Supervuoro Verkkolehti »

JymyJussit 2022

Viestejä
11
Kyllä tietenkin ansainnut. Tottakai olisi ansainnut jokaisesta matsista pojon. Mutta, se on tosiasia, että ne pisteet pitää pelata.
 
Viestejä
250
Pisteet pitää pelata, sarjapaikka pitää pelata, kukkaro pitää kestää. Muutoin ovi käy vielä rajummin syksyllä ja loputkin runkopelaajat lähtee muille maille. Onneksi kesä nuori edelleen ja siirtoikkuna auki.
 
Viestejä
376
Milloin lie viimeksi tullut Kiteeltä sarjapisteitä eli paras tulos vuosiin! Supervuorossa oltiin lampahia, kun Eskelinen nosteli virheetöntä tolppaa, mutta tokalla jaksolla oli positiivisia merkkejä. Eilisessä JoMa-pelissä oli myös hyvä ilme, vaikka jäätiinkin pisteittä. Nuorisokaarti on tehnyt hienoa profiilin nostoa, ja Hallasuo vaikuttaa myös saaneen onnistumisten myötä itseluottamusta.

PA kirjoittaa taas Jymyjussien vaikeasta taloustilanteesta, mutta eiköhän homma edelleen jatku, jos vain pelaamalla saadaan sarjapaikka pidettyä. Eri asia sitten on se, saadaanko joukkuetta vahvistettua. Kannattajana täytyy vain uskoa, että joku pitemmän aikavälin suunnitelma on olemassa. Kaikkea ei tietysti voi etukäteen suunnitella, ja huonot katsojaluvut eivät ainakaan helpota suunnitelmien toteutumista.
 
Viestejä
2,864
Kyllä nyt on peli niin totaalisessa lukossa taas, mitä Karjalan reissulla tehtiin kun sisäpeli siellä kulki nyt taas palattu vanhaan
Miten niin. Eka jakso 2-3. Kolmostilanteet tasa 4-4. Ei oikein loistokasta sisäpeliä kummalta. Ykköskärki on hyvä hallasuo kotiuttaa, mut sit kakkoskärki ei saa mitään aikaan.
 
Viestejä
376
Tänään olisi ollut kiva saada pisteitä, vaan eipä tullut. Jotain vähentyneestä kiinnostuksesta kertoo ehkä se, että vasta illalla muistaa katsoa, oliko Jymyjusseilla tänään peli. Ehkä tässä jo alitajuisesti valmistautuu syksyyn ja siellä todennäköisesti odottavaan sarjasta putoamiseen. Tosin Pattijoki on edelleen vain kolme pistettä karussa!

Lauantaina vastassa aina helppo Sotkamo, ja Ville Viita saa toivottavasti kuulla ankaraa kuittailua siirtymisestään vihulaisen riviin. Eipä olisi kyllä uskonut, että Viita saa vielä uralleen tuollaisen mahdollisuuden, että pelaa Sotkamon ykköskärjessä! Hieno juttu Villelle ja Sotkamo tuntuu nyt vähän sympaattisemmalta porukalta (mutta vain vähän).
 
Viestejä
376
Mitä toisen jakson lopussa kävi? Tulospalvelu jo näytti, että Jymyjussit olisi tehnyt voittojuoksun, mutta sitten se vaihtui kolmanteen paloon.
 
Viestejä
645
Jep. Olisipa tuomittu estämiseksi tai ei, ykkösellä olleelta takaetenijältä todella tyhmästi toimittu. Olisi seisonut paikallaan pesän kärjessä - tai jos oli pakko liikkua, nopeasti pysähtymättä väistö vara-alueelle.
 
Viestejä
376
No olisihan se jaksovoitto ollut liian hyvää ollakseen totta. Näin meille täällä aina käy. Kyllähän tämä jotenkin hyvin kuvastaa nykytilannetta. Ei vaan käänny, ei millään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös