Supervuoro Verkkolehti »

Koskenkorvan Urheilijat 2023

Viestejä
328
Kossu on yleisönkannatukseltaan valitettavasti superpesiksen irvikuva . Ulkopuolisen on vaikea käsittää, kuinka perinteisellä ja aikoinaan hyvin menestyksekkäällä Ilmajoella miesten superin ottelu vetää 362 katsojaa. Tänäänkin naisten peleissä Raumalla (606) ja Haminalla (868) oli paljon enemmän katsojia. Seuraa ei tietenkään voi pudottaa sarjasta olemattoman yleisönkannatuksen vuoksi, mutta syvän huolen aiheen Kossun minilukemat antavat koko lajin vetovoimasta jussipaitojen maakunnassa.
 
Viestejä
103
Mitä helevettiä tuol Kossus oikein tapahtunu ku yleisöä reilu 300 ?
Sehä on katastrofi superpesikselle ja kossulle !!!!!!
Sää mitä parhain ja kovan luokan joukkue vastas jopa voittivat joman niin yleisömäärä surkea , nyt vaatii jo parempaa selitystä !!!!!!!!
 
Viestejä
295
Mitä helevettiä tuol Kossus oikein tapahtunu ku yleisöä reilu 300 ?
Sehä on katastrofi superpesikselle ja kossulle !!!!!!
Sää mitä parhain ja kovan luokan joukkue vastas jopa voittivat joman niin yleisömäärä surkea , nyt vaatii jo parempaa selitystä !!!!!!!!
JoMa operoi sarjan suurimalla budjetilla, mutta ainakaan eilen se ei pelissä näkynyt. Kortelainenkin jätti kollegansa Toivolan täysin varjoonsa. Pelillisesti ei Kossua pystytä sarjasta pudottamaan, olkoon sitten yleisöä vaikka kuinka vähän. Kossulle, jos kelle, sitä toivoo voitollisia pelejä. Se on se tie, joka tuo yleisön takaisin katsomoon.
 
Viestejä
3
Mahtavaa Kossu !! Kertakaikkiaan upea voitto Jomasta. Siinä henki voitti materian.Koko joukkue pelas ulkona aivan
erinomaisesti nimekästä vastustajaa vastaan jos joku nimi pitää nostaa esille ulkopelistä niin kyllä se oli Lauri Vuollo.Sisällä tietysti Köli oli kentän kingi.Ei Joma huonosti pelannut, ei tullut takki auki ,Kossu oli vain nyt rautaa.Kauhiasti sitten itketään
kun oli niin vähä katsojia , korvaako laatu määrän ? tunnelma oli huippuhyvä niinkuin on ollut kaikissa Kossun kotipeleissä.
Sitäpaitsi Kossu ei laita lapinlisää näihin katsoja määriin , sitä voi jokainen noin silmämääräisesti laskeskella omalla kotikentällä paljonko oikiasti on katsojia eikä lukia tekstiteeveestä.
 
Viestejä
29
Tuosta yleisömääristä, niin no tässähän on muutama huonompi vuosi välissä jolloin kossun peli on ollut oikeesti kyllä huonoa... viime kaudella esim. Kettunen päästettiin pois ja taas karsinnat kutsu. Varmaan katsojien suuntaan jotka ei miettinyt taloudellisia puolia toiminta vaikutti erikoiselle.
Uskoisin nyt kun jonkinlaista ryhtiliikettä on tullut niin yleisökin alkaa palaamaan katsomoihin, ainakin minä pyrin pääsemään.
(tiedän termit parastapaikan päällä ja huonoina hetkinä joukkuetta pitää tukea) mutta se ruutu :)

Mutta tälle vuodelle joukkue uudistu niin paljon ja pelinjohto vaihtui ja veikkasin positiivisimmaksi yllätykseksi joukkuetta, eikä ainakaan vielä ole tarvinu suuresti pettyä. Näköjään hyvänä päivänä miltä hyvänsä joukkueelta voi saada jaksovoittoja.
 
Viestejä
19
Voisi Kossu myös miettiä, pitäisikö noille lippujen hinnoille tehdä jotain. Halvemmalla pääset katsomaan kärkisijoista pelaavien Jussittarien pelejä.

En toki tiedä jättääkö kukaan oikeasti tulematta peliin 15€ lipun takia, mutta luulisi että 10€ lippu madaltaisi kynnystä huomattavasti.
 
Viestejä
46
Viime kauden touhun takia yleisö varmasti odottaa nyt normaalia pitempään näyttöjä seuralta ja joukkueelta. Alkukausihan on ollut lupaava kossulla monta kertaa aiemminkin, mutta harvoin on viime vuosina kuitenkaan pleijareihin päästy. Ja kun pleijareihin on joskus päästy, voittoprosentti lienee viimeisen noin 20 vuoden aikana superin heikoin (Olen tämän joskus laskenutkin). Ei tämän kaiken jälkeen pidä ihmetellä yleisön reaktiota. Kossun pitää nyt vaan itse näyttää olevansa yleisön ja lipun hinnan arvoinen. (Eikä muuten kannata ainakaan nostella lipun hintaa kuten ennen ja luulla liikoja sekä aliarvioida ihmisiä.) Jymyjussit-tappio myös karulla tavalla näytti, ettei yleisöryntäyksen aika taida vielä olla. Mutta nyt on hyvä, että kestovempat kiertolaiset on saatu sentään joukkueesta sivuun ja rohkeita ja terveitä poikia riviin sekä kova valmennus ja pelinjohto. Samoin hyvä, että esim. Ollista luovuttiin. Pitkässä juoksussa tarvitaan urheilullisempaa porukkaa eikä muutenkaan yhden lyönnin osaajia. Siksi toivon sinne porukkaan myös Suvisalmea, joka on luottamuksen arvoinen. Jos meinaan Sotkamon pojat pärjää Kossussa, heidäthän varmaan ongitaan pois Jymyyn kesken kauden tai viimeistään ensi kaudella eli tämä yhteistyö on ehkä vähän niin ja näin. Lupaavaa siis on, mutta yleisön kritiikki on täysin perusteltua eikä vielä voida olla tyytyväisiä.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,073
Mikä on Antti Kuusiston mielestä Nelimarkan leipomon paras tuote? Entä minkä taidon hän olisi pelaajaurallaan halunnut oppia paremmin? Näihin ja moniin (48:aan) muihin kysymyksiin vastauksen tarjoaa Supervuoron 50 kysymystä Antti Kuusistolle.

 
Viestejä
14
Minkälaisen sopimuksen Takala on tehnyt? Pelistä toiseen sekä sisällä että ulkona todella huonoa suorittamista.. Kuusisto vaihtoon
 
Viestejä
4,777
Minkälaisen sopimuksen Takala on tehnyt? Pelistä toiseen sekä sisällä että ulkona todella huonoa suorittamista.. Kuusisto vaihtoon
Takalan sopimus on tämän kesän voimassa.


Kuusiston sopimus 2024 sisältäen option 2025.

 
Viestejä
623
Erikoista tämä lukkari peluutus kun ykköskorin lukkari seisoo jokeripaita päällä ja kakkos tai kolmoskorin lukkari syöttää
Ei se Hakomäki nyt kuitenkaan ihan ykköskoriin taida kuulua, kun jotkut määrittelee sinne vain Alasen ja Komulaisen ja Puhtimäki ja Kinnunen putoavat jo kakkoskoriin. 😅

Mahdollisesti tällä ratkaisulla pyritään maksimoimaan Hakomäen tarjoama hyöty sisäpeliin. Ei Vuollon ja Hakomäen tasossakaan mitään kummoista eroa taida olla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös