Supervuoro Verkkolehti »

KoU - Ankkurit, putoamiskarsinta 2023

OTTELUSARJAN VOITTAJA?

  • KoU

    Ääniä: 15 39.5%
  • Ankkurit

    Ääniä: 23 60.5%

  • Äänestäjiä
    38
  • Poll closed .
Viestejä
141
Yksi pelin mielenkiintoinen tapahtuma oli ekan jakson loppu. Itse katsoin että kolmosvahdin jalka oli juuri ja juuri pesässä kiinnioton aikana, mutta välittömästi sen perään horjahti sieltä ulos.

Olin samaa mieltä tuomareiden kanssa, mutta ymmärrän kalabaliikin.
 
Viestejä
29
Yksi pelin mielenkiintoinen tapahtuma oli ekan jakson loppu. Itse katsoin että kolmosvahdin jalka oli juuri ja juuri pesässä kiinnioton aikana, mutta välittömästi sen perään horjahti sieltä ulos.

Olin samaa mieltä tuomareiden kanssa, mutta ymmärrän kalabaliikin.
Kolmostuomari joka oli lähimpänä näytti heti ettei jalka ollut pesässä... tiukka tilanne oli toki. Ja olihan päätuomari toki myös aika lähellä.
 
Viestejä
4,777








Ankkureilla ei muutoksia kokoonpanossa. Kossulla Suvisalmi numerolla 3 ja Jakobsson numerolla 6. Edellisessä pelissä jo toisella jaksolla Kortteenperä pelasi numerolla 2.
 
Viestejä
16
Kuusisto kertoo lehdistössä miten tämä oli heidän paras peli tässä sarjassa.
Jaatinen puolestaan toteaa, että tämä ei ollut heidän paras peli tässä sarjassa.
Silti Ankkurit voittaa pelin. Lauantaina taitaa olla Koskenkorva tuho?

Ps. Tuohisaari, sen jälkeen kun tulit takaisin seuraan ollaan pelattu näitä pelejä. Missähän vika? Kapteeni vaihtoon ykkösen puolella ens kaudella?
 
Viestejä
55
Se olis sitten molemmilla joukkueilla Ankkurit ja Kossu edessä elämän ja kuoleman ottelu lähtökohdin 50 / 50 % jossa pelin jälkeen toinen juhlii ja toinen kokee julman , karun ja raakan kohtalon syöksyen alasarjojen syövereihin jossa jopa seuran kohtalo ja elämä saattaa olla vaakalaudalla uhattuna pesiksen osalta esimerkkejä on Vähäkyrö ja Laukaa jne. miesten puolelta sarjasta tippumisen osalta !
Ei mitään paineita eihän ? mutta molemmilla ehdoton pakko voittaa rystyset valkeina mailasta puristaen ja virheitä ei saa tehdä yhtään jos meinaa selvitä hengissä voittaen.
Kovat on panokset pelaajien ja seurojen tulevaisuuden suhteen mutta parempi voittaa tämän henkiinjäämis taistelun !
Pelin viimeinen vuoropari tai superi tulee päättymään kolmeen kylmään kuolemaan jommallekummalle jos ei kotareihin mennä !
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
11,863
jossa pelin jälkeen toinen juhlii ja toinen kokee julman , karun ja raakan kohtalon syöksyen alasarjojen syövereihin jossa jopa seuran kohtalo ja elämä saattaa olla vaakalaudalla uhattuna pesiksen osalta esimerkkejä on Vähäkyrö ja Laukaa jne. miesten puolelta sarjasta tippumisen osalta !
Toisenlaisia esimerkkejä KeKi, KaMa, HP, ViVekin taisi olla tuossa viime vuosituhannella, IPV:kin teki paluu. Jos seuralla on rakenteet kunnossa ja taloutta on hoidettu edes suunnilleen sinnepäin niin ei putoaminen välttämättä mikään kuolonsuudelma seuralle ole.
 
Viestejä
1,483
Kopla kävi korpivaelluksellaan Suomarissa saakka, ja on vuosia ollut Superin kärkipään seuroja, joten kyllä nousu on mahdollinen. Toisaalta putoamisen merkitystä ei kannata vähätellä, jos seuran tilanne on ollut jo ennen putoamista muiltakin osin "kiikun kaakun", niin putoaminen voi olla se viimeinen niitti, joka lopettaa seuran pyristelyt joko kokonaan tai ainakin työntää seuraan syvälle alasarjoihin. Mieleen tulee vaikkapa seurat Vaasan Maila, Muhoksen Pallosalamat, Ulvilan pesäveikot, Järvenpään Pesis, Haapajärven Pesäkiilat, Riihimäen Pallonlyöjät tässä vain muutamia seuroja mainitakseni.
 

LBC

Viestejä
3,663
Sinänsä nuo:
Vaasan Maila, Muhoksen Pallosalamat, Ulvilan pesäveikot, Järvenpään Pesis, Haapajärven Pesäkiilat, Riihimäen Pallonlyöjä
Ovat ehkä Ulvilaa lukuunottamatta aika lyhyitä visiittejä tehneitä ja eiks lokkiparvi pelannut viimeisen putoamisenkin jälkeen Ykköspesistä viime vuosiin asti. Jyväskylän Kiri kävi aika pitkän tovin suomarissa, nyt taas näyttää paremmalta.

Ja pisin korpivaellus taitaa olla Sotkamon Jymyllä.
 
Viestejä
418
Onnittelut Ankkureille ottelusarjan voitosta! Nyt vaan ykköspesiksen kakkosta (Kama tai HP) vastaan taistelemaan sarjapaikasta.

Tässä sarjassa nähtiin selvästi mikä on laadukkaan juniorityön ja sen tuoman omien kasvattien, joukkuehengen ja yhteispelin merkitys: henki voi voittaa materian.

Tässä otteluparissa nähtiin myös lukkarin ja syöttelijän ero ja lukkarin merkitys pesisjoukkueelle. AA:n Iivonen vei Kossun kaarta ja lyöjiä oikein huolella ainakin jokaisessa voitto-ottelussa.

Kossun pelinjohtaja vaihtoi ensimmäisessä pelissä lukkariksi Suvisalmen Vuollon tilalle. Suvisalmi joutui todella kovaan paikkaan kun ei ole syötellyt koko kesänä. Siksi ihmetyttää suuresti pelinjohtaja Kuusiston lukkarivalinta. Muutenkaan Kuusisto ei saanut esim. lyöntijärjestystä vakiinnutettua koko kesänä.
 
Viestejä
229
Sarjapaikan ratkaiseva virhe vaihtaa lukkaria. Järkyttävää. Vuollo olis ollu parempi.
Mikä tuossa vaihdossa oli syynä?
Eikös Ankkuritkin alkukaudesta vetänyt kahden lukkarin taktiikalla mikä siinäkään lienee ollut syynä, mutta nyt on tainnut sentään löytyä ykköslukkari.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös