.

Haimi on Koplan oma kasvatti, vaikka peliuransa muualla tekikin. Varmaa on, että Haimin potkut aiheuttaisivat "pahaa verta" ainakin osassa Koplayhteisöä pahaa mieltä, å voisi vaikuttaa toimintaan pitemmänkin ajan.

Viimeisenä tekijänä pidän Haimia edelleen kokonaisuutena kärkipään pelinjohtajana, vaikka olenkin arvostellut häntä sisäpelin osalta. Voi olla, että Kopla taas muutamien vuosien päästä kaipaa hänen palveluitaan, minkä takia siltoja ei kannata polttaa.
 
Viestejä
171
Hienosti Luoma sulatti Ruuskaa tänään. Vainion iso kiinniotto virhe ratkaisi pelin. Olisin väittänyt että ilman sitä homma olisi kääntynyt.
Manse oli aseeton kotiutuksissa kun tapin taakse ei mahdu mikään lyönti.
 
Viestejä
1,516
Nyt ei auttanut edes taika. Löin Mansen puolesta vetoa. Yleensä häviän kaikki vedot ja yritin ostaa pelin Koplalle. Kummallista. Ehkä onnenhaltija ei ottanut huomioon kireälinjaista kakkospesätuomaria!
 
Viestejä
1,516
Kode, jonka vahvuuksiin ei aina nuorempana kuulunut hyvä joukkuehengen luominen, laukoi joskus reilu vuosi kymmen takaperin, ettei Kopla voi voittaa, jos kakkosena pelaa Kapanen. Nyt tekisi mieli sanoa samaa Vartamasta, jolla kakkosvaihdot olivat tänään 2/8. Vartamalle itselleen annan tilanteen pitkälti anteeksi umpileikkaustauon vuoksi, mutta jonkun muun pitäisi tehdä johtopäätökset asiasta!
 
Viestejä
139
Kuinkahan huonosti Vartaman pitää pelata että lähtee kakkonen hihasta. Nyt tappaa käytännössä sisäpelin kokonaan. Eihän siihen hyviä vaihtoehtoja ole, mutta tämä on nyt nähty.

Vainio on ollut odotuksiin nähden erinomainen mutta vaikea on voittaa pitkää playoff-sarjaa tuolla lukkaripelillä.
 
Viestejä
70
Oliko siinä tämän vuoden viimeinen kotiottelu? No ei välttämättä, mutta kyllä jotain ennakkoluulonta ja radikaalia pitää tehdä launantain kokoonpanoon! Kun näitä kolmea viimeistä ottelua on seurannut niin ei huonoa Koplan kärjen lyöntipeliä voi selittää Mansen lukkarin hyvyydellä. Jos kärkimiesten kärkilyönti % on 33 ja 27 niin ei kannata lauantaina hakata päätä seinään. ( Vertailuna Mansen Tikkakoski 67, Myllyniemi 83 ja Huusko 80) Nyt kun ei ole enään luultavasti mitään hävittävää niin voisi yrittää laittamalla kärjen täysin uusiksi. 1 Pesu, 2 Kinnunen ja 3 Saukko tai Laine. Tommi jokeriksi ja Vartama kakkoskärkeen. Löytyykö Haimlta rohkeuttaa tehdä muutoksia ? Kun ilmeisesti hän vaihtaa seuraa niin ei tästä kokeilusta olisi hänellekään mitään haittaa, ja eipä jäisi uuteen seuraan mukana vietävää painolastia.
 
Viestejä
17
Nihkeältä näyttää Mäentaustan juoksukin, tämä selittää paljon miksi Vartama epäonnistuu numerolla kaksi. Olisiko aika viimeiseen peliin kokeilla ihan uutta kärkeä, esim. Vartama-Ruuska-Kinnunen tai Vartama-Kinnunen-Latvala. Tommille sitten kasi tai ysi hihaan ja pelataan vain yhdellä kärjellä.
 
Viestejä
4,190
Karsea ketutus päällä mutta jätkiä tuetaan kuitenkin loppuun asti. Jos tästä onnistuisi kääntämään sarjan voitoksi niin olisihan se toisaalta ihan euforiaa.

Mutta ensin pitää voittaa lauantaina ja napata kotietu takaisin. Uskon että nähdään vielä G7, vaikeimman kautta vaan.
Kuten niillä mainostauluillakin lukee, "Koplan kova vuosi".
 
Viestejä
9
Miksei voisi kokeilla peruutusta:
Mäentausta (1)
Kinnunen (2)
Latvala (3)
Vatu (4)
Vartama (5)
Laine (6)
Japi (7)
Vainio (8)
Hämäläinen(9)
Wahlsten (J)
Ruuska (J)
Saukko (J)

Pesu jäisi ulos, koska Ruuska nopeampi. Ulkopeliryhmitys ei juuri muuttuisi
 
Viestejä
3
Ykköstilanteen purkamisessa hakataan päätä seinään jatkuvasti pienillä, jotka ovat suoraan Mansen etupelaajien räpylässä. Lisäksi lähes aina näpy suunnataan niin, että kärkietenijä palaa ja lyöjä selviytyy ykköselle. Manse uhraa usein takaetenijän, jotta kärki saadaan kakkoselle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös