Supervuoro Verkkolehti »

KPL 2022

Viestejä
34
Ihan perussyöttöähän tuo on ollut niiden vapaiden jälkeen. Tuo on superin pelaajille kuin syömään kutsuisi kun tulee puolitoistametristä nostelua.
Toivotaan että saa pään kasaan jaksotauolla, ja on eka kerta kun tuollaista epävarmuutta nähnyt Kivipellon koplavuosina.
 
Viestejä
4,175
Olipas se outo jakso Kivipellolle.

Alavudella KPL 2 näemmä dominoi aika railakkaasti niin voipahan kääntää kanavaa jos ei meininki parane.
 
Viestejä
67
No eipä ollut huimaa peliä kummallakaan ekalla vuorolla. Ikävä vaan että Koplan täytyi olla se huonompi. Kyllä siinä sydän vähän ponnahti epäonnisissa kotipesätilanteissa. Ekan jakson perusteella ei tarvitsisi palkita ketään, mutta toisella jaksolla uuudet kujeet ja toivottavasti jaksovoitto.
 
Viestejä
1,500
Kuvailisin Koplan peliä jotenkin hermostuneeksi. Ehkä tsempattu liikaa ja lataus menee yli. Monella pelaajalla Janne lisäksi paljon pikkuvirheitä, joista suurin osa menee luokkaan sellaista sattuu. Niin sattuukin, mutta ei saa sattua noin monta putkeen, jos meinaa pelata Vimpeliä vastaan voitosta. Toisaalta eipä esim Vimpelin neljännestä sisävuorosta jää lapsille kerrottavaa...
 
Viestejä
3,533
Veto olisi ollut voitettavissa ihan normisuorituksella. Heti alusta asti näki, ettei tänään kulje. Nyt ei kulkenut sisällä eikä ulkona. Kivipellolla on ollut jo pitkään vaikeuksia nollatilanteessa ja nyt tuli kolme väärää samalle lyöjälle ja juoksu. Heitotkin lipsuvat. Huonointa Jannea, mitä olen nähnyt. Sisällä koko joukkue teki huonoja suorituksia, mm. tyhmiä ykköspaloja. Ihan kuin koko joukkue olisi jonkinlaisessa paniikissa. Saa nähdä, mitä Haimi saa tauolla aikaan.
 
Viestejä
34
Nyt kun Latvala ja Hacklin pois, ja Kivipelto titityy, niin Nikkasta ei voisi oikein käyttää vaihtotilanteeseen. Eli Nokkalan pitäisi saada edes yksi etutilanne ratkottua, niin alkaisi peli rullata, ehkä.

Veto ei ole kummoinen, muttei tarvitsekaan tällä hetkellä.
 
Viestejä
1,500
Meriläisellä on ennenkin ollut vähän on/off peliä. Tänään vaikuttaisi tulevan off peli. Samaan aikaan Hakki pelaa IPV:ssä 100% peliä... Mutta kuka näitä etukäteen tietää...
 
Viestejä
72
Minähän jo olen aikaisemmin kirjoittanut, että Meriläinen ei ole huippujoukkuueen jokeri. Miksi Hakki Imatralla ja Meriläistä roikutetaan täällä. Onneksi ei enää ensi kaudella nähdä.
 
Viestejä
3,533
Haimi ei sitten keksinyt tauolla mitään toimivaa. Kokonaista 6 kolmostilannetta...Yleisöä melkein 2 000. Saivat nähdä surkean ottelun.
 
Viestejä
3,533
Se on Elias lautasella seuraavassa pelissä.... 😎
Tuskin, mutta sitä seuraavassa voi jo olla. Ei Jannea voi yhden matsin perusteella hyllyttää. Se olisi jo sensaatio ja aivan väärin. On niitä huippupelejä ollut vastapainona useita, useita kymmeniä. Toivottavasti Janne saa tästä virtaa. Tilanne pitää osata käsitellä oikein joukkueen sisällä. Yksi tapa nähtiin jo ottelussa, kun Vedon vääräksi huutaman ja oikeaksi tuomitun tolpan jälkeen Kopla tuuletti ja antoi näin Jannelle tukea.
 
Viestejä
1,500
Tämä peli pitää unohtaa nopeasti. Joitakin upeita yksilösuorituksia (kuten vaikkapa Hämäläisen hieno polttoheitto) lukuun ottamatta mikään ei toiminut. Ulkopelissä tapahtui liikaa pikkuvirheitä. Sisäpelissä oikeastaan ainoa valonpilkku oli se, että KPL ei tainut tehdä yhtään varsinaista kopinnostopaloa :) Ei Vimpelin pelikään mitään kovin ihmeellistä ollut, mutta tällä kertaa se riitti helposti voittoon.

Toiveita:
-Kivipellolta vain yksittäinen ohipeli ja ensi peliin normaalissa vedossa.
-Latvala takaisin sairastuvalta.

En tiedä, pitäisikö varmuuden vuoksi ottaa seuraavaan peliin Pitkänen Meriläisen tilalle jokeriksi.
 
Viestejä
4,175
Eliaksella on hyvä draivi päällä ykkösessä niin antaa nauttia. Pojat veti puhtaan 2-0 voiton.

Edustus saa avata omat solmunsa jos haluaa taistella mestaruudesta, ei huippulukkaria laiteta yhden huonon pelin takia vaihtoon koska sillä voi olla paljon suurempia vaikutuksia kuin muutama sarjapiste.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös