Supervuoro Verkkolehti »

KoU - Ankkurit, putoamiskarsinta 2023

OTTELUSARJAN VOITTAJA?

  • KoU

    Ääniä: 15 39.5%
  • Ankkurit

    Ääniä: 23 60.5%

  • Äänestäjiä
    38
  • Poll closed .
Viestejä
4,786
Ke 16.8.2023 klo 17:30 Koskenkorvan Urheilijat - Alajärven Ankkurit
La 19.8.2023 klo 15:00 Alajärven Ankkurit - Koskenkorvan Urheilijat
Su 20.8.2023 klo 17:00 Koskenkorvan Urheilijat - Alajärven Ankkurit
Ke 23.8.2023 klo 17:30 Alajärven Ankkurit - Koskenkorvan Urheilijat (tarvittaessa)
La 26.8.2023 klo 17:00 Koskenkorvan Urheilijat - Alajärven Ankkurit (tarvittaessa)

Kauden kohtaamiset
21.5.2023 KoU - Ankkurit 2-1 k (1 - 0, 5 - 6, 0 - 0, 8 - 6)
30.6.2023 Ankkurit - KoU 2-1 s (4 - 3, 4 - 6, 1 - 0)

Tulossa kiihkeät Etelä-Pohjanmaan paikallispelit sarjapaikasta. Ottelusarjan häviäjä tippuu Ykköspesikseen ja voittajalla pelit vielä jatkuu Ykköspesiksen kakkosta vastaan. Kossu hankki vielä ennen siirtorajan umpeutumista kokeneet Superpesispelaajat Teemu Isokedon ja Tuomo Lönnmarkin Vimpelistä. Vastakkain sarjanousija ja kokeneemmat Superpesispelaajat. Kumpi voittaa, kokemus vai nuoruus? Kossu ehkä omasta mielestäni kotiedun verran suosikki. Aikaisemmat kauden pelit olivat tasaisia ja ne olisivat voineet kääntyä kummalle vain.

Ankkurit laittaa fanibussin ensimmäiseen peliin.


 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
16
Näin ulkopuolisena, kun tätä sarjaa tulen seuraamaan, niin Ankkurit vie.
Koskenkorvan pää ei tule kestämään tätä touhua ollenkaan.
Ja mitä Koskenkorvan joukkueen sisältä on tullut ilmoille, niin Isokedon ja Lönnmarkin mukaan tulo joukkueeseen on aiheuttanut sisäisesti hyvinkin paljon eri puraa. Varsinkin Isokedon asenteen vuoksi. Ja tämä on vaikuttanut joukkueen henkeen huiman paljon.
Ankkureilla ei ole mitään hävittävää. Jokainen pelaa seuralle ja joukkueelle kovalla asenteella. Joukkue on pysynyt joukkueena koko kauden, vaikka kausi on ollut raskas.
Koskenkorvalla seura on painanut paniikki nappulaa ja ottanut kaksi veteraania, joista toinen sekoittaa pakkaa liian paljon. Ja tämä seurajohdon ratkaisu voi olla todella huono veto. Varsinkin jos kuuntelee joukkueen sisältä tulevia fiiliksiä asian suhteen.
No aika näyttää….. Tiukka sarja tulee. Sääliä ei tunneta kentällä eikä katsomossa. Paras voittakoon tämän sarjan!
 
Viestejä
250
Koskenkorvalla seura on painanut paniikki nappulaa ja ottanut kaksi veteraania, joista toinen sekoittaa pakkaa liian paljon. Ja tämä seurajohdon ratkaisu voi olla todella huono veto. Varsinkin jos kuuntelee joukkueen sisältä tulevia fiiliksiä asian suhteen.
Ei käy kieltäminen etteikö kaikki joukkueensa kanssatovereista tai muu väki pesäpallopiireissä joukkueineen olisivat tykänneet kahden kokeneen konnan värväämisestä pelaavaan kokoonpanoon juuri ennen siirtorajan umpeutumista. Kossulta kuitenkin totuttu ratkaisu, mikä ei tullut ollenkaan yllätyksenä. Sen sijaan Huotarin kutsuminen lainalta Jymyyn takaisin tai Kettusen kutsu Manseen viime kauden lopulla on vielä pahempi "ryöväys" altavastaajan permanentista vekeen. Molemmat kiistatta sillä hetkellä tärkeimpiä palasia Kossulle ennenkö lähtivät. Miten se vaikuttaa joukkueen ilmapiiriin kun paras pelaaja lähtee pois yhtäkkiä kun pleijareihin ei olekaan enää mitään asiaa tai matka on karsintoihin? Mikä on tällöin joukkuetovereiden reaktio?

Kossun kopparipari on elänyt tälläkin kaudella. Siellä on käynyt kokeilemassa Rauhalaa, Viljasta, Takalaa. Rantamäellä ollut loukkia. Minusta Isoketoa parempaa ei tuohon olisi enää voinut toivoakaan loppukauden ajaksi. Menee vielä keulana kärkenä loistavasti kentälle. Lönni taas tuli Huotarin tilalle. Hieno peliliike ja kunnia asia kokeneelta etukentän mieheltä päästä paikkaamaan nuorta nälkäistä etumiestä, joka "varastettiin" Jymyn toimesta tuosta noin vain joukkueesta kesken kaiken pois. Toki varmaan pakon edessä, mutta kuitenkin. Kossulla on oikeus samanlaiseen. Joukkueurheilu voi olla kovaa ja paras pelikaveri voikin yhtäkkiä siirtyä ihan toiselle puolelle maata pelaamaan.
 
Viestejä
2,861
Äänestys prosentti ylhäällä on aikalailla jakautunut tasan. Eli tuosta voisi päätellä tiukka sarja tiedossa. Ankkureilla ratkaiseva on tuo kotiutus. Koko kauden ollu liikaa Juho Ihamäen varassa, nyt pitäis muillekin saada tilannetta Etula, L Ihamäki, Iivarinen Jne. Ykköskärki varmasti tekee ankkureilla tillanetta mutta entä kakkoskärki.

Kossulla Kortelainen ja Pelkonen ovat kyllä hyviä lyömään miestä kotia, mutta jos peilaa viimeisiä pelejä nii antavat kyllä tasoitusta ankkureille kun ei oo möröt onnistunut. Ankkureita vastaan jos onnistuvat ja mielenkiintoista saako Kossu pelin kulkemaan, kun viimeiset pelit ollu aika aneemisia.

Ja miten molempien Takanen kestää kaikissa otteluissa. Se selvää kumpi putoaa nii iso pettymys se on molemmille. Toki se kumpi voittaa nii vielä on yks karsinta peli jäljellä.

Lupailee varmasti draaman kaarta tähän sarjaan. Runkosarja ei mennyt varmasti kuten piti molemmilla, joten nyt on mahdollisuus huuhtoa pettymys pois.
 
Viestejä
280
Spekuloin vielä hieman lisää aihetta. Kokonaisvaltaisesti näen Kossun materiaalin vahvempana kuin Ankkurien. Pelinjohto kääntyy myös niukasti Kossun hyväksi. Ongelmaksi tässä Kossun kannalta tässä tulee se, että Alajärvi on läpi kauden tehnyt hyviä tilannemääriä pompun kautta ja molemmilla kentillä pomppu nousee. Koskenkorvan ulkokenttä ei ole myöskään hirveän timanttinen, joten Alajärvi on kykeneväinen tekemään juoksuja hyvätkin määrät Kossun kentästä. Sarja kuulostaa kyllä juoksunlyöntikilpailulle ja tässä sarjassa nähdään paljon juoksuja.
 
Viestejä
103
Näin ikkään alkoi korvahärkä rajusti puskemaan loppua kohden. Hyvin varmasti pihisee ja potkii hiekkaa kehässään sarjan loppuun asti. Tonight taas nähtiin että keltasinipaidoille ainoa oikea sarjaporras löytyy yhtä alempaa. Hyvä kakku vai paha kakku? Sitä se on vuodesta toiseen.
 
Viestejä
460
Mikä se oli muuten se huuto mistä tuomarit pisti eka jaksolla hetkeksi pelin poikki ja kuulutus oli luokkaa ”älkää pyrkikö huudoilla vaikuttamaan pelin kulkuun” tms
Oliko se joku tuomarille huuto tms, mikään väärä huuto tai muuta se ei ollut
 
Viestejä
103
Kerran kaksi peli poikki kesken Kossun sisävuoron. Huudoista tai niiden kohteesta ei tarkempaa tietoa. Olisiko ollut jotain törkyhuutoja tai pelin kulkuun vaikuttavia huutoja. Kossun anniskelukatsomossa Ankkurien kannattaja huutelemassa täysin penkin alle, saaden pelin jopa poikki??

Tuomarilla on oikeus pelin keskeytykseen jos katsomosta kuuluu kentälle jotain sääntöjen vastaista. Joka tapauksessa saapi etenijät ylimääräistä levähdysaikaa ylimääräisistä pausseista. Kaaripeli kiittää ja etenijät ennen kaikkea.
 
Viestejä
296
Kossulla aika jännä tilanne. Koko kauden Hakomäki ja Vuollo ovat kilpaileet ykköslukkarin paikasta Suvisalmen ollessa lainassa Kankaanpäässä pelaten linjassa. Nyt pudotuspeleihin laitetaan Suvisalmi syöttämään! Ei sen puoleen kyllä Kossun kotiutusosasto on niin vahva ettei lukkaritilanne Kossun suosikkiasemaa hetkauta.
 
Viestejä
418
Kyllä AA:n lukkari Elmeri Iivonen vei Kossun lyöjiä ja kaarta oikein huolella tänään. Valtavaa paalua, inhottavaa matalaa ja pikkuväärää. Taisi ottaa toistakymmentä kärpästä kossun etenijöistä. Kerrassaan mahtavaa lukkaripeliä ja dominointia!

Palkintoraati ei kyllä ollut ajan tasalla. Ottelun ykköspalkinto olisi ehdottomasti kuulunut Iivoselle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös