Supervuoro Verkkolehti »

Koskenkorvan Urheilijat 2017

tä?

Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

Jepulis sanoi:
Ja se iso suomalaisten joukko joka rannikolla asuu ja vierailee tuohon aikaa löytää varmasti otteluun!
Paljonko veikkaat Imatran ja Sotkamon välisen ottelun yleisömääräksi? 50? 100?
 
Viestejä
2,661
Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

Jepulis sanoi:
Mikäli Koskenkorva ja vaikka JymyJussit veisivät kotiottelunsa Espanjaan niin se ei tosiaankaan olisi paikallisottelu! Sinne vietäisiin ihan joku muu peli. Ei Imatrankaan mielessä varmastikaan ollut Kitee tai Kopla-ottelun vienti.

Näinpä. Tosin ei täällä susirajalla mitään todellisia paikallispelejä edes ole Etelä-Pohjanmaan merkityksessä. Toki moni haluaisi nähdä juurikin Sotkamon Ukonniemessä, mutta onhan joukkueiden tasoero niin suuri, että tuskin tuo peli suurta nautintoa kotiyleisölle tarjoaisi. Keräisikö se sitten enemmän yleisöä Ukonniemessä kuin Complejo Polideportivo Municipal Elolalla, mene ja tiedä. Kyllä ne IPV:n kannalta isot pelit pelataan kuitenkin ihan muita joukkueita vastaan.

Kaptah sanoi:
Minä pitäisin lähinnä yleisön pettämisenä jos Kossu pelaisi kotiottelunsa JymyJusseja vastaan huhtikuussa jossakin Espanjassa. Kyllähän ne ottelut ovat sitä kesän kuuminta hottia pohjalaiselle pesisyleisölle.

Ainahan se on enemmän tai vähemmän petturuutta viedä otteluita vieraille paikkakunnille oman kotistadionin sijaan. Yksi peli kaudessa nyt on kuitenkin vielä suht koht siedettävä määrä, enkä tästä Espanja-pelistäkään välttämättä mitään jokavuotista perinnettä toivo. Sen sijaan nämä Sotkamon Helsinki-Tampere-kiertueet vuodesta toiseen ovat kyllä jo suoranaista paikallisille kannattajille pyllistämistä.
 

Eki

Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

Nyt on selvästi muutama joukkue lähtenyt uudistamaan Pesistä ja seuraansa vauhdilla. IPV ja Valkeapää, Kossu ja Karvonen, SoJy ja Manse. Kaikki ovat ottaneet uusia rohkeita liikkuja toiminnan kehittämiseen ja muuttamiseen. Näiden muutosten tulos nähdään kolmen vuoden kuluttua. Totta kuitenkin on SUURI tarve muuttaa lajia ja ottelu tapahtumaa. Näiden toimien taustalla näyttäisi olevan muutokset lajin pelilliseen identiteettiin koskematta HIENOA.
Seurojen johdot ovat hyvin nopeasti laskeneet tulevaisuuden potentiaalin omissa pesissään ja todenneet (poislukien Manse) Sotkamon, Ilmajoen ja (ehkä) Imatran alueen toimialueena supeaksi.

Aina löytyy tilaa myös erillaisuudelle ja kaikilla on löydettävissä omat vahvuutensa. Hienoa että lajin ympärillä tapahtuu.
 
Viestejä
1,849
Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

Eki sanoi:
Aina löytyy tilaa myös erillaisuudelle ja kaikilla on löydettävissä omat vahvuutensa. Hienoa että lajin ympärillä tapahtuu.

Olen samaa mieltä. Vaikka Kossu ja OmaSP-stadion (hirveä nimi) tapahtuman järjestävätkin niin selvästi yhteisymmärrys on laajempaa. Sen todistavat jo nuo valmiit mainoskuvatkin.

Kyse ei ole vain yhdestä ottelusta vaan pyrkimys on isompaan tapahtumaan. Mielenkiintoinen kokeilu.

Halusimme Koskenkorvan Urheilijoissa luoda maakuntaan uuden ison urheilutapahtuman pesäpallon ympärille.
 
Viestejä
17
Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

Miksi tyytyä jalkapallokaukaloon? Viedään tätä pesäpallon kehittämistyötä pidemmälle - ja aletaan pelata sitä jäähalleissa ... 8) Sehän on ihan sama, mitä itse pelille tapahtuu, kunhan vaan yleisölle riittää kuppi-istuimia ja kaljanmyyntiä, eikö? :p
 
Viestejä
1,675
Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

SMJ62 sanoi:
Kas, pesäpallon kotiseudullakin halutaan aloittaa sama pelleily, jota pk-seudulla on katseltu monena kesänä: kaukalopesäpalloa pehmeällä alustalla. Huoh ...

Eiköhän se aloitettu pohjalaisjoukkueidenkin toimesta jo viime kesänä! Kun JJ vei kotipelinsä Helsingin futispyhättöön.
 
Viestejä
615
Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

SMJ62 sanoi:
Miksi tyytyä jalkapallokaukaloon? Viedään tätä pesäpallon kehittämistyötä pidemmälle - ja aletaan pelata sitä jäähalleissa ... 8) Sehän on ihan sama, mitä itse pelille tapahtuu, kunhan vaan yleisölle riittää kuppi-istuimia ja kaljanmyyntiä, eikö? :p
Joo, seuraavaksi Espoon jäähalliin vaan. Koskenkorvan kentän voikin sitten muutaman vuoden jälkeen laittaa kasvamaan sitä koivua kuten Alho sanoi
 

niinku häh?

Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

Miksi kukaan Koskenkorvalla vettä joisi, keitettynä tai keittämättä.
 
Viestejä
317
Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

niinku häh? sanoi:
Miksi kukaan Koskenkorvalla vettä joisi, keitettynä tai keittämättä.

;D
 
Viestejä
12
Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

http://www.koskenkorvanurheilijat.fi/seura/ajankohtaista/165-harkalauma-kovassa-iskussa-kauden-kynnyksella-ulkopelit-avataan-kama-a-vastaan

Härkälauma kovassa iskussa kauden kynnyksellä - ulkopelit avataan KaMa:a vastaan

Koskenkorvan Urheilijoiden kauden avaukseen on enää reilu kaksi viikkoa, mutta ennen sitä härkälauma pelaa vielä neljä harjoitusottelua. Ulkoharjoituspelit aloitetaan perjantaina ottelulla Kankaanpäässä KaMa:a klo 17:00 ja odotettavissa on jo tässä vaiheessa tunnerikasta peliä.

Kelit ovat alkaneet lämmetä ja kuukauden alussa Kroatiassa aloitetut ulkotreenit ovat saaneet jatkoa nyt myös Suomessa, kun edustusjoukkue on päässyt viime viikosta alkaen harjoittelemaan Sähkökoje Areenalle.

Harjoituskaudesta on jäljellä enää viimeistelevät ottelut ennen kauden avausta ja nyt onkin oiva hetki päästä hajulle siitä, miten härkälauman harjoituskausi on tähän asti sujunut.

Uudistunut talviharjoittelu on tuonut tuloksia ja luo pohjaa kauden menestykselle

”Jokaisen pelaajan kohdalla on päästy henkilökohtaisiin ennätyksiin ja uudelle tasolle.”

Talven harjoituskausi on pelinjohtaja Tomi Niskasen mukaan sujunut erittäin hyvin. Vanhoja harjoittelutapoja on käyty kriittisesti läpi ja tekemisen uudistaminen on nähty välttämättömänä. Lajiharjoittelussa on myös ollut selkeät kohtansa, joihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Harjoittelutapojen uudistamisen tähtäin ja tavoite on urheilullisen menestyksen saavuttamisessa. Niskanen onkin harjoitussesongista selvästi tyytyväinen.

- Olemme käyneet harjoittelun kaikki osa-alueet tarkasti lävitse ja mietitty miten ne voidaan tehdä paremmin. Myös hyvänä koettuja asioita on uskallettu tarkastella ja miettiä ovatko ne varmasti parhaita mahdollisia tapoja toimia.

Joukkueen valmennus sai vahvistusta syksyllä, kun Harri Yrttiaho liittyi mukaan joukkueeseen fysiikkavalmentajan roolissa. Yrttiahon mukaantulosta on ollut suurta hyötyä joukkueelle ja suunnitelmat sekä tavoitteet harjoituskaudelle on päästy tekemään hyvissä ajoin.

- Oli selvää, että tavoitteena on ollut kehittyä fyysisesti. Fysiikkavalmennuksen puolella onkin onnistuttu erittäin hyvin, sillä jokaisen pelaajan kohdalla on päästy henkilökohtaisiin ennätyksiin ja uudelle tasolle. Tämä takaa suoritustehokkuuden peleissä sekä sen, ettei jäädä vastustajan jalkoihin.

Tänä vuonna joukkue teki harjoituskauden osalta selkeän muutoksen liittyen harjoitusotteluihin. Aikaisempina vuosina harjoituspelit on aloitettu jo varhain alkuvuodesta, kun taas tänä vuonna oli selkeä päätös siirtää harjoituspelit myöhempään. Muutoksella on haettu laadukasta harjoitusrytmiä ja tekemisen säilyttämistä.

- Vaikka harjoituspeleissä pääsee mittaamaan tekemisen tasoa, ne kuitenkin rikkovat harjoitusviikkojen rytmiä ja selkeyttä. Peleistä palautuminen vie myös enemmän aikaa.

Loppukeväälle haluttiin kuitenkin vielä halliturnauksen lisäksi useampi peli. Näissä peleissä erityisesti pelipaikkaa hakevat nuoret ja nälkäiset pelaajat pääsevät näyttämään ja hakemaan rooliaan kokoonpanossa.

Joukkueen uudet pelaajat ovat tuoneet henkeä pukukoppiin ja nälkää kentälle

Täysin uutena pelaajana joukkueen mukaan liittyi syksyllä Petrus Puputti, joka pelasi edellisenä kesänä loistokauden Alajärven Ankkureissa. Tuolloin joukkueensa etenijätilaston kärki eteni runkosarjassa kotipesään peräti 38 kertaa. Niskanen on selvästi tyytyväinen Puputin tuomaan lisään joukkueessa niin urheilullisesti kuin pukukopin puolellakin.

- Petruksesta paistaa halu kehittyä urheilijana ja hän tekee kaikki asiat aivan viimeisen päälle. Petrus on tuonut myös persoonallaan joukkueeseen valtavan määrän positiivista energiaa.

Pelaavassa kokoonpanossa on myös nuorempaa kaartia tekemässä läpimurtoaan. Superpesislukkarin tonttia itselleen paaluttamassa on Juho Hakomäki ja hallipeleissä 2-polttajan paikalla pelasi Anttoni Jakobsson.
- Molemmat ovat olleet ringissä mukana jo pitkään ja nyt on aito mahdollisuus murtautua mukaan pelaavaan kokoonpanoon. Molemmista paistaa läpi, kuinka he eivät aio jättää tilaisuutta käyttämättä.

Hallipeleissä pelaavassa kokoonpanossa nähtiin myös Juuso Vuorenmäki ja Juuso Keski-Koukkari, jotka niin ikään ovat seuraamisen arvoisia pelaajia tulevalla kaudella.

Revanssihegellä ja tunteikkaalla latauksella Kankaanpäähän

”Olimme hallipelissä kaikilla mittareilla edellä paitsi tuloksessa. Paras onnistuminen kotiuttamisessa jäi tuolloin vielä puuttumaan.”

Perjantain ottelu on ensimmäinen ulkopeli tälle kaudelle ja hallipeleistäkin on jo toista kuukautta aikaa. Pelihalut ovat silmin nähtäviä ja Kossun joukkue lähtee innostuneena Kankaanpää-otteluun. Valmennus on luottavainen siihen että, pelaamisen ja tekemisen punainen lanka on löydetty.

- Nyt päästään tekemään sitä mitä on harjoiteltu ja luottamus omaan tekemiseen on kova, Niskanen summaa.

Ottelusta ei varmasti jää myöskään tunnelmaa puuttumaan. Revanssihenkeä ja tahtoa löytyy hallipelisarjan jälkeen. Tuolloin Kossun 2-1 tappioon päättynyt ottelu on jättänyt sopivasti hampaankoloon mikä tuo osaltaan lisäpotkua harjoitusavaukseen.

- Olimme hallipelissä kaikilla mittareilla edellä paitsi tuloksessa. Paras onnistuminen kotiuttamisessa jäi tuolloin vielä puuttumaan. Kankaanpäätä vastaan pelatut ottelut ovat muutenkin olleet aina hyvin tunteikkaita ja kovia matseja. Perjantai-illan otteluun odotetaan omalta osalta siis erittäin hyvää latausta.

- Harjoituskaudella on myös haettu pelillistä muutosta ja tulemme varmasti pelaamaan aggressiivisemmin ja rohkeammin kuin mitä aiempina vuosina on totuttu näkemään.

Ulkoharjoituspelit alkavat perjantaina klo 17:00 ottelulla Kankaanpään Maila - Koskenkorvan Urheilijat Kankaanpään Pohjanlinnan kentällä.


Harjoitusottelut 2017:


- Pe 21.4. klo 17:00 Kankaanpään Maila - Koskenkorvan Urheilijat
- Su 23.4. PERUTTU Koskenkorvan Urheilijat - Vimpelin Veto
- La 29.4. klo 14:00 Koskenkorvan Urheilijat - Alajärven Ankkurit
- Su 30.4. klo 14:00 Alajärven Ankkurit Koskenkorvan Urheilijat

Pääsyliput kotiharjoituspeleihin 5 €. Kossun kausikortilla vapaa pääsy, otteluiden yhteydessä myös mahdollisuus vaihtaa väliaikainen kausikortti uuteen. Pääkioski ja Karjala-terassi ovat myös avoinna.

**Kausikortit kolmen viikon päästä alkavaan kauteen ovat tilattavissa osoitteessa www.seamchip.fi/kossu **

** Tunnusta väriä! Kossun verkkofanikauppa on myös avattu. Käy tutustumassa kesän tyylikkäimpään valikoimaan www.seamchip.fi/kossu **

Seuraa Kossua sosiaalisessa mediassa:

Facebook: fb.com/kossusuper
Twitter: @kossusuper
Instagram: @kossusuper
 
Viestejä
133
Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

”Kossu” uudisti ilmettään täksi kaudeksi, ja joukkue on erittäin mielenkiintoinen tulevana kesänä. Petrus Puputti siirtyi Koskenkorvalle täksi kaudeksi ja ottaa paikan joukkueen kärkietenijänä. Hallikauden perusteella Veli-Pekka Yli-Hirvelän siirto numerolle kaksi on ollut loistava veto pelinjohdolta. Koskenkorvalla on mahdollisuus pelata kahdella kärjellä iloista sisäpeliä.

Merkittävin muutos ulkopelissä on lukkari Henri Itävalon vaihtuminen Juho Hakomäkeen. Hakomäki on pelannut yhden kauden Superpesistä aiemminkin, joten aivan tuntemattomaan ei mies hyppää. Hän ei ehkä kykene pitämään etenijöitä ihan yhtä hyvin pesillä kuin vasenkätinen Itävalo, mutta kykenee taktiseen peliin ja pystyy syöttämään todella ilkeitä syöttöjä. Nuori Anttoni Jakobsson tulee kantamaan ulkopelissä isoa vastuuta hyvällä liikkeellään ja erittäin nopeasti lähtevällä heitollaan. Tuomas Tuohisaaren rooli ulkopelissä tärkeä.

Vahvuudet:
Tasaisen vahva sisäpelijoukkue
Kakkoskärjessä myös potentiaalia

Heikkoudet:
Aiempina vuosina reunat ja takakenttä eivät ole aina kestäneet takatilanteessa, kestävätkö nyt?
Ulkopelissä uusia miehiä, joita ei ole testattu vielä kovissa paikoissa

Ennuste: Koskenkorva tulee pelaamaan iloista sisäpeliä ja ulkopelin pitävyys ratkaisee sen, menestyykö joukkue. Nuorilla potentiaalisilla pelureilla mahdollisuus tehdä läpimurto.
https://www.koukkunappi.fi/miesten-superpesiksesta-tulossa-mielenkiintoisempi-kuin-moneen-vuoteen-vimpeli-ennakkosuosikkina-kauteen/
 
Viestejä
12
Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

http://www.koskenkorvanurheilijat.fi/kossu/ajankohtaista/171-kokenut-kytomaki-aloittaa-jo-13-superpesis-kautensa-ammattimaisin-joukkue-minun-aikanani

Pisimpään yhtäjaksoisesti Koskenkorvan Urheilijoita edustanut Mikko Kytömäki on saavuttamassa tulevana kesänä jo 300:n runkosarjaottelun rajan. Mediatiimi haastatteli joukkueen kokenutta ja arvostettua jäsentä rajapyykin lähestyessä. Tyyliinsä vaatimattomana Kytömäki ei kuitenkaan sorru ylisanoihin hienosta rajapyykistä huolimatta:

– Siinähän niitä tulee kun pelivuosia kertyy. Ehkä sitä kokemusta on jo vähän karttunut.

Kytömäki kertoo, ettei hän nuoruusvuosina ajatellut uransa pituutta. Ainoana haaveena oli päästä pelaamaan Superpesistä.

– Pikkupoikana sitä vain ihaili korkealla tasolla pelaavia. Murrosiässä sitten huomasin, että itselläkin on tarvittavaa menestyksen nälkää ja motivaatiota, ja aloin ajattelemaan omien kykyjen riittävän Superpesikseen asti.

Kytömäki muistelee ihailleensa pienenä Sotkamon 90-luvun johtavia pelaajia Sami Sirviötä, Jani Vuorista ja Kari Hakkaraista. Hieman vanhempana, ennen omaa Superpesisuraansa Kytömäki kertoo arvostaneensa muun muassa Riku Kytösalmea.

– Hänessä ihailin itsevarmuutta ja suorittamisen tasoa. Ne ominaisuudet olivat Kytösalmella huikeita.

“AMMATTIMAISIN JOUKKUE, MITÄ MINUN AIKANANI ON OLLUT”

Kytömäki oli KoU:n matkassa jo vuonna 2007, kun seura saavutti viimeisimmän SM-mitalinsa. Kyseessä oli pelipaikkansa vakiinnuttaneelle Kytömäelle vasta toinen täysi kausi edustusjoukkueen riveissä. Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, olisi Kytömäki odottanut saavuttaneensa enemmänkin menestystä.

– Ainahan kauteen lähtiessä sitä tiedostaa joukkueen mahdollisuudet, mutta kyllähän se on vain fakta, että sitä ollaan pelattu ihan liikaa niin sanotusti “ynnä muista” sijoista. Kyllä Koskenkorva kaipaa ehdottomasti seuraavaa mitaliaan, että homma on uudestaan raiteillaan.

Vanhat mitalit eivät kuitenkaan ole enää mielessä liikkuneet, vaan keskittyminen on täysin tulevassa menestyksessä. Kytömäki onkin varma, että uran kovimmat saavutukset ovat vielä edessäpäin.

– Paljon on vuosien mittaan tehty töitä, mutta jotain on jäänyt puuttumaan. Kyllä se pronssimitali sieltä kymmenen vuoden takaa aika kaukaiselta muistolta tuntuu – silloin on pelattu erilaista pesistäkin. On vaikeaa edes muistaa minkä tyylinen joukkueemme silloin oli.

– Kun omat pelivuodetkin vähenee ja uran loppua kohti mennään, niin koko ajan keskitytään enemmän ja enemmän menestymiseen. Olen aivan varma, että meillä on tällä hetkellä ammattimaisin joukkue, mitä minun aikanani on ollut.

Viime kesän Tähtipelaajahaastattelussa Kytömäki myönsi, että puheet Koskenkorvasta hurmosjoukkueena pitävät paikkansa – kun peli on uomissaan, ei vastustajalla ole mahdollisuuksia. Nykyiseen joukkueeseen sattumanvaraisuus ei kuitenkaan Kytömäen mukaan enää päde.

– Tällä kaudella koko meidän tekeminen perustuu aika lailla siihen, että me saadaan suoritustaso nostettua sellaiselle tasolle, että me pystytään rutiininomaisesti voittamaan otteluita. Jos aiomme menestyä, niin niinhän sen täytyy olla. Pitkä runkosarja kertoo todellisen tason.

ARVO-OTTELU KYTÖMÄEN TAVOITTEENA

Varmoista suorituksistaan tunnettuna joukkuepelaajana Kytömäki aloittaa alle kahden viikon päästä jo 13. kautensa Superpesiksessä. Henkilökohtaisena tavoitteena Kytömäellä on pelata vielä arvo-ottelussa. Junioritasolla Kytömäki onkin ollut tuttu kasvo Itä-Länsi-otteluissa. Edellinen arvo-ottelu onkin tilillä vuoden 2003 Sotkamon A-junioreiden Itä-Länsi-ottelusta, johon hänet valittiin Kossun menestyksekkäästä pronssijoukkueesta. Tavoite arvo-ottelusta kulkee Kytömäen mukaan käsi kädessä joukkueen menestyksen kanssa.

– Ensisijaisesti joukkue pitää saada menestymään, mutta jos kysytään henkilökohtaisia tavoitteita, niin se on arvo-ottelu. Ikinä en ole myöskään päässyt mitään tilastoja voittamaan, se vaatii senkin että pääsee kärjessä pelaamaan.

Haastattelun lopuksi Kytömäki kertoo mietteensä 10. kesäkuuta pelattavasta Unique Pesisklassikosta.

– Mitä olen kuullut sisäpiiritietoja, niin Karvosen Janilla on tavoite myydä tapahtuma loppuun. Olisin valmis jättämään vaikka arvo-ottelun väliin, jos OmaSp Stadionilla saisi pelata pesäpalloa viiden tuhannen ihmisen edessä.

KOKO ORGANISAATIO TARVITAAN YHTEISEEN MENESTYKSEEN

Haastattelun jo päätyttyä Kytömäki tekee hienon eleen soittamalla vielä takaisin haastattelijalle. Hän tahtoo nimittäin jakaa kiitosta talkoolaisille.

Koskenkorvan Urheilijat on kerännyt rahaa seuratoimintaan erilaisilla talkoilla. Yksi kohde on ollut Seinäjoen Puutarha Oy, missä Kytömäki on itsekin käynyt talven aikana talkoissa.

– Vaikka asia ei ole paljon esillä, niin me pelaajat arvostamme todella paljon kaikkia seuran talkoolaisia. Henkilökohtaisesti tiedän, ettei yksikään euro tule ilmaiseksi. Esimerkiksi Seinäjoen Puutarhalla tehdään erittäin fyysistä hommaa, ja porukka laittaa omia perjantai- ja lauantaipäiviään likoon. Koko organisaatio tähän tarvitaan, että yhdessä menestytään.

Kytömäki ja muu Kossun joukkue pelaa ennen runkosarjan alkua vielä kaksi harjoitusottelua:
•La 29.04.2017 klo 14:00 Sähkökoje Areenalla: Koskenkorvan Urheilijat - Alajärven Ankkurit. Sisäänpääsy 5 €, Pääkioski ja Karjala-terassi avoinna
•Su 30.04.2017 klo 14.00 Alajärven Ankkurit - Koskenkorvan Urheilijat

Runkosarja alkaa 09.05.2017 klo 15.00 kotiottelulla Koskenkorvan Urheilijat vs. Joensuun Maila
 

hoiskolainen

Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

Meinaakko ihan romaanin kirjoittaa. Kukahan tuollaista sepustusta jaksaa lukea, ei kukaan het sitte.
 

jhr

Viestejä
303
Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

hoiskolainen sanoi:
Meinaakko ihan romaanin kirjoittaa. Kukahan tuollaista sepustusta jaksaa lukea, ei kukaan het sitte.

Se tavaaminen voi kiertokoulun käyneelle olla vähän hidasta kunnei oo edes tavuviivoja.
 

hoiskolainen

Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

Näin-hän se tah-too ol-la mut-ta lai-te-taan vii-vat niin jo hel-pot-taa het sit-te
 
Viestejä
4,395
Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

https://www.ilkka.fi/uutiset/kotimaa/antti-alho-on-kuollut-1.2277059
 
Viestejä
1,250
Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

Levätköön rauhassa.

Kova urheilumies ja pesäpallomies ennenkaikkea.

Osanotto omaisille ja kaikille koskenkorvalaisille pesiksen ystäville.
 
Viestejä
615
Vs: Koskenkorvan Urheilijat 2017

Isompi Jii sanoi:
Levätköön rauhassa.

Kova urheilumies ja pesäpallomies ennenkaikkea.

Osanotto omaisille ja kaikille koskenkorvalaisille pesiksen ystäville.
Kossun suurin mies on poistunut kentältä. Pelaajia tulee ja menee, mutta hän teki kyläseurasta Superpesiseuran Stadioneineen. Nyt on Antin aika huilata
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös