Supervuoro Verkkolehti »

KPL 2023

LBC

Viestejä
3,703
Kentällemeno vaikeaa, vaihdot vaikeaa... no kotiuttaminen ei ole ollut vaikeaa.

Lis
No on sekin.
 
Viestejä
276
Ei oo helepon näköstä koplalla. Noh, joskushan tämmösiä haastavampia pelejä sattuu, kun itsellä ei onnistu mikään ja vastustaja vaan suorittaa sen verran hyvin. Jospa ei tämmöinen trendi jatku, muuten tulee kohtuu haastavat pleijjarit. :censored:
 

LBC

Viestejä
3,703
Onko Vatun käsi kunnossa? Eskelinen(?) ja Alanen ovat kieltämättä nopeita, mutta tilanteet näyttivät kuitenkin siltä, että Luoma nuo normaalisti polttaa.

Tänään ei ole lyömällä lyöty oikeastaan yhtään juoksua.
 
Viestejä
11
Karmeaa katsottavaa tämänpäiväinen peli. Bragge on vienyt peliinvalmistavat 10-0 Haimiin nähden. Päättyykö tämänkin kausi suureen mahalaskuun viimekauden tapaan?
 
Viestejä
328
Kouvolassa peliä vuosien tauon jälkeen katsomassa ollut Taavetin koiratuttu laittoi huumorilla viestin, että nyky-joukkueelle sopisi Koplan sijasta lempinimeksi Kupla. Ihmetteli Taavetin mies viestissä myös sitä, miten lehdessä mainostettu 5000 katsojaa voi näyttää näin pieneltä määrältä.
 
Viestejä
1,420
Vatulle vois antaa paskasen räpylän tästä kaudesta.
Kultainen rypäle palkinto annetaan "Melkein parhaalle ulkopelaajalle".

Näitä voisi jakaa jokaisen Superin joukkueen yhdelle pelaajalle tämän kauden otteilla.
 
Viestejä
587
Jos jotain positiivista tämän päivän jälkeen pitää sanoa niin sentään muutkin samoista runkosarjasijoituksista kilpailevat kyykkäilevät.
Sama kopioida jutut vanhoista viesteistä. Sopiva vastustaja tämän päivän Koplalle puolivälieriin olisi Alajärveä vastaan neljään kolmostilanteeseen jäänyt Keki :)
 
Viestejä
364
Totta. Vainio on ihan hyvä peruslukkari, mutta ei KPL hänen kanssaan tule menestymään.
Valitettavasti jokainen vastustaja tietää tässä vaiheessa että käsi ja heittokäden nopeus ei vain riitä polttamaan takapesiltä. Sillä on hirvittävä etu jos vastustajan etenijä voi ottaa sen 0,5 - 1m enemmän kärkkymistä kuin huippulukkareita vastaan pelatessa.

Sikäli ei mitään pois Vainiolta siltä osin mitä hän on pystynyt tarjoamaan pöytään. Yli odotusten on menty selvästi, mutta top6 tasolle ei valitettavasti vielä riitä.

Sisäpelin osalta Koplan nippu huutaa kovasti Vartamaa takaisin tai lähinnä hänen nopeuttaan ja etenemistaitoja pesäväleillä. Nyt ei juuri tarvitse tehdä muuta kuin poimia Mäentausta pois ja tulee roima pudotus alaspäin.
 
Viestejä
1,165
Harmittaa, että Pyöriän Simo ja talkoolaiset yrittivät järjestää tänään kentälle tapahtumaa, mutta ensin satoi koko päivän vettä ja sitten joukkue kiitti kauden huonoimmalla esityksellä.

Turha tästä on Haimiakaan liikaa syyttää, koska ei pelinjohtajalla ole mitään tehtävissä, kun joukkue suorittaa tuolla tasolla. Ensimmäisellä jaksolla jokainen merkattu lyönti tuntui olevan laiton ja tällä kertaa syynä ei ollut edes Alanen vaan täysin luokattomat suoritukset.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös