Supervuoro Verkkolehti »

Koskenkorvan Urheilijat 2023

Viestejä
46
25-vuotisen superhistoriansa toiseksi huonoin kausi tähän asti Kossulla. Ja ensimmäinen kerta, kun joutuu heti uudestaan karsimaan. Eli voi sanoa, että kyseessä on selkeä epäonnistuminen.

Viime vuonna karsinnoissa oli vastassa 7 pisteen Kama juoksusuhteella 99-332. Kossun vastaava oli 22 pinnaa ja 158-275.

Tällä kertaa vastassa tuplat Kamaa enemmän pisteitä kasaan saanut Ankkurit juoksusuhteella 129-284 kun Kossulla pinnat 20 ja suhde 158-278. Kossu siis suunnilleen samalla tasolla kuin viime vuonna, mutta nälkäinen Ankkurit selvästi pahempi vastus kuin Kama.

Kossu on nyt pelannut viime pelit sen verran heikosti, oikeastaan yli kuukauden ajan, että taitaa päivän kunto ratkaista tän sarjan pelit. Ankkurit lähtee ehkä pienenä ennakkosuosikkina tähän sarjaan, koska se on pelannut viime aikoina paremmin kuin Kossu. Kossun alisuorittamista on enää vaikea laskea Kossulle plussaksi tähän sarjaan, koska tosiaan yli puolet kaudesta meni sillä moodilla ja jäi päälle. Nyt päästään sitten puristamaan mailaa ihan tosissaan. Pään pitää nyt kestää erityisesti jokeriosastolla, koska sen varassahan Kossu tässä sarjassa on eli sieltä tulee se mahdollinen ero Ankkureihin.
 
Viestejä
29
Joo... eipä olisi uskonu alkukauden perusteella että karsinnat taas kutsuu.
Toivottavasti kuitenki löytyy porukkaa kannustamaan karsinta peleihin, koska alajärven joukkueella niitä kuitenki piisaa.
Jonkin piristys ruiskeen tuo porukka tarvitsisi, jotenkin niin flegmaattista pelaaminen nykyisin, esim. palautus heitot.
Vuollon syöttöliike oli ainakin sotkamo pelissä nopeutunut, siitä peukku :) .
Lukkarin valinta karsintapeleihin voi olla vaikea.
 
Viestejä
496
No ei ole ollenkaan varmaa. Kossulla helpompi loppuohjelma, ja selvästi Imatran tasoa nostaneet lainapelaajat poistuvat rosterista viimeistään huomisen jälkeen. En tiedä mikä eilen meni pieleen, mutta olihan Kossulta surkea peli sisällä ja umpisurkea ulkona. Valehtelematta avititte reilusti ainakin kymmenessä juoksussa. Kisa karsinnoista on ihan elossa vielä.
Niin oliko se varmaa vai ei? Viikkoja ennen karsintoja tiedettiin, että kossu sielä tulee olemaan. Toiset tietää ja toiset ei.
 
Viestejä
28
No kattotaan tuo Lönni pelin jälkeen. Sanoisin että halutessaan pelaisi vielä vedossakkin. Tämä tuli ihan mutulla, mutta varmaa on se että superin tasoinen pelaaja on kyseessä…ja kovasti
 
Viestejä
46
Kossulle ensimmäinen kiinnitys, vaikka meni tiukille. Alajärvi päästettiin peliin mukaan omilla virheillä ja voittoakin tarjottiin oikein huolella. Jokeriosasto ratkaisi tiukassa paikassa ja kaksi muuta avainpelaajaa Kortteenperä ja jo viime kaudella useasti kehumani Suvisalmi, joka on Kossun lukkariksi paras valinta. Oli jo viime kaudella, kuten olen täälläkin kirjoittanut. Isoketo osoittautui nytkin hyväksi hankinnaksi.
 
Viestejä
46
Aikamoinen ottelu. Tuohisaari pelasti tiikerisyöksyllä monttupallon neljännen tasoittavalla lopussa ja koko Kossun sillä. Ulkona Kossulta hyvää peliä ja Suvisalmen antama vapaa oli työtapaturma, kun lähti heittelemään liian matalaa ja sitten alkoi jännittää. Kokosi loistavasti itsensä ja heitti vielä muutaman paalunkin vaparin jälkeen. Ekalla jaksolla Alajärven tasoittavan juoksun kolmostilanne syntyi Suvisalmen yliheitosta kolmoselle. Mutta ottaen huomioon, mihin paikkaan Suvisalmi on heitetty putan ääreen, arvosana tähän asti silti hyvä ja mailan varressa myös. Hän on voittava lukkari kuitenkin ja osaa sytyttää porukkaa. Suurin ongelma kossulla nyt jokeriosastolla. Todella hämmentävä sulaminen alkukaudesta tapahtunut. Josko nyt olis pohjakosketus nähty ja koko porukka saanut vähän lisää itseluottamusta. Lönni ollut ulkona hyvä ja Isoketo sekä ulkona että sisällä. Ilman Isoketoa oltaisiin lirissä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös