Supervuoro Verkkolehti »

Kempeleen Kiri 2015

Pultsar

Vs: Kempeleen Kiri 2015

Siiipe pelin Keki handlaa vaikka ihan peruspelillä. Riippuen tietenkin ketä Siipellä pelaa. Jos se Kinnunen ei oo lukkarina niin ei mitään toivoa. Imatra sen sijaan pystyy hyvänä päivänä myllyttämään hyvinkin tilannetta. Esim Oulua vastaan voittivat kolmostilanteet, mutta sillon kotiutus tökki.
 

jjjjussi

Vs: Kempeleen Kiri 2015

IPV - Kempele 1. jakson 2. aloittava IPV sisällä 3-0. Puntti tutisee Kempeleen pojilla varmasti. Jamppa Viittanen saa pistää parastaan nyt.
 

jjjjussi

Vs: Kempeleen Kiri 2015

sama vuoropari menossa 8-0. Kaksi kunnaria. Keskittyminen toiselle jaksolle voi alkaa.
 
Viestejä
11
Vs: Kempeleen Kiri 2015

Ruokitaan nyt trollia hieman...

Ensinnäkin Ranta ei tule saamaan pj:n paikalta potkuja KeKistä ikinä.

Toisekseen KeKi sai alkukaudesta pojoja pitävän ulkopelinsä ansiosta. Tähän toki vaikutt(i/aa) se, että se pelaa pahimmat pelinsä juuri heinäkuun puolivälin jälkeen (kolmasti Lippo Pesis ja HP, Manse ja IPV vieraissa). Sisäpeli ei ole KeKillä pyörinyt juurikaan ymmärtääkseni koko kauden aikana, mutta alkukaudesta räpylähommat oli sillä mallilla, että Viittasen lyömät pinnat riittivät. Sisäpelissä pj:n panos punnitaan ja sitä peilaten Ranta ei välttämättä ole onnistunut parhaalla tavalla? Esimerkiksi neljä peliä Lippo Pesistä vastaan nähneenä sisäpelistä puuttui kokonaan yllätyksellisyys. Jos kerran KeKi on hurmos joukkue niin mikä onkaan parempi sytyttämään hurmosta kuin pienet yllätysotot tai edes yllätysviennit? Nyt tuntuu että, tilanne on pakko saada väkisin ykköskärjestä ja kotiutus Kyllöselle ja Viittaselle. Toki ymmärrettävää, mutta kakkoskeulassa Kirillä on kuitenki Hyryn ja Kalmakosken kaltaisia ikoneita, jotka onnistuessaan varmasti valaa uskoa ja hurmosta koko porukkaan ja ennenkaikkea yleisöön
 
Viestejä
40
Vs: Kempeleen Kiri 2015

Rantahan tekee vain mitä Sami käskee. Sami on kentän tasolla ja huutelee ohjeet sekä pelaajille, että pelinjohdolle. Palautteet myös heti suorana kaikesta. Samalla GM varmistaa rääväsuisella mölinällään, että vastustaja saa varmuudella itsestään 110% irti. HOZAA!
 

hikisukka

Vs: Kempeleen Kiri 2015

Vähemmän yllättäen kekin mediapuoli pitää hiljaiseloa. Superiin? My ass.. Ainii, HOZAA!!11
 

kekki

Vs: Kempeleen Kiri 2015

Tuo Kekin homma muistuttaa erään Oululaisen jalkapalloseuran ja Helsinkiläisen jääkiekkoseuran toimintaa.Mikä näille kaikille on yhteistä? Jokaisessa seurassa häärää yksi höyrypää ja pilaa joukkueen ilmapiirin.Ei vain yksinkertaisesti toimi tämä yhtälö.Nyky Lipossa homma onneksi hoidettu eri tavalla ja kaikesta näkee, että ilmapiiri joukkueessa ja joukkueen ympärillä erinomainen.Loistavaa OULUN LIPPO!!!!
 

kekki

Vs: Kempeleen Kiri 2015

On se nähty kautta historian, että nämä yhden miehen show:t ei pitkässä juoksussa toimi.Jossain vaiheessa joukkueeseen tulee jonkinlainen kollektiivinen henkinen väsymys, ehkä alitajuisesti ehkä jopa tiedostaen.Näiden "kymppien" ois hyvä tämä tiedostaa ja keskittyä perustekemiseen ja oikeanlaiseen kannustamiseen.Hyvänä esimerkkinä näistä "kympeistä" on eräs jääkiekkomaajoukkueen entinen kapteeni, jonka perusprinsiippi on että pääasia kunhan vain itse pääsee esille.
 

jjjjussi

Vs: Kempeleen Kiri 2015

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1438072071673.html

Kempeleläiset ajaneet Haapajärveltä vahingossa Ouluun asti?
 
Viestejä
11,881
Vs: Kempeleen Kiri 2015

Sijais-Leija sanoi:
kekki sanoi:
On se nähty kautta historian, että nämä yhden miehen show:t ei pitkässä juoksussa toimi.

Joku voisi muuten nähdä myös esimerkiksi IPV:n yhden miehen show'na.

Tarkoittanet IPV:n pientä suurta miestä? Mä en muista lukeneeni mistään, että Valkeapää puuttuisi redsien pelaamiseen millään lailla, KeKin tapauksessahan noissajtuissa annetan ymmärtää toista. Jos kumpikin olettamus on tosi niin tilanne on melkoisen erilainen.
 
Viestejä
2,659
Vs: Kempeleen Kiri 2015

Ei Valkeapää tosiaan peluutukseen taida puuttua. Sitä en sitten tiedä, puuttuvatko vastaavat tahot oululaisessa jalkapallo- tai helsinkiläisessä jääkiekkoseurassa, joita toveri kekki tuossa aiemmin vertasi KeKiin. Ihan välttämättä en kyllä usko Rannankaan olevan pelkkä Salorannan sätkynukke, mutta en toki asiasta paljoakaan tiedä.
 

Vieras

Vs: Kempeleen Kiri 2015

Kyllä täällä nyt huudellaan. Keki hävinny pari peliä putkeen ja esitykset ei ole olleet häävejä. Käyrän pitäisi olla nouseva, mutta keki voittanut sarjassa kaikki muut paitsi lipon. Eli ihan hyvät lähdöt on pleijareihin. Kotietu myös omissa käsissä. Sami ei kyllä puutu peluutukseen. Joukkue itse kyllä tietää mistä nyt kiikastaa, on siellä sen verran kokeineita kavereita. Antaahan poikien pelata ja katsotaan missä ollaan kauden jälkeen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös